سلام....دوستان مدتيه كه از اين گوشي نميشه sms فرستاد.............نميدونم چه مشكلي پيش اومده.....اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون ميشم كمك كنه...........
سلام....دوستان مدتيه كه از اين گوشي نميشه sms فرستاد.............نميدونم چه مشكلي پيش اومده.....اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون ميشم كمك كنه...........
یادش بخیر 6600 عزیز :
معمولا من این مشکلرو در 2 نوع تجربه داشتم.
1-زمانی که سیم کارت ایرانسل را نصب و دوباره سیم کارت دولتی را نصب کرده بودم.
2-تغییر شماره مرکز پیام.
مشکل هر دو یکی هست و به نظر من این مرتحل را تست نمایید :
1 - وارد منو بشید.
2- وارد messaging شوید.
3- options را بزنید. (گوشه پایین سمت چپ).
4- گزینه setting را انتخاب کنید.
5- گزینه text message را انتخاب کنید.
6- گزینه message center را انتخاب کنید.
-- اینجا اگر سیم کارت شما دولتی هست گزینه mci یا tci را انتخاب کنید و در کادر بالایی که کاری نداریم هر نامی میشه بود اما پیش فرض mci smsc می باشد. کادر پایینی شماره مرکز را باید این قرار بدهید : (9891100500+) و ok و back. اگر ایرانسل هست گزینه mtni را انتخاب کنید باز هم د رکادر بالایی هر امی می تونه باشه اما پیش فرض mtni هست و در کادر پایین شماره مرکز را (989350001400+) قرار بدین و ok و back .
7- حالا back رو که فشار دادید ، در انجا گزینه Msg. center in use را انتخاب کنید و دوباره به طبعیت از سیم کارتتون که اگر دولتی بود mci و یا tci و ایرانسل mtni را انتخاب نمایید و ok و تمام.
دوستان تو سایتها گفتن که این گوشی تو بازار اومده ولی من تا حالا این گوشی رو ندیدم
راستش خیلی گوشی خوشکلیه اما قیمتش خیلی گرونه
380 تومنه
و اینکه قیمت فولد و اسلایدش با هم خیلی تفاوت قیمت داره
فولدش 300 تومنه
سلام دوستان من هم 6600 دارم
من نمی تونم بگم که مشکلی نداره اما نمی تونم بگم مشکل داره تقربا مخلوط هر دو
خوبیش اینکه : کارباهاش راحته
اما بدی هاش بیشتره : اسکرین سیور رو نمیشه همین طوری برداشت ، قفل اتوماتیک صفحه کلید نداره ، کم بودن امکانات ، برای عکس برداری باید در محیطی که نور داره عکس گرفت منظورم فلش نداره ، بازیهاش پیش پا افتاده هست ، مثل گوشیهای دیگر به راحتی نمی توان فارسیش کرد (البته به غیر از منو ها)، امکان فارسی نویسی نداره و ....
اما در کل تا به حال از خود گوشی مثل آنتن دهی و استفاده از gprs خیلی رازی هستم.
Last edited by Ali_vavan2009; 18-12-2008 at 15:22. دليل: اشتباه در تایپ
دوستان سلام
آقا من دچار یه مشکل شدم من می خوام که با گوشیم به PC Suite وصل بشم اما وقتی جستجو و ثبتش رو میزنم هیچ ارتباطی برقرار نمیشه که هیچ اصلا انگار گوشی رو هم ثبت نکردم باید چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6600 فقط روی PC suite خودش میتونه متصل بشه !
مگه چند نوع PC suite وجود دارد؟؟؟؟
لطفا لینک دانلودش را قرار دهید .
با تشکر
اگر 6600 قدیمی منظورت هست باید بگم همون نسخه اولیه که روی سی دی اش هست
من وقتی گوشی رو گرفتم رو cdش pc suite 6.3.14 نصب بود و من همین حالا هم همین رو سیستمم نصبه لطفا فقط بگید من چطوری باید گوشی رو بهش بشناسونم تا بتونم از اینترنت گوشیم تو کامپیوتر استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم با برنامهMy Bluetooth Places میشه هم بگید چطوری؟؟؟؟؟
سلام دوستان من الان به جای My Bluetooth Places رو کامپیوتر BlueSoleil نصب کردم و مشکل اینترنت تا حدودی حل شده ولی مشکل اصلی اینکه بعد از
Registering your computer on the network...
به جای اینکه به اینترنت وصل بشم با ارور
TCP/IP CP reported error 718
مواجعه میشم
باید چکار کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)