سلام بر همه 66 جواتا. می خواستم ببینم اگه کسی نرافزار برای پخش آهنگ mp3 داره برام بذاره تو ایمیلم. ممنون میشم.
سلام بر همه 66 جواتا. می خواستم ببینم اگه کسی نرافزار برای پخش آهنگ mp3 داره برام بذاره تو ایمیلم. ممنون میشم.
میخواستم ببینم کسی نرمافزار mp3player برا 66 داره یا نه؟نوشته شده توسط nima_949 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اگه درخواست خودتو توی تاپیک خودش مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی ( تاپیک برنامه های درخواستی )
سلام. نه متأسفانه نداره. من براش یه بولوتوث گرفتم و خیلی راحت فایلا رو انتقال می دم. البته رم ریدر بهتره، چون سرعتش بالاترهنوشته شده توسط jedivssith [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معلومه دیگه باید یه mp3 player نصب کنی. okkkkkkkkkkkayنوشته شده توسط shadmehrdj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من دو ساله که نتونستم مشکل خاموش شدن بعد از 10 ثانیه ی مانیتور 6600 رو حل کنم. توی Display Setting گزینه ی Screen Saver Timeout داره اما گزینه ای برای خاموشی قبل از ScreenSaver نداره. نرم افزاری بری این کار هست؟
ممنون.
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟ نا سلامتی اینجا کلوپ 6600 ها!نوشته شده توسط pershianix [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا، به پیر، به پیغمبر قسم که منم عضوی از این سایتم. یعنی هیچ کس بلد نیست مشکل به این کوچیکی رو جواب بده؟نوشته شده توسط pershianix [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟/
salam man ye 66 daram. mikhastam ye gooshie jadid bekharam.vali monsaref shodam.mamnonam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)