در بعضی مواقع درست زمانی که ویندوز میخواهد بالا بیاید و در بعضی مواقع پس از اینکه چند ساعت با ویندوز کار میکنم.
در بعضی مواقع درست زمانی که ویندوز میخواهد بالا بیاید و در بعضی مواقع پس از اینکه چند ساعت با ویندوز کار میکنم.
سلام دوست عزیز مدل دقیق پاور خودتونو بفرمایید احتمال میره از پاور باشه
سلام دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد بخاطر دمای زیاد گرافیک پیش اومده فقط خدا کنه اونو نسوزونده باشه فنهای گرافیک و تهویه کیس رو چک کن
سلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
سلامسلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
درايور كارت گرافيكتون رو يه بار پاك كنيد دوباره نصب كنيد
ببينيد تفاوتي ميكنه؟
سلام دوستان.
جدیدا وقتی pc رو روشن میکنم و مشغول کار که هستم یهو کامپیوتر خاموش میشه.
(دکمه ی ریست رو هم که میزنم کامپیوتر اول خاموش بعدش خودش روشن میشه)
در ضمن وقتی کیس رو روی زمین میخوابونم ، خاموش نمیشه ..... (کمتر خاموش میشه)
بعضی موقع ها هم که خاموش میشه و روشن میکنمش ، همون صفحه اول (زیر مشخصات Pc) مینویسه :
Overclock Fail
Press F2 to continue
راستی بعضی موقعها که خاموش نمیکنه اصلا ، تا میرم تو بازی اون موقع خاموش میکنه !!!
مشکل از چیه؟
پاورم ضعیف شده؟
گرافیک ، مادربرد نیم سوز شده؟
رم ها ناپایدار هستند؟
قطعات بد جا خوردن؟
مشخصات سیستم:
Cpu : 3.ghz pentium 4
vga: 8400 GS 512mb
ram: 1 گیگ 2 تا
main: g31 mainboard
سلام.
من به تازگی سیستم رو ارتقاء دادم. یه مشکل کوچیکی جدیدا دارم.. وقتی صدای اسپیکرها رو روی حداکثر می ذارم یه سری صداهای خش خش و پارازیت شنیده میشه که این صداها موقعی که رم و گرافیک و... بیشتر اکتیو هستن و این اکتیو بودن تحت کنترل خودمه کاملا احساس میشه... از چرخوندن اسکرول موس گرفته تا دور یه موضوع تو محیط یه نرم افزار چرخیدن و...
این مشکل خیلی شاید آزاد دهنده نباشه، ولی وجودش هم بی معنیه.. مخصوصا اگر اعصاب ضعیف یا گوش قوی (یا هر دوش) رو داشته باشید.. چه جور حلش کنم؟؟
ممنون میشم...
درود.
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
مواردی هم که باید چک کنی:
1. فن cpu که کار میکنه و گردو خاک نداشته باشه.
2. کارت گرافیک و بقیه کارت ها رو چک کن که تو جاشون محکم باشن.
3. کابل پاور که به مادربورد وصل هست رو چک کن که کامل تو جای خودش باشه.
معمولا پاور و رم مشکل دار سیستمو ریست میکنن.
دمای بالای cpu سیستمو خاموش میکنه.
درود
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
در ضمن از خروجی جلوی کیس صدا رونگیر. از خروجی پشت مادربورد بگیر.
Last edited by aqronis; 03-12-2009 at 01:20.
سلام و ممنون از aqronis عزيز نظرشون كاملا تاييد ميشه فكر كنم با اين راه حل درست بشهدرود.
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
اينم راسيتش مشكل يه خرده عجيبه ولي احتمال داره با اين راه حل بشه ...درود
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
در ضمن از خروجی جلوی کیس صدا رونگیر. از خروجی پشت مادربورد بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)