دماش رو از کجا و چجور باید ببینم ؟
توی setup چی ها رو باید defult بزنم ؟
.
دماش رو از کجا و چجور باید ببینم ؟
توی setup چی ها رو باید defult بزنم ؟
.
دماي Cpu را در قسمت Monitor Health زده دور فن هم بگو
Load Defualth دوتا گزينه هست روي Enter بزن و Enter بزن و Save And Exit بزن Y بزن تمام مي شود
به حالت اول بر مي گردد
ببين هنوز مشكل داري
با سلام و قبولی طاعات وعبادات شما
من مادربورد iwil دارم ومتاسفانه اشتباهاً بایوس آن را آپگرید کردم و حال دیگر مادربورد من بالا نمی یاد ، در ضمن باطری را در آوردم و دوباره جا زدم که بلکه بایوس قدیم خودش برگردد اما راه نیفتاد . چکار بکنم
فلاپي درست كن آپديت باياس مادربردت و فلش باياس يك 5 دقيقه بگذار توي فلاپي درايو ببين مي خونش بياد بالا
جامپري در قسمت پايين مادربورد و سمت راست هست را از حالت 2-1 به حالت 3-2 تغير داده(در دفترچه مادربود نوشته) و سيستم را روشن كن تا Cmos پاك بشه و حالت Defult آن بارگذاري بشه.
با سلام و قبولی طاعات وعبادات شما
من مادربورد p3 atc 6310v دارم ومتاسفانه اشتباهاً بایوس آن را آپگرید کردم و حال دیگر مادربورد من بالا نمی یاد ، در ضمن باطری را در آوردم و دوباره جا زدم که بلکه بایوس قدیم خودش برگردد اما راه نیفتاد . چکار بکنم
من درایور مودم micro sim رو می خواستم اگه لطف کنید! حتما واجبه
فکر نمی کنم پیدا کنی من که هر چی گشتم پیدا نکردم
برو بازار یه کپی شو بگیر
با سلام و خسته نباشید به کلیه ی دوستان. در حال تهیه ی کیسی با تمام قطعات هستم که در تهیه ی مادر بورد دچار تردید شدم ، در حال حاظر مشخصات قطعات تهیه شده ی من چنین است:
پردازنده : Intel Core 2 E6550 2.33 GB fsb1333
کارت گرافیک: Club 3D 8500GT Geforce
رم: GB 1
حال در تهیه ی مادر بورد در میان برند های ایسوس و گیگابایت دچار تردید شدم. در حوزه ی قیمت 100 تا 120 هزار تومان و برندی که از باس 1333 پشتیبانی کند و با قابلیت اور کلاکینگ بالا و دارای خازن های جامد باشد از مدیران در خواست کمک دارم. در ضمن لطفا مدل هایی را که در بازار موجود میباشد را معرفی کنید؟
سوال بعدی بنده در مورد پاور مورد نیاز برای این قطعات میباشد که ایا 480 وات برای این کیس جواب میدهد؟
سلام
مشكل با ماوس نوري A4Tech
وقتي موس چند دقيقه بيكار رو زمين ميمونه، نورش خاموش ميشه و ديگه حركت نميكنه.
بايد يه مدت رو هوا بمونه (كفش هوا بخوره) تا دوباره سرحال بشه و راه بيفته.
اشكال از كجاست؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)