چه قطعاتی رو تست کردین ؟نوشته شده توسط yaghob.boss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت دیباگر دارین ؟
چه قطعاتی رو تست کردین ؟نوشته شده توسط yaghob.boss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت دیباگر دارین ؟
سی پی و گرافیک پاور رم . کارت دیباگر چیه؟
با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم تست کنیدنوشته شده توسط yaghob.boss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست نشد مشکل از مین است چون قطعات دیگرو تست کردین
دیباگر یک کارت است که کد قطعات رو در post screen نشون میده هر قطعه مشکل داشته باشه رو کد مورد نظرش توقف میکنه و نشون میده اون قطعه مشکل داره و کار رو در عیب یابی راحت میکنه
خب دوست عزیز میخوام یه نوع دیباگر معرفی کنید که هم از لحاظه کارایی و تشخیص دقیق و کاربا اون راحت باشه و هم از لحاظ قیمت بصرفه باشه؟
من از این دیباگر های دو سون سگمنتی دارم که به pci میخوره حدودا 50 تومن باید باشه
بعد از تست کل قطعات شک نکن که ایراد از مادربر وقتی تصویر نمی ده
و هیچ بوقی نمی زنه
مشکل از چیپ اصلی مادربرد هستش.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط potentate85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دستت درد نکنه ولی لینک بالا خرابه که ؟؟
ضمنا مطالب اموزشی که گذاشتی خیلی مفیده ، اگه ادامه بدی و باعکس باشه دیگه معرکه است.
یاعلی
بنظر من کلا استفاده از دیباگر فقط میتونه کمک کنه که ببینی ایا کلاک سی پی یو فعال هست یا نه یا به عبارتی گام اول که همون فعالیت سی پی یو هست رو ببینی.
Last edited by boyebaran; 02-01-2013 at 21:26.
گام اول دیباگر وجود بایوس است بعد میره سراغ دیتکت سی پی یو و ارتباطش با چیپ ها بعد دیتکت رم و گرافیک و بوت دیوایس هانوشته شده توسط boyebaran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر سلامت مین بررسی میشه
دوستان راهی هست که بدون دور زدم چیت امنتی لپتاپ (که خیییلی خییلیی بد به مادربود وصل کردن مثل بایوس) پسورد بایوس رو برداشت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)