نه 2 سالی هست جمع کردم . 2 هفته پیشم امدم بلیزارد شارژ کردم
کم مشکل داشتیم و مشکل جدید پیش امده . ظاهرا یه بخشی از سرور را انتقال دادن روی هاست های امازون و بخاطر تحریم ها بخشی از بازی لود نمیشه و باید با قند شکن انلاین شد
- - - Updated - - -
نه 2 سالی هست جمع کردم . 2 هفته پیشم امدم بلیزارد شارژ کردم
کم مشکل داشتیم و مشکل جدید پیش امده . ظاهرا یه بخشی از سرور را انتقال دادن روی هاست های امازون و بخاطر تحریم ها بخشی از بازی لود نمیشه و باید با قند شکن انلاین شد
- - - Updated - - -
قند شکن سرعت اینترنت رو واقعا میاره پایین و حجم اینترنت رو هم مصرف میکنه . اگه راهی باشه که بشه ای پی منطقه رو بدون استفاده از قند شکن تغییر داد خیلی خوب میشه ...
بهتر جمع کردی
منم گیم نتم سمت خیام بود دادم به کسی
میدونم کارها خرابه اصلا نرفتم سمتش
اره اکثرا با تغییر ای پی بازی میکنن
اگر راه استیبل و خوبی پیدا کردی بهم بگو چند تا گرفتم ولی همونا هم دیسکانت میشن
are vaqan zendegie adamo dar gir mikone vali vaqan bayad emtehanesh konin kh bazie khobie
درود
طبق معمول هر سال طبق تخفیفات کریسمس و تو سرور usa میتونم براتون کد فعالسازی بگیرم بغیر از دیابلو و استار کرفت که فری ریجن هستن و میشه تو هر سروری اکتیو کرد مابقی فقط تو سرورهای امریکا قابل استفاده هستن کسی خواست همینجا اعلام کنه
درود
تخفیفات کریسمس شروع شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواستم بدونم چه جوری میشه سرور پاندا 5.4.8 افلاین کرد که توش جی ام (GM) باشیم
لطفا راهنمایی کنید
دردسر داره ...باید امولاتور نصب کنی بعلاوه یکسری نرم افزار دیگه که همه باید باهم مچ بشن
سلام . بلیزارد از سرورهای آمازون استفاده می کنه و متاسفانه ایران هم جزو تحریماست و آمازون به ایران سرویس نمی ده . چندین بار در تالار بلیزارد تاپیک زده شده ولی بلیزارد با تمام وقاحت پاسخ گوی پلیر ایرانی نیست .
اخیرا که هم سرویس احراز حویت با SMS و ... آورده که واقعا مشکلی شده برای پلیرهای ایرانی . ( بیشتر برای بوستر ها )
برای بازی کردن من از سرویس ExitLag استفاده می کردم . پینگش فوق العاده بود و قطعی هم نداشت . به شما هم همین سرویس رو پیشنهاد می دم و خطر بن هم نداره .
امیدوارم یروزی این مشکلات تحریم حل بشه ، مثل آدم دوباره برگردم بلیزارد . با اینکه واقعا پلیرهاش ریختن و جمعیتش خیلی خیلی کم شده نسبت به اکسپنشن های قبلی .
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)