دمای cpu حدود 40-42 هست!!وقتی کند می شود بیشتر قسمت PF Usage درگیر و اشغال می شود(تو task manager قسمت performance) بعضی وقتها کامل سبزرنگ می شود و تا 1 گیگ بالا می رود!!این چیرو نشان می دهد؟
دمای cpu حدود 40-42 هست!!وقتی کند می شود بیشتر قسمت PF Usage درگیر و اشغال می شود(تو task manager قسمت performance) بعضی وقتها کامل سبزرنگ می شود و تا 1 گیگ بالا می رود!!این چیرو نشان می دهد؟
سلام من یه مانیتور lcd sumsung nw1932
دارم امروز یهو حین کار خاموش شد و بوی سوختگی کمی هم داد و دیگه روشن نشد انگار برقی در کار نیست
یکم کابل برق پشت مانیتور تکون دادم چراغ گرد دور کلید یکم چشمک زد وبوی سوختگی بیشتر شد
که کابل در اوردم
بعد 2 ساعت دادشم اومد کابل وصل کرد با کمال تعجب دیدم روشن شد
و الان داره کار میکنه
مانیتورم همیشه روشن کلیدشو خاموش نمیکنم وشب ها میره روی استند بای
مطمئنم یه جاییش نیم سوز شده
برگ گارانتیشو پیدا نمیکنم الان 11 ماه شده از خریدش فکر میکنم اگرم پیدا بشه دیگه تموم دشه باشه
به نظر اساتید اهل فن مشکلش چیه و چقدر خرجشه؟
ببرم نمایندگی یا دست تعمیر کارای غیر نمایندگی بدم
میشه یه عکس از Task Manager بزارید. از همون قسمتی که عرض کردید.
![]()
اینم عکس(دومین پنجره را می گویم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده یه کیس جدید جمع کردم بعد از ویندوز ریختن و نصب تمام درایور های مادربرد باز هم صدا ندارم .
دوستان مادربرد بنده 770T-USB3 هست و برنامه REALTEK هم از داخل سی دی مادربرد نصب شده .
اما هنوز وقتی مدیا پلیر رو باز میکنم و میخوام اهنگیرو اجرا کنم ارور میده و میگه کارت صدات یه مشکلی داره .
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم .
سلام
کامپیوتر من چند هفته هستش موقع روشن کردن تقریبا 1 دقیقه آژیر میکشه بعد آژیرش قطع میشه . هیچ مشکلی هم با کارکردنش ندارم .
یه مشکلم که چند روزه پیدا کردم موقع شات دان کردن گیر میکنه و خاموش نمیشه ، ویندوز هم عوض کردم بازم گیر میکنه ولی گهگاهی درست خاموش میشه
شما CD ویندوزتون رو عوض کنید و دوباره ویندوز رو نصب کنید.
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
این قسمت مربوط به استفاده سیستم از رم هست.
یعنی در حالت عادی سیستم از 486 مگابایت رم استفاده میکنه. البته به همراه Virtual Memory
یه نگاه در سربرگ Processes بندازید و ببینید که کدوم برنامه از رمتون بیشترین استفاده میکنه.
اگه این برنامه توسط User شما اجرا شده اون رو End Process کنید.
حالا ببینید که سیستم شما چطوری کار میکنه.
![]()
مطمئن هستید این آژیر کشیدن از خود سیستم هست؟
شاید این آژیر مربوط به کیس باشه.
بعضی از کیسها دارای دما سنج هستند و تنظیماتش طوری هست که در دمای خاصی آژیر بکشند.
یه نگاه به تنظیمات کیس بندازید.
![]()
کیس من کاملا معمولی و هیچی نداره
به محض اینکه روشن میکنم شروع به آژیر کشیدن میکنه به مدت 1 دقیقه . بعد ساکت میشه . صداشم میشه گفت بین بوق و آژیر
احتمالا شاید هم حتما آژیری کا میگید ماله یکی از فنهای سیستمه معمولا فنهای کوچک مثل فن کارت گرافیک یا سی پی یو که فرسوده میشوند موقع استارت شدن سیستم صدا میکنند بعد خودبخود قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)