سرور Warmane یا همون Molten Wow قدیم پچ 5.4 میگن تمام رید ها و دانجن های پانداریاش فیکسه
فعلا level 76 هستم
- - - Updated - - -
سرور Warmane یا همون Molten Wow قدیم پچ 5.4 میگن تمام رید ها و دانجن های پانداریاش فیکسه
فعلا level 76 هستم![]()
فعلا level 76 هستم
- - - Updated - - -
فعلا level 76 هستم![]()
آقا کلا پالادین تو PVP ضعیفه یا من بلد نیستم ؟؟![]()
سلام دوستان
من لانچر battle.net و دان کردم از تو اونم wow رو دان کردم الان بازی میکنم تا لول 20 بیشتر نمیره میگه باید اکانتتو آپ کنی خب سوال هایی که دارم اینه که از چه طریقی میتونم اکانتمو آپ کنم به فول ورژن حتما باید سی دی کی بخرم؟ بعد سایت قابل اطمینانی که خرید کرده باشید سراغ دارید برا خرید سی دی کی و گیم کارت؟ تو انجمن خود وو گفته بودن با گیم کارت نمیشه اکانتو آپ کرد راسته آیا؟ کلا مشکل من با گیم پلی بازی نی با اپگرید اکانت و گیم تایمه که اگه یکی بتونه کامل توضیح بده برام ممنون میشم
شرمنده اگه سوالام تکراری بود این تاپیک 3799 صفحس نتونستم بخونم:|
سلام. اگه در سروری مانند بلیزارد که باگ بسیار کم داره بازی میکنین ، هیچ کلاسی قوی تر یا ضعیف تر از بقیه نیست. ( با در نظر گرفتن پینگ کاملا مشترک! )
چون سازندگان این بازی همه ی کلاس هارو ( که اگه بدون هیچ باگی فرض کنیم. ) تقریبا مساوی ساختن.
مهم اینه که شما از چه کلاسی خوشتون میاد و اینکه اون کلاس رو کاملا بلدین یا نه.
خوب WOW یک بازی ساده نیست. تلنت داره ، گلیف داره ، آیتم ها و جم ها و انچنت هایی که میذارین ، و از این قبیل. قطعا با بقیه پلیر ها فرق داره.![]()
خوب. در جوابتون باید بگم که دو جواب دارین:
اگه در بلیزارد هستین: همه ی کلاس ها برابر هستن. شاید بلد نباشین.
اگه در سرور دیگه ای هستین: خوب شاید پالادین کاملا فیکس نباشه. یا اینکه فیکس باشه ولی بقیه کلاس ها فیکس نباشن.
شما در Warmane ( یا همون Molten-wow قدیم ) بازی میکنین؟ درسته؟ ... خوب مولتن قدیم رو تا جایی که یادم میاد بعد از بلیزارد فیکس ترین بود ، حالا نمیدونم...
بهرحال من اینجا نمیتونم کاملا کلاس هارو توضیح و آموزش بدم. بهتره برای یاد گرفتن کلاسی که دوست دارین اما بلد نیستین ، ویدئو ی خوبی که کلاس مورد نظر رو آموزش میده رو دانلود کنین. یا اینکه در سایت های معتبر به بخش Guide برین که همون آموزش هست.
با تشکر...
![]()
سلام دوست عزیز.
اگه شما در بلیزارد بازی میکنین ، تا لول 20 رایگانه بله. اما بعد اون باید گیم کارتی که میگین رو بخرین. من خودم تا به حال در بلیزارد باازی نکردم ، ولی از دوستان شنیدم که میگن میشه Gold رو به گیم کارت تغییر داد. نمیدونم چطوری ولی خوب گفتن که میشه!
آموزش کامل رو در این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقل قول alone_son رو بخون.
با تشکر ...
