سلام.
بله میشه وصل کرد.
بهترین راهنما دفترچه ی مادربورد هست.
من از روی دفترچه USB های جلو Case رو به راحتی وصل کردم.
سلام.
بله میشه وصل کرد.
بهترین راهنما دفترچه ی مادربورد هست.
من از روی دفترچه USB های جلو Case رو به راحتی وصل کردم.
با سلام
من یه access point مارک dlink خریدم تا وصل کنم به مودم adsl و توی خونه wifi داشته باشم
حالا میخوام براش پسورد بذارم خودش میگه باید بری به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من هر کاری میکنم هیچ جور نمی تونم برم به این آدرس
چطور میتونم براش پسورد بذارم
لطفا کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
اقا مین من m4a79t deluxe و 4 تا pci e x16 داره
حالا یه کارت --- prof 8000 خریدم و میخوام نصبش کنم رو مین
ولی این کارت درگاهش pci e x1 هست
میخوام بدونم این کارت رو مین من کار میده یا نه ؟
سلام به تمامی دوستان عزیز.
من یک لپتاب دوستم هست که ارور 691 میده برای کانت شدن به adsl البته وقتی مودم روی حالت دستیb هست ولی وقتی میزنم روی pppop/e درست هستش!!!!
ویندوزشو هم عوض کردم ولی بی فایده هست. تمامی درایور ها هم نصب و آپدیت هست.
لطفا کمک کنین
سلام به همگی من میخام لپتاپ sony vaio مدل cw26FG رو به یه TV مدل Samsung که فقط پورت های AV و component رو داره وصل کنم(win 7 - 64 bit) از طریق پورت VGA لپتاپ ولی بعد از switch کردن روی TV فقط یه تصویر رنگی در هم و کاملن نامشخص و لرزون رو نشون میده هر چی هم که resolution و rate رو عوض کردم تفاوتی نکرد روی rate - 75 HZ بهتر از بقیه بود دوستان آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم اینم بگم که من تو هند زندگی میکنم و اینجا کابل HDMI به component پشت TV در حدود ۴۰۰۰۰ تومان هستش البته با کیفیت عالی و shield دار برای همین از پورت HDMI خروجی نخواستم بگیرم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام
کیس رو وقتی روشن میکنم بعد از 2 ثانیه خاموش میشه نه نوشته ای نه هیچی فن پاور و سی پی یو کار میکنه و خاموشی کامل پاور باز کردم کلی خاک گرد از توش خالی کردم تمیز کاری بوی سوختگی هم نمیداد اثر هم نبود در کل نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
مشکل کیس دوم هم اینه که وقتی دارم باهاش کار میکنم و مثلا شعر گوش میدم و در همین حالت یه فایل 2 گیگی رو از یو اس بی به هارد انتقال میدم مونیتور تصویرش میره و سیاه میشه همه چی داره کارش رو انجام میده مثلا کپی داره صورت میگیره ولی به هیچ وجح تصویرش نمیاد مگر اینکه دگمه sleep کیبورد رو بزنم و بعد از 5 ثانیه دکمه wake up یا ... رو بزنم تا تصیورش بیاد مشکل از کجاست ؟
ممنون منتظر جوابتان هستم
مشکل کیس اول با تعویض پاور حل شد ولی مشکل کیس دوم پارجاست لطفا کمک کنید؟
با سلام به همه دوستان.
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512
احتمالش هست از کارت گرافیک باشه.بنظرم اسلایدش رو تمیز کنید و دوباره تست کنید نشد باید برید دنبال عیب یابی .یعنی یه کارت گرافیک گیر بیاری امتحان کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.
سلام دوستان
یک pc هست که بعد از ری استارت پاورش همچنان کار می کنه اما اصلن تصویر نشون نمیده یعنی صفحه سیاه است. چراغ سبز مانیتور هم روشن است اما تصویر ندارم.
این مشکل از چیست ؟ هارد ؟ کارت گرافیک ؟
چه جوری تشخیص بدهم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)