فروم قفل شده؟ یا فقط برا من اینطوریه؟ تو صفحه3856 گیرکردم
فروم قفل شده؟ یا فقط برا من اینطوریه؟ تو صفحه3856 گیرکردم
درود
طبق معمول هر سال طبق تخفیفات کریسمس و تو سرور usa میتونم براتون کد فعالسازی بگیرم بغیر از دیابلو و استار کرفت که فری ریجن هستن و میشه تو هر سروری اکتیو کرد مابقی فقط تو سرورهای امریکا قابل استفاده هستن کسی خواست همینجا اعلام کنه
یادم رفت بگم همراه با اشانتیون که گلد درون بازی میباشد و امسال چون ارز استفاده نمیکنم ارزونتر درمیاد ... بعلت قطعی اینترنت نتونستم زودتر اقدام کنم تا 5 روز دیگه فکرکنم تخفیفات پرجا باشه
هنوز این فروم داره به کاره خودش ادامه امروز یاده خاطرات کردیم یه سر بزنیم . بعد از حدود 15 سال که از این گیم گذشته همچنان معتقدم بهترین بازی انلاینه
اخرین نسخه Wow که رایگان باشه کدومه ؟
درود
طبق معمول هر سال طبق تخفیفات کریسمس و تو سرور usa میتونم براتون کد فعالسازی بگیرم بغیر از دیابلو و استار کرفت که فری ریجن هستن و میشه تو هر سروری اکتیو کرد مابقی فقط تو سرورهای امریکا قابل استفاده هستن کسی خواست همینجا اعلام کنه
یادم رفت بگم همراه با اشانتیون که گلد درون بازی میباشد و امسال چون ارز استفاده نمیکنم ارزونتر درمیاد
Holiday Sale
UP TO 65% OFF THROUGH JANUARY 4
دوستان کسی اگه جدید میخواد بیاد و alliance بازی میکنه من میتونم کمکش کنم . از لحاظ گلد و بگ و چیزایی که اولش نیاز داره. کلا کسی هم اگه پایه هست بازی کنیم باهم بگه من آیدی دیسکورد و بتل تگمو میزارم کسی خواست پی ام بده
battletag : RezaSmith#2850
discord : RezaSmith#3901
Last edited by rezausa2020; 26-12-2020 at 22:12.
هستیم برعکس بعده 4 اکسپنشن تصمیم دارم دوباره بازی کنم
- - - Updated - -
من که جست و گریخته دارم بازی میکنم
هنوز گیم نت رو داری ؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)