تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 131 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

پيش فرض

سلام
    من کتاب باغ مارشال اثرحسن کریم پورراخوندم وحسابی به من چسبید ومسیرزندگی من راتغییر داد.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فرشته نزدیک است

اثر دیپک چوپرا
    ترجمه لادن جهانسوز

کتاب در مورد ورود یک فرشته به زمین و روشنگری هایی است که سعی می کند با کمک دو نویسنده انجام دهد . کتاب با توجه به واقعه ای حقیقی نوشته شده است و مدت زیادی پس از چاپ جز کتابهای پرفروش در آمریکا بوده است .
    من به شخصه اصلا از موضوع و روند کتاب خوشم نیومد . اما جاهایی هست که فرشته صحبت می کنه بعضی از جملات و بیاناتی که از طرف اون نقل می شه پرمحتوا و جالبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    من کتاب باغ مارشال اثرحسن کریم پورراخوندم وحسابی به من چسبید ومسیرزندگی من راتغییر داد.
    باغ مارشال

داستان در مورد یکی از خان زاده های شیرازیه که عاشق دختر یک سرهنگ می شه و باهاش ازدواج می کنه و بعد در زمان انقلاب با خانواده همسرش به خارج فرار می کنه و اختلافاتی که در خارج گریبانگیرشون می شه

خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم جزئیات و کیفیت مطلب درست یادم نیست اما اون موقع به نظرم کتاب قشنگ و غیرمنتظره ای اومد اتفاقاتش خوب پیش می رفت تا قبل از بازگشت مرد به ایران
    کتاب پرحادثه ای هست در کل

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عقاید یک دلقک
    نوشته هاینریش بل
    ترجمه محمد اسماعیل زاده

کتاب فوق العاده قشنگ و با معنایی بود . حتماً توصیه می کنم بخونیدش حرف نداره .

کتاب در ارتباط با پسری به اسم شنیر از یک خانواده پولدار المانی است که به شغل دلقکی روی می اورد و با دختری مذهبی به اسم ماری که عاشق او بوده زندگی می کرده است . اما بعد از مدتی ماری به علت سخنان دوستان کاتولیکشو کشش مذهبی و و احساس گناه از او جدا شده و با یک مرد کاتولیک ازدواج می کند . این موضوع تمام زندگی هنری شنیر را نابود می کند و بسیار فقیر می شود و سعی می کند به اشنایانش تلفن بزند و به این ترتیب خاطرات گذشته را مرور می کند .

کتاب فوق العاده روان و زیبا نوشته شده پایان تلخ اما زیبایی داره
    شنیر وقتی به ماری فکر می کنه همیشه با خودش می گه مثلا ما راجع به اون کتاب با هم حرف زدیم ایا ماری می تونه بدون احساس گناه و خیانت و بدون اینکه به من فکر کنه راجع به اون کتاب به همسرش حرف بزنه ؟ این قسمتها خیلی غمگین بود و با اینکه داستان بود تمام مدت با خودم فکر می کردم می تونه این کار را بکنه ؟

5. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

عقاید یک دلقک
    نوشته هاینریش بل
    ترجمه محمد اسماعیل زاده

کتاب فوق العاده قشنگ و با معنایی بود . حتماً توصیه می کنم بخونیدش حرف نداره .

کتاب در ارتباط با پسری به اسم شنیر از یک خانواده پولدار المانی است که به شغل دلقکی روی می اورد و با دختری مذهبی به اسم ماری که عاشق او بوده زندگی می کرده است . اما بعد از مدتی ماری به علت سخنان دوستان کاتولیکشو کشش مذهبی و و احساس گناه از او جدا شده و با یک مرد کاتولیک ازدواج می کند . این موضوع تمام زندگی هنری شنیر را نابود می کند و بسیار فقیر می شود و سعی می کند به اشنایانش تلفن بزند و به این ترتیب خاطرات گذشته را مرور می کند .

کتاب فوق العاده روان و زیبا نوشته شده پایان تلخ اما زیبایی داره
    شنیر وقتی به ماری فکر می کنه همیشه با خودش می گه مثلا ما راجع به اون کتاب با هم حرف زدیم ایا ماری می تونه بدون احساس گناه و خیانت و بدون اینکه به من فکر کنه راجع به اون کتاب به همسرش حرف بزنه ؟ این قسمتها خیلی غمگین بود و با اینکه داستان بود تمام مدت با خودم فکر می کردم می تونه این کار را بکنه ؟

خیلی زیبا بود
    این کتاب لینک دانلود پی دی اف یا .... تو اینترنت هست ؟
    خیلی دوست دارم بخونم

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

كتاب سلوك از محمود دولت آبادي
    در مورد يه شخصيت به نام قيس هست
    اوايل كتاب خيلي جذبت نميكنه
    اما بعد بهتر ميشه
    البته محمود دولت آبادي سبك خودش رو تو نوشتن داره

