پس اين درايوري كه داري با اين كارت گرافيك جور در نميادنوشته شده توسط kayvankoohi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اين درايوري كه داري با اين كارت گرافيك جور در نميادنوشته شده توسط kayvankoohi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
کامپیوتر من شات دان نمیشه (ریاستارت و استندبای هم نمی شه)
یعنی وقتی این کارو می کنم صفحی آبی میاد که saving your personal settings.... ولی بعدش گیر میکنه(هارد کار میکنه) یه بار 5 دقیقه هم صبر کردم چیزی نشد مشکل چیه!
با تشکر
ببخشید!!!! از کجا میتونم بفهمم باس رم کامپیوترم چنده؟؟؟ روش که چیزی ننوشته!!!
سلام منم همچنين مشكلي داشتم تحقيق هم كردم ولي پاسخي پيدا نكردم تا انكه با يه ويندوز عوض كردن مشكلم حل شدنوشته شده توسط arbabe.sayeha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زماني كه مي خواستم يه رم جديد بخرم از اونجا كه بايد با رم قبليم هم باس باشه تا بشه كنار هم گذاشت اطلاعات باس و از رو جعبه رم خوندم كه نوشته بودنوشته شده توسط amirtoty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم روي رم و نگاه كردم ولي چيزي نديدم پس جعبه رم و چك كن.
در ضمن من يه نرم افزار از همين فروم به نام ه pc wizard 2008 دانلود كردم كه از جمله قابليتي كه ميتونه تمامه سخت افزارات وآناليز كنه و اطلاعات دقيقشون و بده حتي اطلاعات كارخانه
ميتونه توان مندي كل سيستمت رو هم با ساير سيستم ها در سرتاسر دنيا مقايسه كنه
از اون هم براي خوندن باس احتمالا ميشه استفاده كرد
Last edited by heya; 06-07-2008 at 20:49.
كسي نمي تونه جوابه اين سوالم و بده؟نوشته شده توسط heya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم پورتارو دستكاري ميكني؟نوشته شده توسط heya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا تا قبل از این مشکلی نداشتم؟نوشته شده توسط shahab_blaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ویندوزم هم همین بوده.
دوستان عزیز و گل
من یک بار دیگه مشکلم رو مطرح میکنم .لطفا اگر که نظر یا اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین.
مشکل در مورد کارت گرافیکه.
پس از نصب ویندوز هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از اینکه درایور کارت گرافیکو نصب میکنم ، اگه روی دسکتاپ راست کلیک کنم ، ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و دیگه نمیره.من هم دیگه کاری نمیتونم انجام بدم جز اینکه سیستمو ریست کنم .تازه با ریست کردن هم مشکلش حل نمیشه یعنی بعد از ریست کردن و بالا اومدن ویندوز ، اگه دوباره راست کلیک کنم باز هم همون مشکل ایجاد میشه.
جالبه که فقط پس از نصب درایور کارت گرافیک،و فقط هم اگر روی دسکتاپ راست کلیک کنم این مشکل ایجاد میشه.
مدل کارت گرافیکم winfast 128 mb هست و تا قبل از این یعنی تو این 2 سالی که دارمش مشکلی باهاش نداشتم.
ویندوز هم همون ویندوز قبلیه که نصب میکردم.حتی عوضش هم کردم و xp sp3 خریدم ولی باز هم همون طوریه.
ولی وقتی که کارت گرافیکو Uninstal میکنم دیگه مشکل ایجاد نمیشه.
خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
وقتي درايور كارت گرافيك رو نصب نميكني مشكلي داري؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)