منم موافقم
اگه ميتوني برو فني حرفهاي اونجا حداقل معتبر تره
منم موافقم
اگه ميتوني برو فني حرفهاي اونجا حداقل معتبر تره
مرسی از آموزشتون لطفا بازم ادامه بدین خیلی خیلی ممنونم
من عاشق سخت افزار و تعمیراتم لطفا راهنماییم کنین که اگه رم نیم سوز بشه چه علائمی داره و چیکارش میشه کرد
با تشکر
كامژيوتر رفيقم دستم است خراب شده به من گفته بود ريستارت مي كنه؟همينكه روشنش ميكنم فن cpuچند ثانيه مي چرخه بعد وايميسه بعد يك صداي ممتدي از كيس مي ايد؟چجوري بفههم چيزي سوخته از كجا بفمم بردوcpu سالمند؟چجوري قطعات را تست كنم؟اگر ممكن است كمي توضيح دهيد![]()
با سلام به دوستان عزیزم.
من هم سخت افزار یه خورده بگی نگی بلدم و می خوام بیشتر یاد بگیرم
اگه مشکلی داشتین در حدو اندازهی خودم بهتون جواب می دم .
با تشکر از دوستان خودم.
سلام دوست عزیز مطالب شما جالب بود ولی عکس ها نمی اومد .
با تشکر
به آیدی من پی ام بده تا تعمیرات یادت بدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pc_hex
با سلام دوستان
بنده يه مادربورد asus دارم كه نه تصوير ميده و نه بوق تست . از سي پي يو تا رم و گرافيك و پاور تست كردم. آخر به نتيجه رسيدم مادربورد مشكل دارد \ حالا از دوستان ميخوام بنده رو در تعمير اين مادربورد راهنمايي كنند . اسم و مشخصات
1-ASUS M2A-VM
2-مادربورد با اتصال در پين رو بورد روشن ميشود ولي تصوير وبوق موجود نيست
3-گاهي با چندبار اتصال هم هم روشن نميشود ولي چند بار سعي كنم روشن ميشود
4-قطعه ايي كه بخوام بگم داغ ميكنه هم نيست
حالا از دوستان تقاضاي تعميير اين مادربورد دارم .
شما اول از همه ببین خازن های روی مادر بردت باد نکردند حتی فقط 1 دونه شون هم باد کرده باشه همچین مشکلاتی به همه می زنهكامژيوتر رفيقم دستم است خراب شده به من گفته بود ريستارت مي كنه؟همينكه روشنش ميكنم فن cpuچند ثانيه مي چرخه بعد وايميسه بعد يك صداي ممتدي از كيس مي ايد؟چجوري بفههم چيزي سوخته از كجا بفمم بردوcpu سالمند؟چجوري قطعات را تست كنم؟اگر ممكن است كمي توضيح دهيد
سلام آقا این مشکلات فلش مموریها چرا اینقدر زیاد !؟
دیگه تحملم داره تمام میشه !سه تا فلش مموری دارم که...
1- مدل Cruzer:این چراغش روشن میشه اما هیچ اتفاقی نمی افته یعنی نه درایو میسازه واسش نه کار دیگه ای ...
چون مدلش تیتانیومیه فقط بدنه اش داغ میشه !!!
2-KingStone : این یکی این ارور و میده " USB Device not Recognized " و حسابی داغ میشه !
3-Sony مدل Vaio:به محض اتصال به usb میگه باید فرمت کنی !اما نه تنها فرمت نمیشه !بلکه حافظه فلش 0 (صفر)میزنه !
البته همشون رو سیستم من اینجوری نشدنااااا! گارانتیم ندارن !
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چطوری میشه تعمیرشون کرد!کف کندم خدا وکیلی![]()
سلامسلام آقا این مشکلات فلش مموریها چرا اینقدر زیاد !؟
دیگه تحملم داره تمام میشه !سه تا فلش مموری دارم که...
1- مدل Cruzer:این چراغش روشن میشه اما هیچ اتفاقی نمی افته یعنی نه درایو میسازه واسش نه کار دیگه ای ...
چون مدلش تیتانیومیه فقط بدنه اش داغ میشه !!!
2-KingStone : این یکی این ارور و میده " USB Device not Recognized " و حسابی داغ میشه !
3-Sony مدل Vaio:به محض اتصال به usb میگه باید فرمت کنی !اما نه تنها فرمت نمیشه !بلکه حافظه فلش 0 (صفر)میزنه !
البته همشون رو سیستم من اینجوری نشدنااااا! گارانتیم ندارن !
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چطوری میشه تعمیرشون کرد!کف کندم خدا وکیلی
عزیزدل فکر کنم همش از این نشات میگیره که فلشت رو موقع کشیدن disconnect نمی کنی درسته؟
امروز بعد از اینکه کیسمو تمیز کردم و بستم . وقتی روشنش می کنم بدون اینکه هیچ بوقی شنیده بشه (البته به جز بوق معمولی ) سیستم تا صفحه بوت بالا میاد ولی بعد خاموش میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)