![]()
1-لول max نیستیآقا کلا پالادین تو PVP ضعیفه یا من بلد نیستم ؟؟![]()
2-بیشتر تمرین کن و گاید بخون و استریم کن
سلامسلام دوستان
من لانچر battle.net و دان کردم از تو اونم wow رو دان کردم الان بازی میکنم تا لول 20 بیشتر نمیره میگه باید اکانتتو آپ کنی خب سوال هایی که دارم اینه که از چه طریقی میتونم اکانتمو آپ کنم به فول ورژن حتما باید سی دی کی بخرم؟ بعد سایت قابل اطمینانی که خرید کرده باشید سراغ دارید برا خرید سی دی کی و گیم کارت؟ تو انجمن خود وو گفته بودن با گیم کارت نمیشه اکانتو آپ کرد راسته آیا؟ کلا مشکل من با گیم پلی بازی نی با اپگرید اکانت و گیم تایمه که اگه یکی بتونه کامل توضیح بده برام ممنون میشم
شرمنده اگه سوالام تکراری بود این تاپیک 3799 صفحس نتونستم بخونم:|
اکانت تریال تا لول 20 بیشتر نمیره
از اون به بعد شما باید بازیو بخری
سی دی کی بازی در حال حاضر 2 تاس یکی battlectest که شامل 1 تا 90 + 30 روز تایم بازی میشه
و دیگری سی دی کی warlords of dreanor که کنتنت 90 تا 100 رو شامل میشه
بعد از اون 1 ماه تایمت هم باید برا بازی کردن شارج بخری که به طرق مختلف میتونی بخری (گیم کارت 2 ماهه بخری / مستقیم گیم تایم بخری / با گلد گیم کارت بخری / با گلد گیم تایم از داخل بازی بخری )
2 سایت مطمئن برای خرید و چک قیمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیستم RAF بلیزارد یا recruit a friend
فرضا من شمارو recruit میکنم ایمیلی فرستاده میشه برای شما که اکانت بتل نت رو باید از این ایمیل بسازید
باهم کاراکتر میسازیم لول آپ میکنیم تا لول 90 سرعت 3 برابر حد عادیه و شایدم بیشتر (1 تا 2 روزه میشه 90 کرد) میتونیم همدیگه رو سامون هم بکنیم
بعد از اینکه شما اولین بار گیم تایم استفاده کردی به من 1 ماه شارج بازی + یه مونت خیلی زشت میده
مهماش همین بود
بیشترین خاصیتش همون 3 برابر شدن بدست آوردن اکسپرینسه
اگه دوست داشتی من آلیانس ریلم ravencrest کاراکتر آپ میکنم باهات
هورد کازاکم تا خرخره پره حالا بعدش خیلی دوس داشتی بری هورد جا باز میکنم![]()
Last edited by Crawling In MySkin; 06-09-2015 at 23:02.
ممنون دوست عزیزنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بالانس کارت خریدمو از سایت خود بلیزارد اکانتمو آپ کردم پس فک کنم دیگه اون raf که گفتی نشه انجام داد درسته؟ در مورد اینکه تو بازی گلد رو به گیم تایم تبدیل میشه یه توضیحی بدی ممنونت میشم
بله دیگه نمیشه 3x اکسپرینس ناز رو پروندی رف
میری auctionhouse یه قسمت زده gametime بعد میخری گیم تایم 1 ماهه 50 کیلو
البته این قیمت بلیز گرون فروشه که خوب مستقیم از خود بلیز قانونی میگیری
ملت 60 روزه رو 70 کیلو میفروشن![]()
Last edited by Crawling In MySkin; 08-09-2015 at 00:17.
باوا بلیزارد سر آدم رو درد میاره با این روش هاش!
بهتره برین همین warmane.com بازی کنین. پلیر نسبت به بلیزارد کم داره ولی کم باگ داره و بابت گیم تایم هم خیالتون راحته.
از نظر من سرورهای فری خوبن. خودم قبلا تو سرور های فری بازی میکردم. چند تا هیرو هم فول کردم. بدون درد سر! همین.
ba salam
dostan kasi mitone behem linke downloade update world of warcraft 2.0.0 ro be 2.4.3 ro behem bede ?
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)