سلام .دوستان ببخشید.من تو سرور فایر استورم بازی میکنم
7.2.5
.برای شغل زمین شناسی الان رسیده به 600.میخواستم بپرسم چجوری باید آپش کنم؟برم تو نقشه های دیگه جنس ور دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید من...
سلام .دوستان ببخشید.من تو سرور فایر استورم بازی میکنم
7.2.5
.برای شغل زمین شناسی الان رسیده به 600.میخواستم بپرسم چجوری باید آپش کنم؟برم تو نقشه های دیگه جنس ور دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید من...
دوستان کسی مشکل ورود به بازی و لاگین شدن به بتل نت رو نداره ؟
همیشه از دو تا سایت گیم کارت خرید میکردم
الان اون دو سایت ناموجود دارن و شارژم تمام شده
تو خصوصی بگید از کجا تهیه کنم
می خوام Legion + Time بخرم . یه سایت خوب و ارزان و مطمئن معرفی کنید
سلام این اکانت رو میخوام بفروشم هرکی خواست بگه.به قیمت سی دی کی هاش میدم.به دلیل نبود وقت کافی میخوام بفروشم
shaman ( kazzak ) item lvl 915 1800 rating arena.2 legendary bis. trait 56 .flay baze .shaman (silvermoon) item lvl 919.3 legendary bis .trait 60.8 ta hero lvl 110 to kazzak,1done lvl 110 toye ravencrest.2 ta hero lvl 100
toye kazzak.252 mount 3ta az shop kharidari shode.13k achive.39 heirlooms. ( overwatch ham dakhel accounte ).25 roz game time dare ba 150k gold
کسی نیست کمک کنه ؟
والا من خودم همیشه از اینجا میگیرم. اگر بیت کوین داری راحت میشه ازش خرید کرد و قیمتاش پایینتر از همه جاست. البته وی پی ان میخواد تا درگاه بیت کوین رو برات بیاره. کلا این سایت پاینترین قیمتها رو تو اینترنت داره و 100% مطمئن هست. حدود 30 تا گیم استیم و 10 گیم تایم ورد ازش خریدم و هیچ وقت مشکلی پیش نیومده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده سایت ایرانی خوب سراغ ندارم.
Last edited by luches; 23-10-2017 at 23:25.
سلام
من قبلا wow بازی میکردم. الان داستان سرور ها و نسخه هارو یادم رفته؟ الان مناسب ترین نسخه و سرور رایگان کدومه و بازیو از کجا دانلود کنم؟ ممنون
با سلام
من چند وقته در سرور warmane با همون moltenwo سابق بازی می کنم ، علی رقم اینکه روز به روز باگ ها فیکس میشه و نسبت به سایر سرور ها بیشتر شبیه بلیزارد اما از پچ 3.3.5 خسته شدم و میخوام یه اکسپنشن جدیدتر بازی کنم ، کسی یه سرور free با تعداد پلیر بالا و کم باگ طراغ داره که مثلا بتونم پانداریا یا مژیون بازی کنم؟
یه سروری که xp rate معقول (مثلا x3 یا x5) داشته باشه و کم باگ داشته باشه ، پرطرفدار باشه و لگ پایینی داشته باشه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اگه جواب و به ایمیلم هم بدین که دیگه واقعا ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)