سلام رفقا .
عرضم به حضورتون که یکی از همین بسته های ایکون رو گرفتم ، گویا فرمتش Ai هست ، این فایل ها رو فقط با Adobe Illustrator میشه استخراج کرد ؟
سلام رفقا .
عرضم به حضورتون که یکی از همین بسته های ایکون رو گرفتم ، گویا فرمتش Ai هست ، این فایل ها رو فقط با Adobe Illustrator میشه استخراج کرد ؟
اقا من هم دقیقا همین سوال رو داشتم . کسی هست به ما جواب بده
البته فکر کنم راه چارش این باشه :
اول باید با Illastrator بازش کنی و با فرمت دلخواه اونو Export کنی.البته فکر کنم.
میبخشیدا . من یه پک گرفتم که خیلی آیکونهای قشنگی داره از همین تاپیک اما متاسفانه پسوند فایل png هست . برای اینکه آیکونهای ویندوز رو عوض کنم چی کار باید بکنم ؟؟؟؟
خود ویندوز فایلهای icon file رو میشناسه .
اگه برنامه ای میخواد بهم معرفی میکنید ؟؟ خدا خیرتون بده . ممنون میشم .
با برنامه IconWorkShop
لینک رپید بزارید
دوستان من چند تا از این آیکونها رو گرفتم . ممنون .
اون برنامه icon workshop رو هم دارم . حالا طرز کارش رو زیاد بلد نیستم راستش !!!!!!!!!!!
مثلا میخوام تمام ایکونهای کاپیوترم تبدیل به همین آیکونهایی بشه که گرفتم . آیکون dvd رایترم تو my computer و ...
راهی هست که همه ایکونهارو یکجا عوض کرد البته بعد از تغییر فرمتش . مثلا میشه new foldr هایی که میسازیم به شکل این جدیدها باشه که از این تاپیک گرفتم ؟؟؟
من میخوام آیکونهای درایوهام رو تو my computer و آیکونهای داخل control panel رو عوض کنم . میشه بگید چه جوری باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟
سلام
برای یه سایت مدرسه چند تایی آیکون میخواستم
لطفا سریع باشه .
با این موضوعات :
سال تحصیلی جدید
دانش آموزان
کلاس ها
دبیران
دروس
آزمون ها
آزمون جدید
برنامه هفتگی کلاس ها
اخبار
گزارشان
خروج
ممنون
40+ Stylish and Trendy Icon Sets
Exempli Gratia
HydroPRO v2
Folder Icons Pack
Smashing Retro Icon Set
From Russia with Love
- برای دیدن تمام پک ها و دانلـــود ، به لینک زیر برید:
- در همون صفحه در قسمت مطالب مرتبط، پکهای دیگری معرفی شدند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من آیکون های HydroPRO v2 دانلود کردم حالا چطوری میتونم این آیکون ها رو فعال کنم یعنی این آیکون ها بشن آیکون های کامپیوتر من
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)