100در 100.....نوشته شده توسط omidshsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100در 100.....نوشته شده توسط omidshsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بيستر مواقع نياز به تعويض دوباره هستنوشته شده توسط omidshsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضي مواقع ويندوز بالا مياد ولي بهتره ويندوز عوض بشه
وقتی که یک برنامه نصب میکنی که فشرده شده وقتی میخوای نصبش کنی خود برنامه از حالت فشرده در میا د بعد میتونی نصبش کنی
میخواستم ببینم وقتی این برنامه از حالت فشرده در میاد کجا میره (فکر میکنم باید تو temp باشه ولی پیدا نکردم)
ما 2 نوع فايل نصبي داريم يه مدل كه همه داخل يه پك هستن و براي نصب شدن ميرن رو رم و سپس نصب ميشن ولي بعضي از Setup ها كه با برنامه Winrar يا ساير برنامه ها فشرده شدن روش نصبشون فرق مي كنه ابتدا روي هارد ميره و سپس از روي هارد ميري نصب مي كني يا اتومات نصب ميشهنوشته شده توسط amirtoty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري خودت آدرس رو ميدي و در ساير موارد بصورت پيش فرض خودش آدرس ميده و معمولا تو Temp ميريزه ولي در كل موقعي كه داره Extract ميكنه آدرس رو مينويسه اينو مطمئنم
رو قسمتی از هارد میره!نوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرسشو میخوام!
سلام
من می خواهم جهت بر گزاری کلاس آموزشی ویدئوپروژکتوربخرم.کلاسم 50 نفره است.مباحث نوشتاری است و توسط پاور پوینت از کامپیوتر ارائه می شه.بودجه ام 700000تومان است.چه ویدئوپروژکتوری را پیشنهاد میکنید.ممنون
راهنمای خریدنوشته شده توسط Mr Shantia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیتا پروژکتور سونی VPL-FX52کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- روشنایی خیره کننده 6000 انسی لومنس
- سیستم پروجکشن 3LCD
- طراحی شیک
- تقویت کننده جزییات -DDE- برای وضوح بیشتر تصاویر ویدیویی کیفیت بالا
- تقویت کننده RGB
- تصحیح گاما 3 بعدی
- ----- شانه ای دیجیتال 3 بعدی
- زوم قوی /فوکوس /تغییر تصویر
- تشخیص موقعیت تغییر پذیر
- قابلیت Twin Stacking - تامین نور مضاعف با ادغام عملکرد دو پروژکتور -
- تنوع ورودی
- تنظیم محور اصلی دیجیتال
- دکمه روشن/خاموش مستقیم
- تنوه لنزهای اختیاری
- قابلیت سازگار ی با شبکه
- دستگاه کنترل از راه دور چند کاره
- عملکرد های زوم دیجیتال و نگه داشتن تصویر
- تنظیم خودکار پیکسل - APA هوشمند -
- سیستم محافظ تایید کد رمز
- نمایش اطلاعات روی صفحه به چند زبان
سلام دوستان
من تازه قطعاتم رو عوض کردم و ویندوز جدید xp نصب کردم اما وقتی خواستم deamon tools 4 رو نصب کنم (وقتی که در ابتدای نصب باید ویندوز رو ریاستارت کنی) یه مرتبه یه صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد (نه مثل وقتی که از استارت ریست می کنیم) از اون موقع به بعد ویندوز نه شات دان میشه نه ریست اگه این کارو بکنم یا هنگ میکنه یا همون صفحه آبیه میاد و ریست ناگهانی ,اول فکر کردم ماله رمه اما رمها با مادربرد کاملا سازگاری دارن(تو دفترچه راهنمای مادربرد نوشته که ساپورت میکنه) در ضمن daemon tools 4 رو هم نتونستم نصب کنم البته می خوام دوباره ویندوز بریزم ببینم چی میشه اما خیلی از نرم افزارام و اطلاعاتم پاک میشه مشکل فعلی از کجاست و راه حل چیه؟
خیلی حالم گرفته شده لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید!
خیلی متشکرم
H.D.D:160 SATA
Main:Asus P5K EPU
CPU:Intel E7200 C2D 2.5
RAM:Kingmax 2G 2*1G DDR2 800Mhz
Power: Green GP535A
VGA:Sparkle Geforce 9600 GSO 768mb
دوستان سلام
من میخوام 3 تا هارد تهیه کنم که بتونم Raid کنم
اول تو فکرم بود که 2 تا 250 رو Raid0 کنم و یک 320 رو به عنوان آرشیو استفاده کنم
اما وقتی متوجه شدم که Raid0 خیلی از لحاظ از دست رفتن اطلاعات خطرناکه به فکر Raid5 افتادم
اما خیلی دقیق نمیدونم کاراییش چطوره
اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید
و سوال دوم اینکه اگر Raid0 بکنم میشه از اطلاعات بطور هفتگی بک آپ بگیرم؟
متشکرم
سلام
هاردم صداش یه خورده ای زیاده، ممکنه بعدا ایجاد دردسر کنه؟!
سیستمم هم بعضی موقع ها یه همچین صدایی می ده دی دی دی دی دید دید!!!
مشکلش چیه و چه جوری حل می شه؟!
Last edited by Ali Pacino; 17-07-2008 at 04:43.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)