تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 229 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

با سلام
    من یه مادر بورد دارم مدل asus p4s800dx و هارد 250 ماکستور
    من از دیروز ویندوزم مشکل پیدا کرده یعنی حی ریست میشه؟؟؟و اصلا وارد ویندوز نمیشه؟؟

من خواستم ویندوز را عوض کنم و لی هارد رو نمیشناسه یعنی اول دتکت میکنه ولی بعد که می خوام ویندوز رو نصب کنم نمیشناسه؟؟؟

کمک کنید؟؟
    اگه در حین نصب موقع استارت ویندوز سیستم Restart میشه به احتمال زیاد مشکل از تنظیمات بایوس هست.

مشکلتون به احتمال زیاد از قسمت Raid Controller هست. در تنظیمات بایوس مادربوردتون قسمتی هست که مربوط به تنظیمات قطعات SATA . در این قسمت شما بایستی حالت SATA که روی Raid هست رو به IDE تبدیل کنید. به این ترتیب مشکلتون حل میشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

من هارد ساتا دارم
    آیا بازم باید تبدیل به ide کنم یا نه؟؟
    3-اون پین هایی که روی هارد هست و سرعت هارد رو کم یا زیاد میکنه باید دز چه حالت باشه؟؟؟؟؟؟
    4-یه چند بار هم این اررور رو به من داد؟؟؟
    cpu fan error
    press f1 to resume
    press f2 to defult bios

لطفا کمک کنید؟؟/

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

من هارد ساتا دارم
    آیا بازم باید تبدیل به ide کنم یا نه؟؟
    3-اون پین هایی که روی هارد هست و سرعت هارد رو کم یا زیاد میکنه باید دز چه حالت باشه؟؟؟؟؟؟
    4-یه چند بار هم این اررور رو به من داد؟؟؟
    cpu fan error
    press f1 to resume
    press f2 to defult bios

لطفا کمک کنید؟؟/
    بستگی به نوع مادربوردتونن داره. شاید نیاز بشه و شاید هم نه.

به همون صورت پیش فرض باشه. نمایی از چگونگی قرار گرفتن این جامپر پشت هارد هست. خیلی راحت می‌تونید متوجه بشید.

مشکل از فن CPU هست. یه نگاهی بندازید که آیا فن CPU کار می‌کنه یا نه؟ در ضمن فیش فن رو اشتباهی به جای فن سیستم وصل نکرده باشید. شاید یکی از دلایل Restart شدن سیستم‌تون همین علت باشه.

از خمیر سیلیکون خوب استفاده کنید و اگر خمیر دم دست نیست خمیر قبلی رو خوب پاک کنید و به صورت مستقیم و بدون خمیر فن رو به CPU بچسبونید.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

مشکلم حل شد؟؟
    من درایور ساتا رو برای این مادربورد از رو اینترنت دانلود کردم سپس سی دی بوت ایبل ویندوز رو گذاشتم و در اولین مرحله f6 رو زدم که در حالت raid نصب بشه و در ادامه ازم درایوری رو که از رو اینترنت دانلود کرده بودم رو خواست که رو دیسکت زدم و با این روش هارد رو شناخت؟؟؟
    در ضمن من وارد قسمت rapair شدم و گزینه های زیر رو زدم؟؟
    fixboot
    fixmbr
    bootcfg / rebuild
    با این کارا ویندوز بالا اومد؟؟
    این توضیحات رو دادم که اگه کسی مشکل من رو داشت بتونه راحت به جواب برسه؟؟

ولی من هنوز مشکل cpu fan error رو دارم حتی پین فن و خود فن و خود cpu را عوض کردم ولی مشکل حل شد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    برای انتقال اطلاعات هارد قدیمی به هارد جدید، از کابل تبدیل IDE To Usb استفاده نمودم. پس از اتصال دستگاه Devise مربوطه را شناسایی نمود ولی هیچگونه درایوی برای مشاهده اطلاعات هارد قدیمی ایجاد نکرد. (مشابه وقتی که با اتصال یک فلش به دستگاه، بسته به نوع پارتیشن بندی هارد و تعداد Drive ها، آخرین Drive جهت دسترسی به اطلاعات فلش مورد استفاده قرار می گیرد.) لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم اطلاعات هارد را مشاهده کنم. اینم بگم که با تعویض هارد و اتصال یک هارد قدیمی دیگر همین اتفاق افتاد.
    سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    برای انتقال اطلاعات هارد قدیمی به هارد جدید، از کابل تبدیل IDE To Usb استفاده نمودم. پس از اتصال دستگاه Devise مربوطه را شناسایی نمود ولی هیچگونه درایوی برای مشاهده اطلاعات هارد قدیمی ایجاد نکرد. (مشابه وقتی که با اتصال یک فلش به دستگاه، بسته به نوع پارتیشن بندی هارد و تعداد Drive ها، آخرین Drive جهت دسترسی به اطلاعات فلش مورد استفاده قرار می گیرد.) لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم اطلاعات هارد را مشاهده کنم. اینم بگم که با تعویض هارد و اتصال یک هارد قدیمی دیگر همین اتفاق افتاد.
    سپاس
    آيا قبل از جابجايي هارد قديمي با يه هارد جديد مشكلي وجود نداشته؟ يعني هارد قديمي به خوبي كار مي‌كرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

dostan kasi midone in error baraye chie ?!

داره خودمونی میشه mahdi heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    رو ابرها

پيش فرض

کمک کمک کمک
    من گوشیم i8910 هست خاموشش کردم بعد که اومدم روشنش کنم یه پیغامی بالای صفحه نوشت و خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه . چیکار کنم . جواب بدید که دارم میمیرم .لطفا جواب بدید.

داره خودمونی میشه Buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم که تو لپ تاپ و پی سی هم وجود داره، وقتی میخام فایلها رو از رو دیسک دی وی دی بر روی هارد کپی کنم، دیسک های اول خوب کپی میشه ولی در مدت این کپی پیست کردن ها، زمان ریختن فایلها روی هارد بیشتر میشه، تا جایی که از 4 دقیقه به 20 دقیقه و در آخر هنگ کردن سیستم می رسه، انگار نفس سیستم تو این کپی پیست کردن ها گرفته میشه، تا زمانی که ریاستارت کنم و دو باره به حالت اول بر می گرده(خوب میشه)، اگر کسی می دونه باید چی کار کنم که از ری استارت کردن مداوم جلوگیری کنم ، ممنون می شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •