سلام
من کتاب باغ مارشال اثرحسن کریم پورراخوندم وحسابی به من چسبید ومسیرزندگی من راتغییر داد.
سلام
من کتاب باغ مارشال اثرحسن کریم پورراخوندم وحسابی به من چسبید ومسیرزندگی من راتغییر داد.
فرشته نزدیک است
اثر دیپک چوپرا
ترجمه لادن جهانسوز
کتاب در مورد ورود یک فرشته به زمین و روشنگری هایی است که سعی می کند با کمک دو نویسنده انجام دهد . کتاب با توجه به واقعه ای حقیقی نوشته شده است و مدت زیادی پس از چاپ جز کتابهای پرفروش در آمریکا بوده است .
من به شخصه اصلا از موضوع و روند کتاب خوشم نیومد . اما جاهایی هست که فرشته صحبت می کنه بعضی از جملات و بیاناتی که از طرف اون نقل می شه پرمحتوا و جالبه
باغ مارشالنوشته شده توسط دوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان در مورد یکی از خان زاده های شیرازیه که عاشق دختر یک سرهنگ می شه و باهاش ازدواج می کنه و بعد در زمان انقلاب با خانواده همسرش به خارج فرار می کنه و اختلافاتی که در خارج گریبانگیرشون می شه
خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم جزئیات و کیفیت مطلب درست یادم نیست اما اون موقع به نظرم کتاب قشنگ و غیرمنتظره ای اومد اتفاقاتش خوب پیش می رفت تا قبل از بازگشت مرد به ایران
کتاب پرحادثه ای هست در کل
عقاید یک دلقک
نوشته هاینریش بل
ترجمه محمد اسماعیل زاده
کتاب فوق العاده قشنگ و با معنایی بود . حتماً توصیه می کنم بخونیدش حرف نداره .
کتاب در ارتباط با پسری به اسم شنیر از یک خانواده پولدار المانی است که به شغل دلقکی روی می اورد و با دختری مذهبی به اسم ماری که عاشق او بوده زندگی می کرده است . اما بعد از مدتی ماری به علت سخنان دوستان کاتولیکشو کشش مذهبی و و احساس گناه از او جدا شده و با یک مرد کاتولیک ازدواج می کند . این موضوع تمام زندگی هنری شنیر را نابود می کند و بسیار فقیر می شود و سعی می کند به اشنایانش تلفن بزند و به این ترتیب خاطرات گذشته را مرور می کند .
کتاب فوق العاده روان و زیبا نوشته شده پایان تلخ اما زیبایی داره
شنیر وقتی به ماری فکر می کنه همیشه با خودش می گه مثلا ما راجع به اون کتاب با هم حرف زدیم ایا ماری می تونه بدون احساس گناه و خیانت و بدون اینکه به من فکر کنه راجع به اون کتاب به همسرش حرف بزنه ؟ این قسمتها خیلی غمگین بود و با اینکه داستان بود تمام مدت با خودم فکر می کردم می تونه این کار را بکنه ؟
نوشته شده توسط magmagf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زیبا بود
این کتاب لینک دانلود پی دی اف یا .... تو اینترنت هست ؟
خیلی دوست دارم بخونم
كتاب سلوك از محمود دولت آبادي
در مورد يه شخصيت به نام قيس هست
اوايل كتاب خيلي جذبت نميكنه
اما بعد بهتر ميشه
البته محمود دولت آبادي سبك خودش رو تو نوشتن داره
سو و شون از سيمين دانشور
در مورد يه زن وشوهر كه خيلي به هم علاقه دارد و مرد بر اثر يك سري از اتفتقات ميميره
كه اين سرآغاز داستان هست
سلامنوشته شده توسط magmagf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست فرهیخته من چون فرزند عشایروقشقایی زاده هستم پیگیر جلددوم کتاب شدم واون راخوندم .خاطرات ناهید یعنی همان دخترعشایری است که قراربوده باخسروازدواج کنه ولی بعد ازازدواج خسرو باسیما هیچگاه ازدواج نمی کنه تااینکه خسروباکوله باری ازخاطره به شیرازبعدازسالیان متمادی برمی گرددو......
این کتاب به من که درآستانه ازدواج ودرشرایطی شبیه خسرو داشتم بسیارکمک کرد.
نوشته شده توسط دوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
ادامه کتاب هم با همون نام باغ مارشال هست یا با نام دیگه ای به چاپ رسیده ؟
سعی می کنم منم حتما بخونمش
نوشته شده توسط sise [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهپاره
ترجمه صادق چوبک
داستان در مورد شاهزاده بسیار زیبایی است که شرط او برای قبول خواستگاران این است که معمایی طرح کنند که او جواب نگوید و داستان نقل معماهایی است که سوریاکانتا برای او طرح می کند .
دنبال داستان جذاب و یا ادبیات پرمعنا نباشید یک افسانه ساده و خیلی خیلی معمولی هندی هست که به زبان روانی نوشته شده و شاید نکته جالبش همون بیان عقاید و خداهای مختلف هندی باشه
در زبان سانکسریت ماه و خورشید هر دو نر هستند و شاعران هرگاه بخواهند در اثار خود ماه مادینه ای را به کار برند ف قرص ماه را 16 تکه کرده و پاره ای از ان را به نام زن برمی گزینند و از این رو زن زیبا را مهپاره می نامند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)