مشكل از رم سيستم هست.
در صورتي كه از سالم بودن رم سيستم مطمئن هستيد مشكل از اسلات رم كه روي مادربورد قرار دارد هست.
اسلات رم سيستم را با اسپري خشك ناهيد شستشو داده و آن را خشك نماييد.
شاد باشيد![]()
مشكل از رم سيستم هست.
در صورتي كه از سالم بودن رم سيستم مطمئن هستيد مشكل از اسلات رم كه روي مادربورد قرار دارد هست.
اسلات رم سيستم را با اسپري خشك ناهيد شستشو داده و آن را خشك نماييد.
شاد باشيد![]()
با سلام مانیتور سامسونگ ال سی دی دارم نور هست ولی تصویر نیست البته پس از چند ثانیه نور نیز قطع می شود اشکال چیست
سیستم من وقتی دارم باهاش کار می کنم یهو قفل میکنه و باید حتماً اونو خاموش و بعد روشن کنم برای رفع این مشکل هم ویندوزم رو جند بار عوض کردم فن هم اضافه روش انداختم (برای خنک کردن cpu ) همچنین با دو تا آنتی ویروس چکش کردم و کارت گرافیکم رو هم با dxdiag چک کردم و مشکلی نداشتن ولی باز هم این مشکل رو دارم .
مشکل زمانی که کارهای گرافیکی انجام میدم بیشتر هم میشه و وقتی هم موزیلا رو هم اجرا می کنم زودتر قفل می کنه
ممنون میشم اگه کمکی از دستتون برمیاد زودتر جوابمو بدید
مشخصات سیستم
cpu amd athelon 6000
mb m2n32 sli deluxe
vga geforce 7300 gigabyte
ram 2 gig coresair
یا علی
Last edited by m@d; 30-07-2011 at 16:11.
سلام
نمی دونم چرا یک دفعه اکسپلورر 50 درصد کار کرد سی پی یو را بخودش احتصاص می ده
طوری که فن لپ تاپ شروع به کارکرد سریع می کنه
مجبور می شم از اند تسک استفاده کنم و دوباره بازش کنم
آنتی ویروس اوست آپدیت شده هم رو سیستم نصبه و به چیزی گیر نمی ده
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ممنون
![]()
دوسته گلم شما بهتره برنامه های OPERA و GOOGLE TALK وهمینطور برنامه هایی ک حجم زیادی زو به خودشون اختصاص میدن مثل aol pnote روببندی.آخه این لپ تاپه نه کامپیوتر خونگی!!! بهتره وقتی تو اینترنتی با برنامه های اینترنت فقط کار کنی و آداتور برقت هم وصل باشه و کار خاصی دیگه جز اون انجام ندی.
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
شما بهتره وقتی برنامه هایی مثل موزیلا یا سایر برنامه هایی ک یه جورایی به cpu وصلن رو روی درایو ویندوز نصب کنی و بعد نصب سیستمت رو reset کتی تا برنامه با سیستمت sync بشه و مشکل نداشته باشی.
بهتره درایور هاتو هم آپدیت کنی.از یه ویندوز خوبم استفاده کن با آخرین آپدیت ها.بهتره یه نگاهی هم به task maneger قسمت process هم بندازیو کارایی سیستمت رو ببینی ک یوقت فشار بهش نیاد.
کارای ساده ای هس ولی حیاتیه شما انجام بده باز مشکل داشتی در خدمتیم.
با تشکر
اپرا وگوگل تالک که حجمی ندارن !!! ای او ال هم 40 مگ بیشتر نیس !دوسته گلم شما بهتره برنامه های OPERA و GOOGLE TALK وهمینطور برنامه هایی ک حجم زیادی زو به خودشون اختصاص میدن مثل aol pnote روببندی.آخه این لپ تاپه نه کامپیوتر خونگی!!! بهتره وقتی تو اینترنتی با برنامه های اینترنت فقط کار کنی و آداتور برقت هم وصل باشه و کار خاصی دیگه جز اون انجام ندی.
سیستم من همیشه به برق وصله
سیستم دل 1520 هست، کمی قدیمی شده ولی هنوزم سیستم نسبتا قوی هستش
دوست عزیزم من اگه میگم ببند چون اینا الکی هم حجم رمتو اشغال کردن هم اینکه الکی میخوان از CPU استفاده کنن اونارو ENDPROCESS کن آنتی ویروستم حذف کن بعد RESTART کن بعد بعد یه نیگا بنداز.
دوستان سلام
این مشخصات سیستم من هستش:
Mainboard: MSI 890FX-A GD70
CPU: AMD 1055T 6 Cores with 9MB Catch
VGA: Gigabyte nVidia 9500GT 512MB DDR3 OC
HDD: 500GB SATA3 16MB Buffer
RAM: 4GB supertalent DDR3 1333MHz
ولی بازهم سرعت سیستم کند هستش؟ میگین چه کنم که سرعت بیشتری داشته باشم
با تشکر
با سلام
در ابتدا آنتی ویروس سیستم خود رو آپدیت کن
کامپیوتر خودت رو اسکن کن
از نرم افزاهای تنظیم رجیستری استفاده کن
هارد رو Defregکن
.
.
.
.
و اما بعد
می تونی سی پی یوی خودت رو آورکلاک کنی
می تونی رمها رو هم کمی آور کنی
حامد
کامپیوتر اگر در اثر روشن بودن زیاد بهش فشار بیاد چطور عکس العمل نشون میده؟
ریستارت میشه؟
خاموش میشه؟
هنگ میکنه؟
کند میشه؟
ارور میده؟
نشونش چیه که وقتی اون نشونه رو دیدیم بفهمیم کامپیوتر در اثر روشن بودن زیاد بهش فشار اومده و نیاز به استراحت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)