بهتره در این تاپیک تخته بشه با یه امیدی این 34 صفحه را خواندم یک مقاله درست و حسابی برای حل مشکل دی وی دی رایتر نبود
بهتره در این تاپیک تخته بشه با یه امیدی این 34 صفحه را خواندم یک مقاله درست و حسابی برای حل مشکل دی وی دی رایتر نبود
مشکل شما با رایترتون چیه؟
سلام بر همه دوستان.اگه کسی در مورد پاور و مانیتور(ال سی دی و سی ار تی), تلویزیون مشکل داشت من در خدمتم.mosaffa_130@yahoo.com
با سلام خدمت اساتید انجمن
امیدوارم به سوالم جواب بدین
من 2 تا هارد دارم یکی هارد 80 maxstor که IdI میخوره و دیگری 250 که ساتا می خوره و اما سوالم
1- چطوری می تونم به هر کدوم مجزا ویندوز بزنم که وقتی با یکی بالا می آییم محتویات دیگری دیده نشود
2-در مورد هارد به هارد کردن کامل برام توضیح بدین اگه ممکنه(فکر کنید هیچی نمیدونم پس لطفا با جزییات توضیح بدین )
سلام
منظورتون را نفهمیدم که اگر بایکی بالا بیایم محتوای دیگری دیده نشود؟
این کاری بیهوده است هرچند شدنی شما میتوانید با گذینه های ویندوز چند کاربر مختلف داشته باشید که هیچکدام اطلاعات دیگری را نبیند .
برای بالا آمدن با هرکدام از هاردها یا باید هر بار یکی را از سیستم جدا کنید که منطقی نیست
یا از نرم افزار های بوت منیجر استفاده کنید که با آمدن سیستم عاملها ی اکس پی و NT دیگر آنها کاربرد نداند
و یا از نرم افزارهای خاص مانند ویرچوال مشین استفاده کنید تا چندین سیستم عامل داشته باشید.
یا اینکه از نرم افزارهای HDD Lock استفاده کنید تا هر بار یک هارد قفل شود و دسترسی به سکتورها امکان پذیر نباشد که برای کاربران حتی آماتور نیز پیشنهاد نمیشود.
یا با اطلاعات MBR آشنا باشید و با یک دستکاری کوچک به آنچه میخواهید برسید که باز هم پیشنهاد نمیشود
یا از 2 دو سیستم عامل مختلف استفاده کنید که فایل سیستمهای همدیگر را نمیشناسند و نمیبینند.
.
.
.
خلاصه تا فردا صبح براتون راه میگم ولی باید دید شما قصدتان از این کار چیست؟
در مورد هارد به هارد کردن
1- اگر از هارددیسک های IDE استفاده میکنید میتوانید به راهتی هر هارد را به یم کابل مجزا متصل کنید و در بایوس هارد ی را که دارای پارتیشن اکتیو است جهت بوت کردن سیستم انتخاب کنید
اگر میخواهید هر دو هارد را به یک کابل متصل کنید باید آدرس دسترسی هر یک از هارددیسک ها را مشخص کنید که این کار بوسیله تنظیم جامپر مابین اتصال دیتا و پاور انجام میشود به این صورت که یکی را بر روی مستر و دیگری را اسلیو بگذارید. اطلاعات لازم برای تعیین دقیق جامپر برای هر حالت بر روی لیبیل هارددیسک درج شده است.
2- اگر از هارددیسک ساتا بهره میبرید که کار راحت است چون هر کدام به یک کابل دیتای جداگانه متصل میشوند.
دوباره خاطر نشان میکنم اگر هارد سومی در سیستم است که بر روی آن سیستم عامل وجود دارد و یا یکی از دو هارددیسک شما ، در ابتدای روشن شدن سیستم وارد تنظیمات بایوس شوید و هارد بوت را مشخص کنید.
موفق باشید
مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعاتنماینده انحصاری محصولات PC-3000 شرکت محترم Ace Laboratory در خاورمیانهقویترین و پیرفته ترین ابزار روز دنیا جهت بازیابی اطلاعات و تعمیر انواع هارددیسک
سلام
ببخشید اگه سوالم بی ربطه و به اینجا مربوط نمیشه میخام بدونم چرا سیستم من استند بای نمیشه حتی وقتی به صورت دستی میخام ببرمش تو استند بای نمیره آیا مربوط به سخت افزارم میشه یا ویندوزم
ممنون
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
درست نشد بایوس مین رو اپدیت کنید و سپس دیفالت کنید
استند بای به هارد هم یه جورایی مربوط میشه
سلام
شما چند راه برای حل مشکلتان دارید
1- خرابی سیستم عامل
2- تنظیمات بایوس
3- تنظیمات پاور در سیستم عامی
تک به تک چک کنید.
سلام دوستان
میخواستم بدونم علت بوق ممتد بدین صورت چیه ؟
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep stop beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
این روند همچنان ادامه داره و روی صفحه هم چیزی نشون داده نمیشه .
Ram هم سالم هست و درست جا افتاده
Cpu هم داغ نمی کنه و درست جا افتاده
Fan هم سالمه و درست جا افتاده
این بوق ها پس از تمیز کردن کیس و جابجا کردن رم و سی پیو رخ داد .
حالا علت این بوق زدن ها چیه ؟ چه جوری میشه درستش کرد ؟
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید
اين اخطار فقط از رم ميباشد.
اگه از سالم بودن رم مطمئن هستيد پس مشكل در اسلات رم روي مادربورد هست.
يه نگاهي به اسلات بندازيد و با اسپري خشك ناهيد اون رو شستشو داده و خشك كنيد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)