سلام من دنبال معماري داخلي cpu h,اون عم از نوع 16 بيتي اش هستم -ميشه اگه كسي داره در اختيارم بزاره يا راهنماييم كنه-
درخواست ديگري هم دارم و اينكه چگونه ميتونم دستورات cpu را اسمبل كنم. اگه اينم كسي داره ميشه در اختيارمم بزاره.بازم ممنونم.
سلام من دنبال معماري داخلي cpu h,اون عم از نوع 16 بيتي اش هستم -ميشه اگه كسي داره در اختيارم بزاره يا راهنماييم كنه-
درخواست ديگري هم دارم و اينكه چگونه ميتونم دستورات cpu را اسمبل كنم. اگه اينم كسي داره ميشه در اختيارمم بزاره.بازم ممنونم.
اگه کارت شما nvidia هست برو به سایتش و قسمت دانلود درایور خودش خودکار می تونه کارتتو شناسایی کنه و جدیدترین درایور رو نشون بده همونو دانلود کن و نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه(واسه ATI رو نمیدونم ولی یه سرس به سایتش بزن)نوشته شده توسط kayvankoohi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا همه پورت ها رو چك مي كنم همين الان اين مشكل دوباره به وجود اومد سيستم و خاموش كردم و با پورت ا ور رفتم مشكل حل شد ولي اون errore قبل بالا اومدن ويندوز كه ميگه :نوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oc fail ,please enter setup to change oc fail
WTF
cpu رو نمي دونم فقط ميدونم شركت هاي سازنده آي سي ها هيچ موقع مدار داخلي رو فاش نمي كنن حتي داخل كاتالوگ هاش هم اشاره اي به مدار داخلي نميشه و فقط طرز استفاده و شماره پايه ها رو مينويسننوشته شده توسط leilaehsany [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس ميزنم cpu هم با توجه با اين كه سطحش از يه اي سي معمولي بالاتره شامل اين امر بشه
اسم دقیق CPU چیه , CPU به این اسم من تا الان نشنیدم معمولا تو اسم CPU ها اون موقع یه عددی چیزی بوده برای اسمبلی کد زدن هم تو اکثر IDE ها و با اکثر زبون های برنامه نویسی میشه این کار رو کرد مثلا تو C++ باید از asm استفاده کنی یه راه دیگه هم داره اینکه بری تو cmd و تایپ کن debug اینجوری مستقیما یه خونه ها و کلمه های حافظه دسترسی پیدا میکنی . سوالی بود بگو من خودم تازه معماری امتحان دادم (دیروز) تا یه هفته اسمبلی اینا یادمه البته خودمم خیلی علاقه مند شدم بیشتر یاد بگیرم کلا با معماری حال میکنم هرچند درس سختیه .نوشته شده توسط leilaehsany [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Bracket; 09-07-2008 at 01:42.
دوست عزیزنوشته شده توسط Bracket [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی دوم دبیرستان بودم دوستی داشتم که به قول معروف توی این زمینه ها خیلی کلش بوی قرمه سبزی میداد(نابغه بود)
از فرانسه دستگاهی خریده بود که میتونست IC پروگرم بکنه
شامل یک نرم افزار بود که چند تا محیط شبیه داس داشت . از برنامه C هم دستور میگرفت
یه برد هم همراهش بود که سوکت های مادگی مختلفی داشت
البته چیزهای دیگه ای هم داشت که به من نشون نمی داد
دوستم اون موقع میگفت میتونه پروگرامی که کارخونه روی آی سی زده رو باز کنه و نشون بده!
من اون موقع چیزی سر در نمی آوردمیعنی حالاشم بلد نیستم
اما یه سری دستکاری هایی توی اون دستگاه انجام داده بود که اون موقع تونسته بود از یک CPU دستگاه پنتیوم 1 سر در بیاره
دوستم بعد از اون سال رفت فرانسه و من دیگه ازش خبری ندارم اما شاید توی اینترنت بتونین چیزهایی پیدا کنید
گفتم شاید این بازگشت به گذشته من بتونه کمکی به شما بکنه
موفق باشید
یا علی
برو تو بايوس و Load Defults ببين درست ميشه يا نهنوشته شده توسط heya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزيزم درست شد فقط نمي دونم چرا هر بار كه سيستم ميياد بالا شروع ميكنه به چك كردن درايو c و dنوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خود ويندوز درايواتو چك كن برا خطا و يه دفرگ بكننوشته شده توسط heya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا با تعویض مادربورد نیازی به نصب 2باره ی ویندوز هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)