صداي هارد از قطعات فيزيكيش هست و ممكن بعدن مشكل ايجاد كنهنوشته شده توسط Ali Pacino [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه مواقعي اون صدا رو ميده تو ويندوز در حال كار شديد ؟
و بعد بگو چه اتفاقي مي افته
صداي هارد از قطعات فيزيكيش هست و ممكن بعدن مشكل ايجاد كنهنوشته شده توسط Ali Pacino [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه مواقعي اون صدا رو ميده تو ويندوز در حال كار شديد ؟
و بعد بگو چه اتفاقي مي افته
این صدا رو همون طور که گفتم بعضی موقع ها می ده اصلا نمی دونم از کجاست و اتفاق خاصیم نمی افته!!!نوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدا ممکنه از کجا باشه؟!
اگه يه صداي مثل بوق زدن هست احتمال ميره كه بخاطر دماي پردازنده باشه كه هشدار ميدهنوشته شده توسط Ali Pacino [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي اين صدارو داد برو دماي پردازندت رو چك كن ببين چنده بعد خبر بده
براي چك كردن دما هم ميتوني بري تو بايوس يا از نرم افزار هاي تحت ويندوز استفاده كني
بایوس نمی دونم چیه می شه توضیح بدین!!!
فک نمی کنم از سی پی یو باشه دماش رو با زدن کنترل+آلت+دلیت چک می کنم
در هر صورت بازم ممنونم از کمکت
بايوس قبل اينكه ويندوز بخواد بالا بياد اولي كه سيستم رو روشن ميكني كليد Del در بعضي ها هم كليد F1 يا F2 رو نگه ميداري يه صفحه آبي رنگ باز ميشه برو تو قسمت PC Helths اگه درست نوشته باشم دماي CPU رو نوشتهنوشته شده توسط Ali Pacino [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما رو توسط اون قسمت چطوري چك مي كني ميشه بگي
سلام به دوستان عزيز
اقاي دماي جلوي كيس من رو نمايشگر بعضي موقع ها به 50 ميرسه من واقعا ميترسم كه
cpu بسوزونه ايا امكان اين كار وجود داره ؟
اين دما طبيعي به نظر شما ؟
راستي يكي از درهاي كيس من نيز بازه .
كسي نيست به ما جواب بده كارم اورژانسي بابا
خب مدل پردازندت رو بگو چي هست تا ببينيم دماش طبيعي هست يا نهنوشته شده توسط Mehdi.KinG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man donbal narmafzar amuzesh photoshop 9 migardam ta danlod konam kasi mitune komakam kone fagat saritar
salam man donbal narmafzar amuzesh photoshop 9 migardam ta danlod konam kasi mitune komakam kone fagat saritar
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)