کتاب های ریک ریوردان همشون عالین خییییییییلی خوب مینویسه
کتاب های ریک ریوردان همشون عالین خییییییییلی خوب مینویسه
The Lollipop Shoes=کفش های آبنباتی
ژوان هریس،ترجمه:طاهره صدیقیان
قسمتی ازمتن کتاب:
گفتم:<<کی مرده ؟یا این یک رازه؟>>
در جست و جوی گمنامی و گوش ای امن در کوچه های سنگفرش مون مارتر،یَن و دخترانش،رزت و آنی، اگر نه خوشحال ، اما باآرامش، بالای شکلات فروشی خود زندگی می کنند. هیچ چیز غیرعادی آن ها را برجسته نمی سازد؛از کیسه های قرمز بالای در خبری نیست.باد ایستادهاست-دستکم برای مدتی .سپس زوزی دولالباقدم به زندگی آن ها می گذارد،بانویی با کفش های آب نباتی،و همه چیز تغییر می کند.......
سلام
دو روزه کتاب ماشاالله خان در بارگاه هارون الرشید رو شروع کردم. خیلی دوست داشتم اول دایی جان ناپلئون رو بخونم ولی اولین کتابی که از ایرج پزشک زاد دارم می خونم همین ماشاالله خان هست. داستان طنزی در مورد یه دربان بانک هست که خیلی به کتاب های تاریخی علاقه داره و طی یه اتفاقاتی می ره به زمان هارون الرشید در بغداد. شوخی ها و طنزش خوبه و داستان گیرایی داره.
اولش قرار نبود این کتابو بخونم ولی وقتی مقدمه کتابو خوندم خوشم اومد و گفتم بذا تا تهش برم.
تو مقدمه این جوری نوشته که:
سیر و سفر در زمان، بخصوص در زمان گذشته، همیشه یک رؤیای بشر بوده است. آدم امروز آرزو میکند که با علم و اطلاع به توانایی خود و کمبودهای قدیم میتوانست بمیان آدمهای قرون گذشته برگردد و برتریهای خود را به رخ آنان بکشد و تفریح کند. این تفریح و تفرج در گذشته، موضوع بسیاری از آثار تخیلی نویسندگان، بخصوص بعد از اختراع سینماتوگراف قرار گرفته و فیلمبرداران کشورهای مختلف این موضوع را به کرات به عنوان تفریح دلپذیر مورد استفاده قرار دادهاند. چند شب پیش با دوستی در این مقوله حرف میزدیم، بفکر افتادیم که ما هم در این زمینه آزمایشی بکنیم، فکر برگرداندن ماشاالله خان دربان بانک، به دوران پر جلال هارون الرشید در ذهن ما شکل گرفت و طرح آنرا به تقلید ادبیات خارجی ریختیم. اما از آنجا که هنوز سینمای نو خاستهٔ ما توانایی آنرا پیدا نکرده که اینگونه قصههای پر ماجرا را به پردهٔ سینما بکشاند و از آنجا که یک مجلهٔ مختص جوانان شروع به انتشار کرده است،به ناچار ماشاءالله خان را بر صفحهٔ کاغذ راهی میکنیم تا به دوران پرشکوه هارون الرشید بگردد. انشاالله سفرش بخیر باشد.
با هیچ شخصیتی به اندازه هولدن کالفیلد همذات پنداری نکردم ! هیچ کسی رو شبیه تر از هولدن به خودم ندیدم ! چند ماه بعد از خوندن این کتاب بود که فهمیدم این شاهکار رو سال 1951 نوشته داشتم شاخ در می آوردم ! کتابی که 60 سال قبل نوشته شده چطور می تونه به این خوبی و دقت دنیای من رو به تصویر بکشه !!نوشته شده توسط وین رونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین کتابی که خواندم: نمایشنامه harry potter and the cursed child+
نویسنده: J.K.Rowling
.
.
خلاصه داستان: ۱۹ سال بعد از مرگ ولدمورت، هری سه فرزند دارد و مشکلاتی در ارتباط برقرار کردن با پسر کوچکش، جیمز سیریوس دارد. سیریوس، در سایه ی افتخارات و شهرت پدرش درحال دست و پازدن است. او حتی برخلاف میل باطنیش، به گروه گرینفندور راه نمیابد. بهترین دوست او، پسر مالفوی است، کسی که در دوران نوجوانی همیشه با هری پاتر مشکل داشت. درنهایت سیریوس تصمیم میگیرد کاری بزرگ کند، تا مایه ی افتخار پدرش شود، اما همه چیز برخلاف برنامه ریزی او پیش میرود.
نظرشخصی: اگر کتاب های هری پاتر را خوانده باشید، که به احتمال زیاد هم همینطور هست، تفاوت های فاحشی بین این نمایشنامه با هفت رمان های سابق هری پاتر است. داستان فوق العاده سریع جلو میرود، به شخصیت ها پرداخته نمیشود و رابطه ها افراد با یکدیگر و نحوه ی عکس العمل آنها نسبت به وقایع خیلی سریع، مصنوعی و غیرباور هست. برخلاف رمان ها، از یه جایی به بعد میتوان حدس زد که آخر داستان از چه قرار است و دیگر از آن سورپرایزهای همیشگی رولینگ خبری نیست.
چه توضیح خوب و جالبی راجع به کتاب دادی.ممنون. واقعا علاقمندم کردی که برم بخونمش
ممنون از کتاب های خوبی که معرفی می کنید. منم کتابهای 1984 از جورج اورول و کوری از ژوزه ساراماگو و البته کتاب فوق العاده وقتی نیچه گریست رو پیشنهاد می کنم حتتتتتما بخونید. فوق العاده بودن
من کتاب "وقتی نیچه گریست" از اروین یالوم و "عقاید یک دلقک " از هاینریش بل را پیشنهاد می کنم حتما بخونید
تعریف کتاب جاناتان، مرغ دریایی رو هم زیاد شنیدم ولی هنوز نخوندمش
Last edited by resane.modern33; 27-04-2017 at 09:22.
عجب داستان شوکه کننده ای!! ارزش خوندن رو دارهنوشته شده توسط Morteza4SN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)