بله راهي هست.نوشته شده توسط siamak_kh
تشريف ببريد يك مركز خدمات كامپيوتري و كابل مخصوص انشعاب پاور را تهيه كنيد.
بله راهي هست.نوشته شده توسط siamak_kh
تشريف ببريد يك مركز خدمات كامپيوتري و كابل مخصوص انشعاب پاور را تهيه كنيد.
دوستان من دو روز پیش یه مین برد گیگا مدل GA-8I945GZME-RH خریدم که لینک مشخصاتش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کارت گرافیک 6200 PCIE هم خریدم که تربو کش با 256 مگا رم هست
حالا یه مشکل اساسی پیش اومده وقتی کارت رو نصب میکنم و کامپیوتر رو روشن میکنم مانیتور چشمک میزنه و هیچ سیگنالی نیست البته این مین گرافیک آنبورد داره که وقتی فیش مانبهش وصل میکنم قشنگ سیستم بالا میاد و لی با کارت گرافیک نه
کارت گرافیک رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا رو این یکی تصویر نمیده
راستی هر کاری کردم نتونستم گرافیک آنبورد مین غیر فعال بشه آخه تو قسمت Integrated pipeline گزینه وی جی آی نداره
یکی کمک کنه اگه راهی داره یا فکر میکنید مین برد مشکل داره کمکم کنید که سریع برم یه کاری کنم --
Last edited by zarei677; 18-08-2006 at 22:25.
با سلام
دوستان عزیز چند روزه که سیستم بنده دچار یک مشکل شده و اون اینکه سیستم ما فقط با اینترنت مشکل داره!!! مشکل اینه که وقتی ما با اینترنت متصل می شیم بعد از مدتی سیتم خود به خود ریست می شه(البته بعضی مواقع به محض اینکه می خوایم کانکت شیم، هنوز شماره نگرفته سیستم ریست می شه و بعضی مواقع بعد از اینکه کانکت می شیم یه 45 دقیقه که می گذره ریست می شه و بعضی مواقع 10 دقیقه که هستیم ریست می شه و عجیب تر از همه اینکه بعضی موقع ها هیچ مشکلی پیش نمیاد) ...من خودم هم موندم جریان چیه، سخت افزار مشکل داره؟ مودم مشکل داره؟ یا ...
اگر تا بحال کسی با این مشکل روبرو شده یا می دونه قضیه چیه ممنون می شم بنده رو راهنمایی کنه
موفق باشید
احتمال زياد مشكل از تنظيمات بايوسه ولي نگاهي بكن ببين تمامي فيشهاي برق وصله.نوشته شده توسط zarei677
شايد ويروسيه ويندوز رو دوباره نصب كن ببين درست نميشه.با سلام
دوستان عزیز چند روزه که سیستم بنده دچار یک مشکل شده و اون اینکه سیستم ما فقط با اینترنت مشکل داره!!! مشکل اینه که وقتی ما با اینترنت متصل می شیم بعد از مدتی سیتم خود به خود ریست می شه(البته بعضی مواقع به محض اینکه می خوایم کانکت شیم، هنوز شماره نگرفته سیستم ریست می شه و بعضی مواقع بعد از اینکه کانکت می شیم یه 45 دقیقه که می گذره ریست می شه و بعضی مواقع 10 دقیقه که هستیم ریست می شه و عجیب تر از همه اینکه بعضی موقع ها هیچ مشکلی پیش نمیاد) ...من خودم هم موندم جریان چیه، سخت افزار مشکل داره؟ مودم مشکل داره؟ یا ...
اگر تا بحال کسی با این مشکل روبرو شده یا می دونه قضیه چیه ممنون می شم بنده رو راهنمایی کنه
موفق باشید
با عرض سلام
میخواستم بگم که کیبورد من از کار افتاده یعنی حتی در قسمت hardwar هم اثری از نا کیبوردم نیست.لطفا من را راهنمایی کنید چون این مطالب را هم به زحمت به وسیله ی برنامه on-screen keyboard نوشته ام .
با تشکر فراوان...
سعي كن بييني علايم حياتي داره يا نهنوشته شده توسط soliman
فيش رو هم چك كن
اگه نه
18 الي 25 تومن فراسو
زير 10 تومن مارك هاي متفرقه
سلام مومناي خدا...يه سوال يه بازي به اسم راش فور برلين گرفتم...ازون بازي هاست كه بايد كابل برق سيدي درايو رو در آورد البته بعد نصب و وقتي سيم كابل رو در ميارم وسيستم رو بازم روشن ميكنم ويندوز بالا نمياد و پايين صفحه اول روشن شدن گزينه ديليت و اف 9 مياد و هر كاري ميكني بالا نمياد توي سيستم ستاپ هم نگاه كردم مشكلي نداره...از يه نفر پرسيدم گفت امكان داره كه مشكل سخت افزاري باشه كه بالا نمياد چون حتما بالا مياد...لطفا كمك كنيد...
كسي جواب سوال منو نمي دونه؟نوشته شده توسط eastern
يه چيزي شنيدم از يه مهندس كامپيوتر اما نميدونم درسته يا نه اما ميگم...كل برقي كه كامپيوتر مصرف ميكنه البته خانگي اون اندازه لامپ 50 وات هستش...نوشته شده توسط eastern
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)