تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 229 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشکل عجیب با کارت تی وی مدل philips saa 7130

من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش

داره خودمونی میشه okami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز !!!

پيش فرض

سلام . ببخشید یه سوالی داشتم . من با کامپیوترم میخوام فیلم ببینم یا بازی کنم . یا هنگ میکنه یا یه صفحه آبی میاد و رستارت میشه . هنگ که میکنه از اسپیکر صدای گیژ میاد . فقط هم وقتی فیلم و گیم اجرا میشه این اتفاق میفته . بعد چند دقیقه . چیکارررر کنم ؟؟ مشکلش چیه ؟ممنون.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

دوست عزیز feizafra: بهتره از نرم افزار Ulead Video Studio استفاده کنید. این نرم افزار قابلیت های خوبی در زمینه ی TV داره. در قسمت Capture می تونید تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام . ببخشید یه سوالی داشتم . من با کامپیوترم میخوام فیلم ببینم یا بازی کنم . یا هنگ میکنه یا یه صفحه آبی میاد و رستارت میشه . هنگ که میکنه از اسپیکر صدای گیژ میاد . فقط هم وقتی فیلم و گیم اجرا میشه این اتفاق میفته . بعد چند دقیقه . چیکارررر کنم ؟؟ مشکلش چیه ؟ممنون.
    به احتمال زیاد مشکل از کارت گرافیکتون هست. اگه دم دست‌تون یه کارت گرافیک دیگه دارید از اون برای تست کردن استفاده کنید یا کارت گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.

5. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    من یک DVD Writer سونی دارم . یعنی خیلی وقته دارم .نمیدونم عمرش رو کرده یا نه .
    الان 2 ، 3 روز هست که هر CD توش میذارم تا میاد لود بشه کامپیوتر هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!
    هر نوع CD هم امتحان کردم ! اورجینال ، غیر اوجینال ، فیلم ، آهنگ ، برنامه و ..... !

عجیب نیست ؟! مشکل از چی میتونه باشه ؟! چه کنم ؟!
    دوست عزیز شما در سوالتون تقریباً جوابتون رو هم داده‌اید. این مشکل از DVD-RW هست. شما از یه DVD-RW دیگه استفاده کنید و ببینید آیا باز هم چنین مشکلی دارید یا خیر؟
    کابلهای دیتا و برق DVD-RW رو هم یه نگاهی بیندازید.

7. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    نمي دونم امروز چه بلايي سر موسم اومده همش قطع ميشه و من بايد كابلشو از كامپيوتر مدام در بيارم و دوباره وصلش كنم تا درست بشه حالا من بايد چه كار كنم؟

با تشكر
    این مشکل بیشتر به خاطر قعطی و وصلی ناگهانی ماوس پیش میاد. به احتمال زیاد سیم رابط ماوس خراب شده و با تعویض اون مشکلتون حل میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    يه مدتي ميشه كه يه كيبورد جنيوس خريداري كردم
    آقا چشتون روز بد نبينه انقدر اذيتم ميكنه كه پدرمو دراورده
    وقتي ميخام از دكمه هايي كه با shift استفاده ميشن كار كنم بجاي شيفت سمت راست 1 تايپ ميكنه و به جاي شيفت سمت چپ 4 تايپ مي كنه
    مثلن همين مطلب رو تا بنويسم جونم دراومد هي بغل كلاهك آ يه چهار تايپ ميشه اينجوري1: 4آ
    يا مثلن زبان كيبورد رو كه ميخام عوض كنم نه كه شيفت و 4آلت رو ميگيرم باز اينجوري ميشه1: 444shift44 مثلن
    موقعي كه ميرم تو مسنجر ميخام 4آي ديمو بنويسم اينجوري ميشه1: 4@ 4آخه اينم شد زندگي
    يه جوونمرد بياد و اين مشكل مارو حل كنه به خدا شب و روز عيديم خراب ميشه. دستتون درد نكنه
    مشکلتون سخت افزاری و قسمت مربوط به IC اون دچار مشکل شده. بهتره در فکر یکی دیگه باشید. بیشتر صفحه کلید‌ها مدار مجتمع‌شون (IC) به صورت قیری هست و قابلیت تعویض ندارند.

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

سلام
    وقتی کامپیوتر میخواد بیاد بالا میزنه
    CMOS SET WRONG
    CMOS SET DATE AND TIME
    F2 LOAD DEFULT
    هروقت هم تنظیم میکنم ساعت وقتی دوباره سیستم روشن میکنم میام سراغش دوباره بهم خورده رفته به این حالت دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    چجوری باید رفعش کنم؟؟؟
    این مورد بیشتر در مواقعی پیش میاد که باطری CMOSE خراب شده باشه. از بازار یه باطری شماره 2032 بخرید و با باطری قدیمی روی مین تعویضش کنید. به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
    البته نا گفته نمونه که قبل از تعویض باطری یه نگاهی به جامپرهای نزدیک باطری بندازی که آیا صحیح قرار دارند یا خیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز feizafra: بهتره از نرم افزار Ulead Video Studio استفاده کنید. این نرم افزار قابلیت های خوبی در زمینه ی TV داره. در قسمت Capture می تونید تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید.
    سلام mjzaret عزیز از راهنماییت متشکرم امتحان کردم ولی بازهم جوا نداد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام mjzaret عزیز از راهنماییت متشکرم امتحان کردم ولی بازهم جوا نداد
    با یه کارت تی وی دیگه امتحان کنید. ببینید مشکل از سیستم تون هست یا از کارت تی وی. من که فکر می کنم یه بار هم شده ویندوزتون رو عوض کنید و روی اون امتحان کنید.
    برنامه K-Lite رو هم نصب کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

با سلام
    من یه مادر بورد دارم مدل asus p4s800dx و هارد 250 ماکستور
    من از دیروز ویندوزم مشکل پیدا کرده یعنی حی ریست میشه؟؟؟و اصلا وارد ویندوز نمیشه؟؟

من خواستم ویندوز را عوض کنم و لی هارد رو نمیشناسه یعنی اول دتکت میکنه ولی بعد که می خوام ویندوز رو نصب کنم نمیشناسه؟؟؟

کمک کنید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •