واقعا ممنون و یه سوال آیا پلاگینی وجود داره که بشه در همه pc suite ها تمتم گوشیها رو داشت؟؟؟
واقعا ممنون و یه سوال آیا پلاگینی وجود داره که بشه در همه pc suite ها تمتم گوشیها رو داشت؟؟؟
سلام.
خواهش.
نه به اسم pc suit ولی برنامه هایی هست که کارهای مشابه میکنند مثل: mobile edite که این بهترین توشون هست.
اینم لینکش و مشخصات و توضیحاتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون از کمکتون و آخرین سوال
آیا این برنامه ای که لینک آن را گذاشتید تمام نوع گوشی ها مثل نوکیا و سونی اریسون رو راحت ساپورت می کند یا خیر؟؟؟؟
اگه جوابتون مثبته که ممنون ولی اگه نه لطفا لینک برنامه ای رو قرار بدید که تمام گوشی ها رو ساپورت کنه تا مجبور به نصب چند برنامه برای گوشی ها نباشیم
سلام.
بعد از کلی وقت به یه سری عکس که توی گوشی قدیمیم (6600) بود احتیاج پیدا کردم. اما حالا که گوشی رو روشن میکنم ازم پسورد فلش 512 مگی ای که روش هستو میخواد. یادمه که واسش پسورد گذاشته بودم. اما یادم نمیاد پسوردش چی بوده! راهی هست که بشه پسوردشو فهمید؟
ممنون.
واقعا از جوابتون ممنونم.
از توی اکسپلورر گوشی بگرد دنبال یک فایل به اسم mmcstoreنوشته شده توسط pershianix [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این ادرس میتونی پیداش کنی
C:SYS>DATA
بعد اون رو کپی کن توی کامپیوتر و RENAME کن و یک پسوند .TXT بهش اضافه کن و بازش کن توی اون پسورد رو میتونی ببینی
این روش رو توی گوشیت هم میتونی امتحان کنی
ممنون. امتحان میکنم ببینم کار میده یا نه.نوشته شده توسط lolo_khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین فایلی اصلا توی گوشیم وجود نداشت!نوشته شده توسط lolo_khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلهای مخفی هم دیدم اما همچین فایلی وجود نداره!
چی شد؟ چرا کسی جواب نمیده؟
جدا که عجب انجمن فعالیه اینجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)