کسی نیست.
کسی نیست.
آقا من یک مشکلی دارم نمی تونم مثل همیشه از طریق Cd کامپیوترم رو بوت کنم یعنی مثلا باید وارد ویندوز بشم بعد cd xp رو بگذارم و نصب کنم کمک کنید.
سلام وخسته نباشي خدمت دوستان سيستم من با كارت گرافيك آنبوردش بالا نميومد يك كارت گرافيكم گذاشتم براش باز هم بالا نيومد كارت گرافيكم ati است و 100% هم سالم است اگه كمكم كنيد ممنونم
از CD بوت استفاده نمیکنید شما! اگه CD بوت بزارید مشکلتون حل میشه.
سلام بچه ها
دی وی دی رایتر سونی من چند وقتی مشکل پیدا کرده امیدوارم بتوانید مرا کمک کنید مشکل اون اینه که هر وقتی میخواهد دیسک را بیرون بدهد دیسک را در حالی که در جای خود به شدت می چرخد بیرون میدهد و این کار باعث خط افتادن روی دیسک میشود و همچنین هنگامی که دارد به سختی برای خواندن Dvd تلاش میکند بعضی از اوقات صدای بدی مثل گیر کردن میدهد ولی در خواندن Dvd ها هیچ مشکلی ندارد
سلام
میگن ی دستگاهی است که وصل میشه به مادربرد و هر ایرادی که سیستم داشته باشه را میگه
حتی اگه سیستم بالا نیاد
اگه هست قیمتش چنده؟
اون کارت تست تر هست -یک سری کد های رو نشون میده که از طریق اون کدها می تونی بفهمید کدام قسمت معیوب هست قیمت 30 تومان هست
![]()
یک دنیا ممنون
من ی دونه میخام بخرم ایا به درد میخوره(همیشه درست کار میکنه و درست تشخیص میده)
چه مارکیش خوبه؟
دمت گرم پسر
تاپيك رديفيه
امتحانام تموم شه منم توش مطلب ميزارم
فعلا دنبال 2 تا آدم هستم كه بيان امتحان رياضي و سي پلاس پلاسم رو بدن
سلام
pc من یه مشکل داره : (یه مشکل که چه عرض کنم ..... )
تغریبا از همون اول که خریدمش زود به زود دمای cpuش بالا میرفت اما چند وقته دیگه خفن شده
دم به دیقه دماش میشه 60-70 درجه (همیشه وقی کامپیوتر start up میکنه دمای cpu و چند مشخصه
رو بهم گزارش میده)
در ضمن دیگه حتی وقتی هم که خاموش بوده و دماش پایین بوده به سختی روشن میشه حدود 10 بار
یا بیشتر باید ریست بشه (خود به خود ریست میشه) تا تازه پنجره ی لودینگ (نه ولکام) ویندوز نمایان بشه
خیلی مواقع این پنجره نمیاد برای یه لحظه یه صفحه ی آبی رنگ میاد که کلی یاوه به رنگ سفید توش نوشه
و سریع ریست میشه این اتفاق اینقدر میفته تا یه بار پنجره ی لودینگ بیاد و ویندوز بالا بیاد بعضی مواقع وقتی
این پنجره میاد هم درست نمیشه و باز ریست میشه
از کسی پرسیدم گفت امکان نداره دمای cpu اگه به 60 برسه میپوکه !!!
چند جا هم بردمش تعمیر گفتن بس که خاک گرفته سرع داغ میکنه سرویسش میکنن پولشو میگیرن
ولی فرقی نمیکنه (البته زمانی تعمیر برده بودمش که هنوز خفن نشده بود فقط داغ میکرد ولی بلاخره
وقتی خنک میشد بالا میومد)
از استادم پرسیدم گفت احتمالا از مادربوردشه که ریست میشه ولی گفت باید ببینمش
نظر شما چیه ؟ خیلی فوری چون اعصابم خط خطی شده و خون جلو چشامو گرفته ممکنه کار دست کسی
بدم و ناقصش کنم (البته نه از شما دوستان از اطرافیان )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)