به اقا رو تازه میگه این هارده , عزیزه من این Raptor هست Raptor یعنی زندگی یعنی سرعت یعنی خدایه هارد .این هارد هستش؟
به اقا رو تازه میگه این هارده , عزیزه من این Raptor هست Raptor یعنی زندگی یعنی سرعت یعنی خدایه هارد .این هارد هستش؟
رمهای جدید Overclocking كمپانی اپیسر با نام Aeolus (خدای باد در یونان باستان) با سرعتهای MHz/۱۶۰۰MHz ۱۸۰۰ به بازار جهانی عرضه شدند.
رمهای جدید Overclocking كمپانی اپیسر با نام Aeolus (خدای باد در یونان باستان) با سرعتهای MHz/۱۶۰۰MHz ۱۸۰۰ به بازار جهانی عرضه شدند.
در سری جدید رمهای Overclocking اپیسر كه از تكنولوژی Micron در ساخت خود بهره میبرند، بالاترین پهنای باند (۲۸.۸GB/۱۸۰۰MHz) در حالت Dual-channel را برای گیمرهای حرفهای مهیا ساخته است. این در حالی است كه علاوه برپهنای باند بالا، Latency پایین رمهایAeolus اپیسر (CL ۷-۷-۷-۲۰) اوج لذت بازی را برای گیمرها به ارمغان میآورد.
علاوه بر سرعت بالا و Latency پایین، با توجه به طراحی جدیدی كه كمپانی Apacer روی Heatsink این رمها تعبیه كرده است، شما كمترین دمای تولید شده در هنگام كار با این رمها را خواهید داشت كه كاهش دمای تولید شده در هنگام كار به صورت Overclocking باعث افزایش كارآیی و پایداری این رمها میشود.
از خصوصیات دیگر این نوع رمها میتوان به تجهیز این رمها به یك فن كه كاركردی با حداقل صدا، كنترل و جلوگیری از افزایش دمای رم را دارد اشاره كرد.
Heatsink دو لایه این رم نیز باعث انتقال حرارت رم در این سری حدود ۷۰درصد بیشتر از Heatsinkهای یك لایه میشود.
طبق اعلام سازگار ارقام، این رمها طی هفته آینده وارد بازار داخلی خواهند شد.
.................................................. .....................
خودمونی ها ,خیلی چیزه گاویه !!!!
Anand هم Review از VelociRaptor قرار داد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه دربارش یکم بیشتر توضیح بدی؟ ممنون میشم
هاردهای Raptor هاردهای پرفرمنس وسترن هستن که رویه 10,000rpm کار میکنن برای همین سرعت خیلی بالاتری دارن البته گرونترم هستن خیلی .این مدل جدیدی از این هاردها هست همین لینکی که گذاشته بودم رو ببینی در موردش کامل توضیح داده.
دیروز وسترن جدیدترین هارد خود را با حجم 300 و در اندازه 2.5 اینچ گیگ معرفی کرد
ویژگیهای
این هارد در تعداد دور 10,000RPM کار میکنه
دارای کش 16 مگا بایت
زمان خواندن 4.2 میلی ثانیه و زمان نوشتن 4.7 میلی ثانیه
دارای محفظه (کولینگ) با نام IcePak خنک کننده 3.5 که هارد در اون قرار گرفته است
اینجور که معلومه قیمتش هم بین 249 تا 255 یورو نوسان داره
بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم نیازی به توضیح نباشه ! :
VIA EPIA PX-Series Pico-ITX Board
عجب سرعتی !!!
من تو یه مجله چن وقت بیش خونده بودم که بیشترین سابورت سرعت برای رم واسه Main ِ اسوس ASUS هستش
با سرعت حدود 1333 (گمان کنم ) .
گزارش جالب Anandtech از یکی از انبارهای Newegg درNew Jersey :
Last edited by Bracket; 22-05-2008 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)