چرا گیگیا آخه؟این همه مین بوردهای بهتر تو بازار هست!شما تو بخش مشاوره یه تاپیک جید باز کنید به نتیجه بهتری میرسید!نوشته شده توسط danial_sia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا گیگیا آخه؟این همه مین بوردهای بهتر تو بازار هست!شما تو بخش مشاوره یه تاپیک جید باز کنید به نتیجه بهتری میرسید!نوشته شده توسط danial_sia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نبود راهنمايي كنهنوشته شده توسط kaveh1589 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزتو عوض کردی ببینی مشکل حل میشه یا نه؟یا یکی از این برنامه های اوپتیمایزر ویندور مثsystem mechanic یا tuneup utilities نصب کیند ببینید درست نمیشهنوشته شده توسط kaveh1589 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يه سوال باينري دارم
من ميخوام فايلهاي صوتي روي كامپيوترم رو روي نوار كاست بريزم كابلش رو هم خريدم مونده تنظيمات نرم افزاريش اگه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
Last edited by هبوط; 08-12-2007 at 13:25.
سلام به همه دوستان .
من يه مشكلي دارم . اونم اينه كه يكي دو هفته است كه يه سيستم با مشخصات زير خريدم :
CPU : Core 2 Duo E6550
RAM : 1 Gig
Motherbord : Asus Commondo
VGA : 8800 GTS
اما مشكلم اينه كه نميتونم خيلي از بازي ها رو بازي كنم . مثلا موقعي كه ميخوام Time Shift رو لود كنم كامپيوتر
ري استارت ميشه يا مثلا وقتي دارم Pro Street يا Hell Gate رو بازي ميكنم يا وسط بازي هنگ ميكنه ( به خصوص رو پرواستريت ) يا از بازي ميپره بيرون و مياد رو ويندوز .
يا مثلا اينكه روي كرايسس لگ ميزنه و اعصاب آدم رو خرد ميكنه .
در صورتي كه دوستام همين بازيها رو با سيستم هاي پايين تر بازي ميكنن و مشكلي هم ندارن .
لطفا يكي كمكم كنه و بگه مشكل از كجاست و چه طوري بايد حلش كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز،من فک نمی کنم نیاز به تنظیمات خاصی باشه!من خودم بارها همین کارو کردم!شما فقط از تو یه برنامه پلیر مث وین امپ،فایل مورد نظر رو پلی می کنید و یه سیم از خروچی کارت صداتون میدید به وروودی ضبطتون!فقط تنها کار اینه مه اکولیزرهای پلیر رو در حالت خاموش قرار بدبد!اونوقت همزمان با پلی شدن پلیر دکمه رکورد رو روی ضبطتون بزنید!نوشته شده توسط هبوط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنماییتون ممنوننوشته شده توسط saeed258s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم فکر میکردم کار خاصی نداشته باشه اما چون وقت برای آزمون و خطا نداشتم خواستم مطمئن بشم
باز هم ممنون
با سلام
من به شما پيشنهاد ميكنم از سایت كلينيك بازیابی طلایی اطلاعات نیز دیدن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
با لام به دوستان گرامی و اساتید بزرگوار!
دوستان من هروقت که سیستمم رو استندبای می کنم،وقتی می خوام به ویندوز برگردم سیستم خاموش میشه!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟من تو ستآپ مین بورد هم رفتم تنظیمات S1,S2 رو چک کردم مشکل از اونجا نبود!آیا میتونه اشکال از پاور یا مین بورد باشه؟
power:gp 530 ab green
main board:MSIk9n ultra
درایور گرافیک و بایوس مادربرد رو آپدیت کننوشته شده توسط saeed258s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)