اگه مي خواي تعويضش كني بهتره يه هاردي بگيري با دور بالاتر و بافر بيشتر اگه ميخواي هزينه كني خوبشو هزينه كننوشته شده توسط nasim_sharbat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مي خواي تعويضش كني بهتره يه هاردي بگيري با دور بالاتر و بافر بيشتر اگه ميخواي هزينه كني خوبشو هزينه كننوشته شده توسط nasim_sharbat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یک joystick double شک دار گرفته ام ولی دسته نمیلرزد . روی چندین بازی که قابلیت لرزاندن دارد هم امتحان کردم ولی باز هم دسته نمی لرزد. میخواستم ببینم چکار باید بکنم تا دسته ها بلرزد. آیا در ویندوز باید تنظیماتی انجام دهم؟
دسته هايي كه به عنوان شك دار هستن فقط يه قسمت اضافه دارن و تا جايي كه ميدونم دسته دچار لرزش تو بازي نميشهنوشته شده توسط jengir3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
بنده یک مودم D Link 322 دارم و مشکلی که باهاش دارم اینه که نمیتونم از طریق connection وصل بشم و فقط از طریق local Area Connection و Enable کردن اون میشه به اینترنت وصل شد. من connection هم ساختم اما هییچ موقع با اون نمیتونم وصل بشم و error 678 رو میده (the remote computer did not respond.) لازم به توضیحه که برای پروگرام کردن مودم باید همون اول user و pass رو بدی بهش. الان چون نمیتونم برای وصل شدن از connection استفاده کنم نمیشه user و pass رو تغییر بدم و به این خاطر نمیتونم از اکانت شبانه استفاده کنم. از دوستان عزیز میخوام که لطفا راهنماییم کنید. مرسی
با عرض سلام.
دوستان خوبم من ديدم توي اينجا به همه سوالات و مشكلات پاسخ داده مي شود سوالم را
خواستم در اينجا مطرح كنم تا جوابي بگيرم.
من چند مشكل بزرگ و فوري دارم ان هم اين است كه :
1= من يك عدد مادربرد Asus P5kc خريده ام و در داخل کيس قرار داده ام و سي پي يو غيره
را نيز دقيقا وصل کرده ام. و اينکه من يک عدد پاور گرين 580 وات B نيز خريده ام و در داخل کيس
قرار داده ام حالا اين پاور به قدري سيم دارد که مشخص نيست بايد به کجاي مادربرد و هارد
ديسک وصل کنم؟
دوستان عزيز خواهش مي کنم به سوالات زير جواب دهيد
من دفترچه راهنماي مادربرد و کارت گرافيک و پاور را به طور کامل و با دقت خواندم ولي چيزي
ننوشته است که راهنمايي براي مشکلات زير کند پس خواهشي که دارم کمکم کنيد.
1= من اين کابل هاي پاور را به کجا ها وصل کنم؟
2=من اين کابل هايي که روي خود کيس وصل است را به کجاي مادربرد و غيره وصل کنم تا اينکه
کيس راه بيفتد ؟ ( در ضمن کيس من Perfect هستش که 39 هزار تومان خريده ام و اينکه
بدون پاور هم بود که پاور را همانطور که گفتم جدا خريده ام ولي به هر حال کيس بزرگ و جا داري
هستش که از چند جا هم مي تواند هوا بيرون دهد و اينکه دوتا جاي فن اضافي نيز دارد.)
3= من دو عدد رم يگ گيگابايت Ddr2 خريده ام حالا 6 تا جاي مختلف براي رم روي اين
مادربرد هستش که دو تا از جاها براي رم هاي Ddr3 هستش که با اين ها کاري نداريم.
ولي سوال اين است که چهارتا جا وجود دارد که اينگونه نوشته شده اند :
Ddr2 -a1
Ddr2 -a2
---
Ddr2 -b1
Ddr2 -b2
حالا اين دو عدد رم را کجاي اين چهرتا جا ها قرار دهم؟
4=در مورد وصل کردم کابل هاي پاور به هارد ديسک و مادربرد و دي وي دي رايتر و فلاپي
نيز توضيح دهيد که چه کار کنم؟
5= در مورد كارت گرافيك مدل Asus 8600gts Silent Ddr3 هستش که راهنمايي کنيد
چطوري به مادربرد وصلش کنم و به پاور وصلش کنم و اين همه کابلي که درون کارتن اين کارت
گرافيک گذاشته اند براي چيست؟ در ضمن در دفترچه راهنمايش چيزي ننوشته است من کامل
ديدم و خواندمش.
6= در ضمن روي اين مادربرد کابل هاي 9 پين و دسته بازي و 20 پين ها را به کجاش وصل کنم؟
بر همه شما عزيزان عرض تشکر را دارم که به اين سوالات توجه کرديد.
---------
يا حق
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط alfa_df2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بلدي كه هيچي ولي اگه ناواردي يكي رو بيار كه وارد باشه
سوالات زياده و اينطوري نميشه بهت گفت
09155284121 نميدونم كار درستي ييا ه كه شمارمو اينجا ميزارم ولي تماس بگير بهت ميگم چطوري راش بندازي
سلام خدمت شمانوشته شده توسط jengir3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بايد نرم افزاري كه به همراه دسته بازي ارائه ميشه رو هم نصب كنيد
اين درايور قابليت ويبره دسته رو به سيستم عامل ميشناسونه
اگر نصب نكنيد دسته شما نخواهد لرزيد
موفق باشيد
اگر نصب كرديد و باز هم نمي لرزه
در كنترل پنل بريد ودر قسمت گيم جوستيك تنظيمات رو بررسي كنيد
سلام درسته درصدی نشون می ده من اشتباه کردمنوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما رو هم نتونستم چک کنم دلیت رو می زنم می ره تو بخش تنظیمات
بوت و ... رو داره اما چیزی که شما گفتی رو پیدا نکردم یه PCIGN بود اگه اشتباه نمنم که اونم اصلا بی ربط بود!!!
OKنوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
سلام درايو d ام ديفرگ نميشهنوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هر بار كه سيستم مياد بالا درايو d رو هم چك ميكنه
چي كار كنم؟ ها؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)