سرور Hellscream ئه مولتن بد نیستا ! 3x هستش فعلا ... خیلی باگ داره میدونم ولی خب درس دارم و فقط روزی یکی دوساعت لول میکنم![]()
سرور Hellscream ئه مولتن بد نیستا ! 3x هستش فعلا ... خیلی باگ داره میدونم ولی خب درس دارم و فقط روزی یکی دوساعت لول میکنم![]()
روی کدوم پچ هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
5.4.2 هستش
بازم میگم باگ کم نداره هنوزم رید ها و بعضی از دانجن هاش کامل نیستن و ...
درود
من سایت ندارم اما برای بلک فرای دی که حدود 2 هفته پیش بود حدود 21 تا استارتر فروختم اتفاقا یکی از بچه های فوروم بازیسنتر ازم خرید اگه تخفیف خورد من میتونم براتون بگیرم
چه قدر پاندا مولتن شلوغه...500 تا تو صفن نوشته3 ساعت طول میکشه نوبتت بشه...اینجوری که فایده نداره که با کلی امید بازی رو دانلود کردیم...
اینا میدونن اینقدر پلیر دارن چرا ظرفیت سروراشون رو زیاد نمیکنن؟؟؟
بچه ها سرورهای شلوغ هم خیلی هم جالب نیستن تو سرور شلوغ آدم ناشناخته می مونه - تو سرور خلوتم که کسی بازی نمی کنه - اما سرور متوسط هم آدم تا یه چیز جدید می گیره مشهور میشه هم افراد رو بهتر می شناسه بعدشم سرورای ایرانی یه خوبیایی داره ،درسته باگ بیشتر دارن اما چون سرورش تو ایرانه لگ کمتری دارید و مصرف اینترنتتون پایین میاد بعدشم از اول بازی پول خرج نکنین دوروزه جو دارین بعد ادامه نمی دین پولتون به باد می ره و این که مگه الکیه بری بلیززارد بازی کنی؟ هر ماه باید پول بدی، با تمام محدودیت هایی که برای شما ممکنه به وجود بیاد مگه دیوونه ای ... ولی یه سروری معرفی می کنم که خودم سفارش دادم سی دی هاش تا برسه می خوام برم بازی کنم تازه به پچ 5.4.8 ارتقا پیدا کرده یعنی تقریبا بالاترین پچ برای غیر بلیززاردی ها و ایرانی هم هست خودم هنوز بازی نکردم میانگین 300 تا جمعیت داره الآن می تونین برین تو سایت ببینین چند تا جمعیت داره قصدم تبلیغ نیست دوست دارم می رم بازی می کنم شمام بیاید آخه سرور پربار ترشه منم خوشحال تر می شم pandawow.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه بلیزارد آف زد خواهشا خبر بدین
Sent from my iPhone using Tapatalk
پچ پاندا واو 5.4.8 روی ویندوز 8.1 اجرا می شه؟
اگه نه بگید غیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ز ویندوز عوض کردن چی کار می تونم بکنم؟
پچ های دیگه چی؟
من با 5.4.2 رو 8.1 مشکلی ندارم.
من با 5.4.2 رو 8.1 مشکلی ندارم.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)