pingzapper بعضی ها بن شدن آقا!
من خودم این مدت رو تا یه ماخه پیش که شارژ داشتم از چیز پی ان استفاده کردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد ولی بازم تضمینی نیست و هر لحظه امکان بن شدن وجود داره حالا از ما گفتن بود![]()
pingzapper بعضی ها بن شدن آقا!
من خودم این مدت رو تا یه ماخه پیش که شارژ داشتم از چیز پی ان استفاده کردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد ولی بازم تضمینی نیست و هر لحظه امکان بن شدن وجود داره حالا از ما گفتن بود![]()
لازم نیست که آدم پول تمام سیدی کی ها را بده هر کی می خواست monk بسازه و یا می خواست هیروش را به لول 90 برسونه باید پول همه اش را بده
دوستان کسی هست تو neltharion به داد ما برسه ؟
خیلی سخته لول آپ کردن ، اکثر کوئست ها باگه نمیشه gear گرفت با armor lvl5 مجبورم mob lvl 25 بکشم 1 ساعت طول میکشه
unholydead هستم undead horde priest
این AH هم که پول ما رو همش میخوره
جنس فروختم پولش نرسید تایمرش هم پوکیده
Last edited by amir.em; 25-02-2013 at 19:16.
گیم سرور ورلد اف وارکرافت بلک پرتال !!!!
با سلام خدمت تمامی دوستان میخوام یک سرور ورلد اف وارکرافت خوبی معریفی کنم بهتون بلک پرتال یک سرور فان میباشد که به زودی ریلم های کاتاکلیزم و پانداریا انلاین خواهد کرد.
مشخطات سرور
ریلم لیست: 5.57.38.108
سایت سرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما
کسانی که قصد همکاری با بلک پرتال را دارند میتوانند با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرند
dk بازها راهنمایی کنن لطفا.من وقتی دارم یه mob رو attack می کنم یه وقتایی اسپل Obliterate پر رنگ می شه و اون موقع dmg خیلی بیشتر می شه. می خواستم بدونم چی کار کنم اون جوری می شه؟
چیز هایی که روی مقدار دمیج Obilterate تاثیر می زارن:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Turns into [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] talent)a
Your autoattacks have a chance to grant a 100% critical strike bonus to your next Obliterate or Frost Strike
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین جان
آقا پارسال دوست امسال هیچی
راستی اکانت من بن شد و دوباره از اول اکانت رو ساختم.
من رو add کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میگه این جواهرای سرزو زرد و از کجا باید گیر اورد ؟
مرسی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه میشه بیزحمت یکی شکل زیر و کامل توضیح بده مثلا rit raiting چیکار میکنه
مرسی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مرسی آقا!
یه \یغام خصوصی میزنی بگی از کجا گرفتی چیز بی انتو ؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)