تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 131 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پنج نفری که در بهشت به ملاقات شما می آیند

میچ آلبوم
    مریم زوینی

ادی پیرمردیست که در یک شهربازی ساحلی شغل تعمیرکاری و نگهبانی دارد و در شروع داستان در اثر سقوط یکی از وسایل بازی ، در حالیکه سعی در نجات دخترکی دارد کشته می شود . ادی بعد از مرگ به بهشت می رود اما بهشت با انچه تصور او بوده تفاوت بسیار دارد در آنجا 5 نفر متنظر او هستند تا علت اتفاقات مختلف زندگی او را برایش توضیح داده و به او ارامش دهند . توی کتاب می گه که بهشت برای درک کردن زندگی خاکی است .

میچ آلبوم یک نویسنده آمریکایی و یک مسیحی معتقد است که موضوعات مورد علاقه اش «حيات پس از مرگ» و «عبور از زندگي زميني» هستند .

بد نیست یک قسمت های قشنگی داره و این ایده اصلیش هم قشنگه که بهترین هدیه ارامشه و ارامش در صورت پیدا کردن جواب سوالات به دست می اید و درک زیبایی ها اما در کل به نظر من کتاب متوسطی بود

2. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

به نظر من یکی از بهترین کتابها دنیای صوفی است که برای کسانی مناسب است که میخواهند فلسفه را برای اولین بار تجربه کنند من خوندن این کتاب را توصیه میکنم بعدا میام توضیحات بیشتری میدم

4. این کاربر از lordsuperboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

هجوم دوباره مرگ

از ژوزه ساراماگو
    و ترجمه ی کیومرث پارسای
    و اگه اشتباه نکنم باید آخرین کتاب ترجمه شدش در ایران باشه

کتاب از جایی شروع میشه که مرگ دست از کار میکشه
    در واقع در کشوری با حکومت مشروطه دیگه کسی نمی میره ... مردم مریض میشن ... تصادف میکنن ... گلوله می خورن و ... ولی همچنان زنده می مونن

ایده ی ساراماگو برای این کتابش فوق العاده است ... اصولا او قبلا هم ثابت کرده که در انتخاب شرایط چشمان بازی دارد
    در ادامه راوی (از نگاه دانای کل) به بررسی وضعیت و عواقب چنین روی دادی می پردازد ... تا جایی که با چرخشی تقریبا ناگهانی مسیر داستان تغییر میکند
    در کل میتوان " هجوم دوباره مرگ " را مجموعه ای از داستان های کوتاه خواند که به سختی در هم پیوند خورده اند ... نقطه ی مشترک تمام آنها خلاصه داستانی است که دربالا ذکر شد ... که البته تلاش برای جدا کردن این داستانک ها کار بی هوده ای است ... چون مرزهای بین آنها خطوطی باریک و نا مرئی هستند
    ولی از صفحه ی 151 به بعد (در کتاب من) قصه ای روایت می شود که به نظر میرسد کل کتاب برای آن نگارش شده است

ایراد کتاب این است که شخصیت محوری ندارد ...و در هر لحظه از شاخه ای به شاخه ی دیگر میپرد
    ولی حسن آن در روان بودن و جذابیت متنش است ... کتابی که به هیچ عنوان شما را خسته نخواهد کرد

6. 6 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من یکی از بهترین کتابها دنیای صوفی است که برای کسانی مناسب است که میخواهند فلسفه را برای اولین بار تجربه کنند من خوندن این کتاب را توصیه میکنم بعدا میام توضیحات بیشتری میدم
    تایید میشه...من هم به علاقه مندانه فلسفه خواندنه این کتاب رو توصیه میکنم.
    البته خودم کامل نخوندمش ولی خیلی عالیه.

8. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فرانی و زویی

جی . دی . سالینجر

خانوده گلس خانوده ای شامل 7 فرزند باهوش می باشد که 2 فرزند آخری خانواده یعنی زویی و فرانی شخصیت های اصلی این کتاب می باشند .
    فرانی دختر جوانیست که به فلسفه و به خصوص فلسفه شرق علاقه زیادی دارد و بعد از خواندن یک کتاب عرفانی مذهبی دچار یک فروپاشی معنوی شده است . در پس این بحران روحانی ، دانشگاه را ترک کرده و به خانه بر می گردد و افراد خانواده سعی در کمک به او دارند اما مهم ترین نقش را برادر بازیگر و پرهیاهوی او زویی دارد . زویی بحران های فرانی را درک می کند و روحیات مشابه و در عین حال کاملا متفاوتی با خواهر خود دارد . او سعی می نماید با بیان فلسفه خود و به کارگیری ذهن خواهرش او را از فروپاشی نجات دهد .
    خواهران و برادران گلس بسیار باهوش و بامعلومات هستند اما این دانستن ها نه تنها کمکی به خوشبختیشون نکرده بلکه اونها را در یک ترس و دلهره نیز فرو می بره.رد پای خانوده گلس در داستان های دیگری از سالینجر نیز دیده می شود .

فیلم ایرانی "پری" ساخته داریوش مهرجویی در حقیقت اقتباسی از این کتاب بوده .

خیلی فضای سنگین و در عین حال دلهره آوری داشت اما خیلی هم قشنگ بود . البته اینجور که توی مقالات خوندم ظاهرا ترجمه اش خیلی پر ایراد بوده شاید سنگینی و دیرهضمیش یک مقادیری به همین خاطر بود اما دلهره اش مطمئناً به موضوع و جو کتاب بر می گشت .
    توی کتاب های سالینجرکه تا حالا خوندم این رو بیشتر از همه دوست داشتم به خصوص زویی را . موقع خوندنش انگار یک جور فضای اطراف آدم سنگین و پرتشویش می شه اما یک حس ارامشی هم داره . به خصوص که خیلی قشنگ تموم می کنه کتاب رو . پایانش حرف نداره .

10. 7 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

یه سوال کسی و نیچه گریه کرد خوانده نظرشو بگه به نظر من عالیه فقط نویسنده زیادی در مورد شخصیتها اغراق کرده لطفاً نظراتتون را بگین خیلی مشتاقم بدونم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دانای کل هستم
    مصطفی مستور
    انتشارات ققنوس

مجموعه‌ی هفت داستان کوتاه با نام های:

چند روایت معتبر درباره‌ی سوسن
    من دانای کل هستم
    مغول‌ها
    و ما ادریک ما مریم؟
    ملکه الیزابت
    مشق شب
    دوزیستان

.................

حکایت عشق بی قاف بی شین بی نقطه
    مصطفی مستور
    نشر چشمه

مردی که تا پیشانی در اندوه فر رفت
    چند روایت معتبر درباره اندوه
    چند روایت معتبر درباره کشتن
    سوفیا
    چند روایت معتبر درباره خداوند
    حکایت عشق بی قاف بی شین بی نقطه

...............

به نظر من ایراد اصلی اکثر داستان های کوتاه مستور اینه که مضمون همشون یکی اند اما در موقعیت های مختلف نوشته شدند...یعنی اکثر داستان ها راجع به یه پسره است که عاشق یه دختره می شه اما این عشقش به قدری عمیق و بزرگه که حتی نمی تونه به معشوقش نزدیک بشه و یا باهاش باشه....برای نمونه داستان حکایت عشق بی قاف بی شین بی نقطه ،چند روایت معتبر درباره‌ی سوسن،و ما ادریک ما مریم؟ و خیلی از داستان های دیگه هم همینطوراند....
    به طور کلی به نظر من نثر مستور خوبه و حتی همین ایده ی تکراری هم قشنگه اما این ایده نهایتا برای یک داستان بلند می تونست به کاربرده بشه نه این که در چندین داستان عینا تکرار شه...!

13. 9 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

افسانه های تبای

سوفوکلس
    شاهرخ مسکوب

کتاب شامل 3 نمایشنامه ادیپوس شهریار ، ادیپوس در کلنوس و آنتگینه می باشد . اول کتاب هم یک مقدمه قشنگ از اقای مسکوب هست که البته به نظر من بهتره بعد از خوندن نمایشنامه ها برید سراغش . برداشت و شفاف سازی قشنگی بر روی مفهوم کتاب است .

