شما از یه کارت شبکه دیگه استفاده کنید. شاید این کارت شبکه با سیستم شما هم خونی نداشته باشه.
![]()
شما از یه کارت شبکه دیگه استفاده کنید. شاید این کارت شبکه با سیستم شما هم خونی نداشته باشه.
![]()
باشه این رو هم امتحان می کنم اما برام عجیبه که چرا بعضی وقت ها جواب میده بعضی وقت ها هم قاط میزنه!!
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که این HPU چیه؟
![]()
ایشون حتما منظورش graphics processing unit or GPU بودهمیشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که این HPU چیه؟
سلام دوستان.
من یک کیس قدیمی دارم.که چند وقت پیش رمش سوخت بطوریکه بایوس رو هم خالی کرد.ما رم دیگه گذاشتیم و بایوس رو هم فلش کردیم همه چیز درست شد.یک هفته ای گذشت و داشتیم مثل آدم باهاش کار میکردیم.ولی یک شب بعد از اینکه خاموشش کردم دیگه موقع روشن کردن بالا نیومد و هیچی هم تصویر نداد. buzzer هم هیچ صدایی نمیده.تازه پاور هم دچار مشکل شده یعنی وقتی روشن میکنی باید از پشت خاموش کنی و برای روشن کردن دوباره هم یک اتصال به خود پاور بدی.ممنون از اینکه وقتتون رو به من دادید.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
![]()
سوكت هاي برق روي برد رو قطع كن باطري رو 15 ثانيه برگردون موفق باشي.![]()
لطفا کمکم کنید مشکلم جدیه . من بلندگوم مارک microlab هست بعضی اوقات صدای می لرزه و بعضی اوقات صداش کم یا کیفیت پایین میشه. باید چه کار کنم
سلام دوستان
یک مشکلی برای یکی از 2 PC من پیش اومده که نمی دونم از کجاست
اول مشکلو بگم :
سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره
یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟
راهنمایی کنین
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام دوستان
یک مشکلی برای یکی از 2 PC من پیش اومده که نمی دونم از کجاست
اول مشکلو بگم :
سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره
یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟
راهنمایی کنین
با سلام
من میخوام فن سی پی یو رو عوض کنم چطور باید اینکار رو بکنم.
موقع نصب ویندوز به یه مشکلی برخورد کردم. در مراحل اولیه بوت از روی CD به این قسمت که میرسه وای میایسته و دیگه جلو هم نمیره:
مشکل از کجاست؟
CD ویندوز رو هم عوض کردم.
رم سیستم رو هم عوض کردم.
درایو نوری سیستم رو هم عوض کردم.
باز مشکل همچنان پا برجاست.
مشخصات سیستم:
پردازشگر: Intel 2.5 Celeron D
رم: 512mb
مادربورد: Genex
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)