تو رزیدنت ایول 2 اوایل بازی ی هلی کوپتر ی کپسول رو میندازه تو ساختمونی ک لیون هست اون موجود چیه؟
تو رزیدنت ایول 2 اوایل بازی ی هلی کوپتر ی کپسول رو میندازه تو ساختمونی ک لیون هست اون موجود چیه؟
خیلی جالبه ها همه چیز به عرف بستگی داره یه زمانی هر لینکی که بود لینک مستقیم بود... بعدش سر و کله این سایت های آپلود لینک غیر مستقیم پیدا شد کلی مشکل ساز شد حالا مشکل ساز که نشده هیچ تازه ملت عادت هم کردن بهشون اونقدر عادت کردن که الان وقتی لینک مستقیم میدی دچار مشکل میشن... خیلی جالبه واقعا... خوبی لینک مستقیم اینه که وقتی کپی پیست می کنی توی آدرس بار یا دانلود منیجر شروع می کنه به دانلود...
من به شما پیشنهاد می کنم از دانلود منیجر استفاده کنید یا حداقل از مرورگرهای درست حسابی مثله گوگل کروم یا حداقل اگه IE حال می کنید نسخه نهائیش یعنی 9 رو استفاده کنید تا حداقل با لینک مستقیماش دچار مشکل نشید...
Mr. Xتو رزیدنت ایول 2 اوایل بازی ی هلی کوپتر ی کپسول رو میندازه تو ساختمونی ک لیون هست اون موجود چیه؟
همیشه توی سناریوی B هست. یه غول تشن گنده بک که همش دنبالت راه میوفته!ولی اینجا تاپیک رزیدنت 3 هست ها
![]()
سلام من تو قسمتای آخر بازی گیر کردم
بعد اینکه تایمر آخر بازی استارت می خوره و به یه اتاقی میرسی که در پشت سرت خراب میشه و یه دستگاه و یک در فقط توی اون اتاق هست
اون دستگاه و به کار میندازم اما باز بزای باز کردن در یه پیغام میده و که انرژی کافی نیست و تایم تموم میشه و ...........
کسی میتونه کمکم کنه ؟![]()
اگه اخرین بخش رو میگی که اول باید باس فایت رو بکشی که بعد در اتوماتیک باز میشه که اسانسور خستش و بازی تمام
اما قبل اون یادم نمیاد کجا انرژی می خواسته که دری باز بشه ، اگه میتونی یک عکس بذار یا توضیح بیشتری بده
احتمالا تام اوت رادار رو میگی که باید قبل از اینکه موشک به شهر برسه باید از شهر فرار بکنی
محتوای مخفی: یه کمی راهنمایی
بقیه رو خودت تلاش بکن اگه نتونستی این رو بخون :
محتوای مخفی: ادامه راهنمایی
بقیه رو خودت تلاش بکن اگه نتونستی این رو بخون :
محتوای مخفی: راهنمایی بیشتر
سلام دوستان.من REMAKE این گیمو ازجاهای مختلف دانلود و نصب کردم ولی وقتی قسمت کارلوس شروع میشه میره یه حموم دیوارشو میترکونه اونجا از گیم خارج میشم! کسی میدونه جریانش چیه؟![]()
سلام درایور گرافیک رو به آخرین نسخه آپدیت کنین
گیم رو از سایت های معتبر دان کنین...
دمای سیستم رو مونیتور کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)