يك بخش تازه را افتاده اينجا سوال كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك بخش تازه را افتاده اينجا سوال كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان فلش ممری ام را زمانی که وارد دستگاه می کنم هیچ عکس العملی انجام نمی دهد تو هر کامپیوتری هم که قرار دادم اجرا نشد لطفاً مرا راهنمایی کنید که چگونه اطلاعات آن را بازیابی کنم
با تشکر
درایو مجازی درست میکنه باز نمیشه؟
من يه چند وقتي هست كه 3تا قطعه جديد (مادربرد، سي پي يو، رم و كارت گرافيك) گرفتم و به يه مشكل كوچيكي بر خوردم و اون اينه كه بعضي وقتا كه كامپيوتر رو روشن ميكنم موقع رفتن به ويندوز (نه موقعي كه آرم مادربرد مياد) صفحه گير كرده، سياه و يا آرم پنجره ويندوز موقع لود شدن تيكه تيكه شده و همون جوري ميمونه بعضي وقتها هم داخل ويندوز ميره و حتي صداي ويندوز هم مياد ولي صفحه سياه بوده و چيزي ديده نميشه.
حالا به نظر شما قطعات من كودومشون خرابه كه اين مشكل عجيب پيش مياد و يا اين كه چندتا از قطعه ها با هم مچ نميشن؟
مشخصات چند قطعهاي كه خريدم :
MB : Asus P5B
CPU : Intel 3.2 2M Full
RAM : 512 MB Kingston DDR2 ( البته اولين رمم مشكل داشت كه بردم عوضش كردم و الآن خوب كار ميكنه)
Graphic : Point of view (Geforce 7300GS 256 to 512) nvidia
سلام دوستان
سوال من اینه که میشه روی MotherBoard که Ram با Bus 333 را حد اکثر Support میکنه Ram با Bus 400 نصب کرد؟(منظورم Ram DDR I است)
بله بيشتر وقتها جواب مي دهد البته بستگي به Fsb سي پي يو شما دارد كه همچين مادربردي از Fsb 533 يا 400 استفاده مي كند كه يا از باس رم 333 يا 266 استفاده مي كند
با تشکر از توجه شما
Fsb مادر برد من 400 است و همانطور که گفتم حد اکثر از Ram با Bus 333 بشتیبانی می کنه با توجه به اینها فکر میکنید Ram با Bus 400 بدون دردسر روی اون نصب شه یا باید دنبال Ram با Bus 333 یا إBus 266 که خیلی سخت گیر میاد بگردم؟
آره مشکل پیدا میشه بهتر 333 بندازی اگر پیدا نکردی 400 بنداز مشکلی پیش نمی آد
سلام ..من می خام کامپیوترمو به tv متصل کنم....به گونه ای که فیلمو تو PC بزارمو تو TV ببینم....پشت کامپیوترم یه فیش زرد هست .می خاستم بدونم اگر یه فیش بلند بگیرم و وصل کنم می شه....چون فیشم خیلی بلند میشه می خاستم اول بدونم میشه اصلا این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوباره...من یه DVD PLAYER LG دارم که Dvix نداره ..شنیدم میشه ارتقائش داد که DVIX پخش کنه..اگر در این موردم اطلاعاتی دارین بگین...
خیلی ممنون........
سلام
برای اسپیکر Creative G500 پایه Stand ارزونتر از مدل Creative هست؟
مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)