جاي سوال شما اينجا نيست برو تو بخش نرم افزار مطرح كننوشته شده توسط shartist [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاي سوال شما اينجا نيست برو تو بخش نرم افزار مطرح كننوشته شده توسط shartist [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Mehdi.KinG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دما برای تمام پردازنده ها طبیعی هست
خسته نباشید !
system temperature : 51C/123F
cpu temperature : 83C/181F
System Fan Speed : 0 RPM
CPU Fan Speed 3308 RPM
پاور : گرین (GP300A)
cpu : intel(R) Celeron (R) 2.40GHz
پاور به شدت داغ میکنه و سرعت کامپیوتر هم اسلومیشن هستش .
دماي پردازندت به شدت بالاستنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين فن CPU درست نصب شده
بهش خمير سيليكون بزن
و سيستمت رو چك كن ببين ويروس نداشته باشه
مواظب باش اگه پاورت داغ میکنه داره خیلی بهش فشار میادا من جایه شما بودم بدون صبر یه پاور قویتر میگرفتم .نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست نصب شدهنوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدم
ویروس نداره
من پاور قبلیم از این ضعیفتر بود ! عوض کردم ! هیچ تغییری نکرد ! cpu هم سوخته بود یه سی پی یو عین خودش گرفتم کامپیوترم بدتر شد !نوشته شده توسط Bracket [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم بصورت اسلومیشن 4x نگاه کردین ؟ کامپیوتر منم همونطوریه !
مال من به 120 میرسید نمیترسیدمنوشته شده توسط Mehdi.KinG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بجه ها
میگن فلان اسپیکر درایوش تیتانیوم هست یعنی چی ؟
آقا جواد ممنون راضي شدم حالا خيالم راحت شد
و شما آقا پويا راست ميگين 120 هم رسيد دماي Cpu باورم نميشه { يه كم بزرگنمايي نكرديد!!!؟ }
آقا اين بلندگوي مودمم براي خودش صدا ميده اينو بايد چيكار كنم ؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)