لینک آموزشی که در صفحه ی اول گراشتین پاک شده اگه میشه لینک جدید بزارین
لینک آموزشی که در صفحه ی اول گراشتین پاک شده اگه میشه لینک جدید بزارین
بفـــرما دوست عزیـــز
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخوام كه شكل باطري و شكل آنتن و شكل ساعت و فونت گوشي و همچنين منو هم در صفحه دكستاب گوشيم قرار بگيره... لطفا كامل راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم دنبال چي بايد بگردم ؟... گوشيم هم كا 800 و برنامه ستول1.08 رو هم دارم و دارم آموزششو هم دانلود ميكنم...با اين برنامه ميشه همه اين كارا رو كرد؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم بزاريد رو حساب تازه كار بودنمون...
دستت طلا دنبالش بودم
دوســت عزیز تایپک پچ و الــف رو کامل بخونیــد همراه با اموزش !
تایپک ها تو همین انجمن هستش
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
سلام دوستان من fs و main و coustomized برای گوشی k750i رو لازم دارم
ممنونم
سلام دوستان
کا810 رو دادم بیرون فلش کردن اما بعد از 1دقیقه هنگ میکنه
خواستم توی خونه فلش کنم به CID52 اما برنامه سیتول نتونست
فکرکنم الان CID51 روش ریختن
چاره چیه؟
سلام بر همگی
من احتیاج به پچ افزایش اینباکس گوشی w810 دارم ممنون میشم اگر کسی این فایل رو در اختیار من قرار بده مرسی
![]()
سلام دوست من چه فريموري ؟ ( اگه تو فروم هنوز هستيد)
سلام دوست من شما آموزش بالا كه گذاشتم رو دانلود كنيد و قسمت نمايش اطلاعات رو با برنامه ستول انجام بديد تو برنامه قمت چــپ يه سري اطلاعاتي بهت ميده اونا رو بده ببينم سيد گوشيتون CID 52 هستش يا CID 51
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)