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

سو و شون از سيمين دانشور
    در مورد يه زن وشوهر كه خيلي به هم علاقه دارد و مرد بر اثر يك سري از اتفتقات ميميره
    كه اين سرآغاز داستان هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

12 جلد دوم کتاب باغ مارشال

باغ مارشال

داستان در مورد یکی از خان زاده های شیرازیه که عاشق دختر یک سرهنگ می شه و باهاش ازدواج می کنه و بعد در زمان انقلاب با خانواده همسرش به خارج فرار می کنه و اختلافاتی که در خارج گریبانگیرشون می شه

خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم جزئیات و کیفیت مطلب درست یادم نیست اما اون موقع به نظرم کتاب قشنگ و غیرمنتظره ای اومد اتفاقاتش خوب پیش می رفت تا قبل از بازگشت مرد به ایران
    کتاب پرحادثه ای هست در کل
    سلام
    دوست فرهیخته من چون فرزند عشایروقشقایی زاده هستم پیگیر جلددوم کتاب شدم واون راخوندم .خاطرات ناهید یعنی همان دخترعشایری است که قراربوده باخسروازدواج کنه ولی بعد ازازدواج خسرو باسیما هیچگاه ازدواج نمی کنه تااینکه خسروباکوله باری ازخاطره به شیرازبعدازسالیان متمادی برمی گرددو......
    این کتاب به من که درآستانه ازدواج ودرشرایطی شبیه خسرو داشتم بسیارکمک کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دوست فرهیخته من چون فرزند عشایروقشقایی زاده هستم پیگیر جلددوم کتاب شدم واون راخوندم .خاطرات ناهید یعنی همان دخترعشایری است که قراربوده باخسروازدواج کنه ولی بعد ازازدواج خسرو باسیما هیچگاه ازدواج نمی کنه تااینکه خسروباکوله باری ازخاطره به شیرازبعدازسالیان متمادی برمی گرددو......
    این کتاب به من که درآستانه ازدواج ودرشرایطی شبیه خسرو داشتم بسیارکمک کرد.

سلام دوست عزیز

ادامه کتاب هم با همون نام باغ مارشال هست یا با نام دیگه ای به چاپ رسیده ؟

سعی می کنم منم حتما بخونمش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مهپاره
    در افسانه‌هاي کهن تا آنجا که به‌ياد داريم، يا پادشاهي بوده که تنها دختر دلبندش را، به کسي مي‌داده که بتواند جواب معمايي را که او طرح کرده بدهد، و يا دختري زيرک، که با همين شرط، حاضر بوده به همسري هر کس که جواب را درست داد، در بيايد!

در داستان «مهپاره» اما قضيه برعکس است. «آنانگاراکا» دوشيزۀ گلچهر عاشق‌وشي است که در کاخي ميان جنگل، تنها زندگي مي‌کند. بسا کسا که وي را خواستگار بوده‌اند و از چهار سوي جهان به سويش آيند. گرچه از آنان به شيوه‌اي شکوهمند پذيرايي مي‌کنند ، اما خود نيم‌نگاهي بر آنان نمي‌افکند. رسم بر اين است که هر روز، يکي از دلباختگانش معمايي از او بپرسد. اگر شهزاده نتواند آن معما را پاسخ گويد، از آن خواستگار مي‌گردد. و اگر پاسخ گويد، آن خواستگار بايد در سلک خدمتکاران و چاکران درگاه شهزاده در آيد.

شهزاده اما تا کنون هرگز در پاسخ معمايي در نمانده است. از اين خواستگاران گروهي را به ديارشان بازپس فرستاده و برخي را نيز به چاکري و بندگي، در دربار خود، نگاه داشته است و هر روز، زيبايي آسماني و دست نيافتني خود را به رخ ايشان مي‌کشد و روزگارشان را تيره مي‌کند.

مهپاره

ترجمه صادق چوبک

داستان در مورد شاهزاده بسیار زیبایی است که شرط او برای قبول خواستگاران این است که معمایی طرح کنند که او جواب نگوید و داستان نقل معماهایی است که سوریاکانتا برای او طرح می کند .
    دنبال داستان جذاب و یا ادبیات پرمعنا نباشید یک افسانه ساده و خیلی خیلی معمولی هندی هست که به زبان روانی نوشته شده و شاید نکته جالبش همون بیان عقاید و خداهای مختلف هندی باشه

در زبان سانکسریت ماه و خورشید هر دو نر هستند و شاعران هرگاه بخواهند در اثار خود ماه مادینه ای را به کار برند ف قرص ماه را 16 تکه کرده و پاره ای از ان را به نام زن برمی گزینند و از این رو زن زیبا را مهپاره می نامند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •