آدامس اوربیت متعلق به شرکت آمریکایی ریگلی است
این شرکت 14 تا کارخانه در کشور های مختلف داره : آمریکا ، کانادا ، مکزیک ، استرالیا ، انگلیس ، اسپانیا ، نیوزلند ، فیلیپین ، فرانسه ، کنیا ، تایوان ، چین ، هند ، لهستان و روسیه .
بطور مخصوص اگه بخوام در مورد طعم اکالیپتوس صحبت کنم .
در قدیم بسته های این آدامس به رنگ سبز تیره بود و خود آدامس به رنگ سفید بود .(چاپ پشت ادامس معمولا انگلیسی بود)
طعم بسیار تند و تیزی داشت و بعد از خوردن دهان و تمامی مجاری تنفسی بشدت یخ میزد و در کل افراد کمی میتونستن ازش استفاده کنن و سلیقه خاصی رو طلب میکرد.
بعد مدل های تقلبی آدامس وارد بازار شد که خودم از نزدیک دیدم ، خبری از فویل آلومینیومی دور آدامس ها در نوع تقلبی نبود و کاغذ خارجی نیز بسیار بی کیفیت بود .
اما الان آدامس های اوربیت اکالیپتوس با رنگ جلد سبز روشن و خود آدامس ها به رنگ سبز در بازار یافت میشه که پشت اون به لهستانی چاپ شده و بنظر میرسه مربوط به کارخانه اصلی در کشور لهستان باشه.
طعم آدامس بسیار ملایم و ساده شده و دیگه خبری از سرمای زیاد در زمان خوردن نیست ، (الان قابل استفاده برای همه است) اما اونهایی که از مدل قدیمی استفاده میکردن به هیچ عنوان نمیتونن از این نمونه راضی باشند.
و حالا جالبترش اینه که من مستقیم به وب سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کردم و اونجا دیگه طعمی با نام اکالیپتوس در میان طعم ها نبود !
بنابراین میشه نتیجه گرفت اون مدل با جلد سبز تیره که بسیار تند و سرد بود دیگه تولید نمیشه.
الان نمیدونم چجوریه که با وجودی که کارخانه اصلی این طعم رو با انواع مختلف نعناع جایگزین کرده هنوز آدامس هایی وارد کشور میشه که روش طعم اکالیپتوس چاپ شده !!!