کادموس به فرمان آپولون شهر تبای را بنا می کند و بنا بر فرمان حامی خود ، آتنه ، اژدهایی که فرزند آرس است را می کشد اما نفرین خدایان شامل حال او و خاندانش می شود . در حقیقت او بنا به فرمان یک خدا ، فرزند خدایی دیگر را می کشد اما باید هم خودش و هم تمام دودمانش تاوان پس دهند همانگونه که تمام دودمان آدم و حوا به کفاره گناه آن دو محکوم شدند . ادیپوس یکی از مردان این خاندان نفرین شده است .
    تقدیر ادیپوس کشتن پدر و هم بستری با مادر است او سعی می کند از تقدیر خدایان بگریزد و این موضوع نمایشنامه اول است
    در نمایشنامه دوم شاهد لحظات پایانی زندگی ادیپوس هستیم و نمایشنامه سوم شرح زندگی انتیگنه دختر محبوب ادیپوس است که سعی در با حرمت نگه داشتن جسد برادر خود دارد و از این طریق پادشاه و نامزد او او نیز وارد تراژدی می شوند .
    شاهد آدمهایی هستیم که گناهکارند اما نه آنکه خیال گناه داشته باشند بلکه در چنگال تقدیر اسیرند و تنها وسیله ای هستند برای انجام سرنوشت

من خیلی نمایشنامه دوست ندارم اما یک حس باشکوهی داشت کل داستان . انتگینه را ترجیح دادم بعدشم ادیپوس شهریار اخر همه ادیپوس در کلنوس . اما وقتی داشتم می خوندمشون واقعا ارزو می کردم می شد نمایشنامه اش را ببینم . خیلی از حالات و ایده همسرایان خوشم اومده بود و مرگ انتیگنه هم خیلی خیلی باشکوه بود

15. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كمدي الهي

كمدي الهي اثر بي همتا و يگانۀ دانته آليگيري است كه بر تارك ادبيات اروپا و جهان چون ستاره اي پرفروغ مي درخشد و شيفتگان حقيقت و زيبايي را از بحر بي پايان نغزگفتاري اش سيراب مي كند.
    اين كتاب در سه بخش دوزخ، بهشت و برزخ نگاشته شده و داستانيست كه از دل سياهي حركتي را با نماد عقل يعني وير‍ژ‍يل كه يكي اسطوره پردازان بزرگ تاريخ است آغاز مي كند و بر نفس خويش كه به صورت شير، گرگ و پلنگ متمثل شده مي جنگد و سپس وارد جايي مي شود كه در آن بايد دست از هر اميدي شست و آن جهنم است.او به همراه ويرژيل شاهد عذاب گناهكاران در جهنمي تاريك و دهشت زاست ادامۀ داستان مربوط به عشق دانته است كه او را از اعماق جهنم بيرون مي آورد و به سوي برزخ و آنگاه بهشت راه مي نمايد.اگرچه در اين كتاب دانته رابطه خوبي با مسلمان ها نداشته اما مي توان اين را به حساب جنگ هاي صليبي و كينۀ مسيحيان از مسلمانان دانست.با اغماض از اين دشمني حتماً اين كتاب را بخوانيد.

17. 6 کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنياي صوفي

دنياي صوفي يكي از معروفترين و جذاب ترين رمانهايي است كه به فلسفه پرداخته و فلسفه اي را كه همگان در كلمات و اصطلاحات دشوار و پيچيده بيان مي كنند با بياني شيوا و رسا و گفتاري ساده در قالب داستاني شيرين پيش رويمان قرار مي دهد
    اگرچه اين كتاب به طور عميق به فلسفه نپرداخته اما بزرگترين فيلسوف ها و نظرياتشان را مورد بررسي قرار داده و گاهي نيز از مثال هايي بسيار خوب بهره گرفته تا نظريۀ يك فيلسوف را توضيح دهد.
    اين كتاب را مي توان يك كتاب با عنوان تاريخ فلسفه در نظر گرفت كه با هنرمندي"يوستين گُردِر" در قالب داستان به علاقمندان عرضه شده است.
    اين كتاب به زبان هاي زيادي ترجمه شده كه نشان از علاقه و توجه زياد به اين كتاب دارد و ارزش چنين كتابي در اين است كه بسياري از كساني را كه از فلسفه گريزانند را به آن جلب مي كند.
    Last edited by jamshidjap; 02-02-2009 at 12:18.

19. 6 کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •