سرعت سرویس 1 مگ یکماه به طور عجیبی نوسان پیدا کرده اوایل 240 ثابت بود الان 50 تا 210 نوسان داره رو هیچ عددی هم ثابت نیست
سرعت سرویس 1 مگ یکماه به طور عجیبی نوسان پیدا کرده اوایل 240 ثابت بود الان 50 تا 210 نوسان داره رو هیچ عددی هم ثابت نیست
سلام
دوست عزیز؛ این طرح کمپین مخابرات با مودم رایگانش؛ خیلی اغوا کنندست؛ دلم میخواد ثبت نام کنم؛ اما میدونید از چی میترسم؟!
از اینکه خیلی ها مثل من گول این مودم رایگان رو بخورند؛ باز هم تجمع یوزرهای مخابرات و کمبود پهنای باند و تک لینک و چند لینک و لینک داخلی و خارجی و داستانهای همیشگی مخابرات شروع بشه؛ و مجددا اون وضعیت اسفناک چند وقت پیش تکرار بشه و نشه تو ساعات رایگان دانلود درست و حسابی انجام داد(چون اکثر دوستانی که ای دی اس ال مخابرات میگیرند هدف اصلیشون دانلود رایگانه؛ و نه پینگ و عدم تایم اوت)؛ از همه بدتر ظهور آقای درزی و الهام های پنهانیشون از عالم غیب؟!
اونوقته که نه راه پس داریم نه راه پیش؛ چون در صورت لغو قرارداد باید پول مودم رو کامل پرداخت کنیم
.
.
.
هنوز یک ماه و اندی از طرح کمپین باقی مونده؛ سرعت دانلود و پینگ سرویس مخابراتم داره هر روز بدتر از قبل میشه (منظورم این دو سه روز اخیره)
{ الان یه هفته ای میشه که رو خط دیگم های وب آوردم؛ خیلی ازش راضیم شبی 2-2/5 گیگ هم دانلود رایگان دارم؛ اونم تو 3/سه ساعت زمان رایگانش؛ طی روز هم سرعت و پینگش خوبه(با وجود اینکه که سرویس من رو چهار مگ بسته شده) }
واقعاً ترسناکه قرار داد یکساله بستن با مخابراتی که پرسنل پشتیبانیش فقط بلدن بگن: افت سرعت یا تایم اوت و پینگ بد شما بخاطر نویزی است که از اختلال در سیمکشی ساختمان شما نشات میگیره
امیدوارم سال جاری؛ تجربه ی بد اینترنت مخابرات در چند ماه اخیر تکرار نشه
موفق باشید![]()
دوستان سرویس 1مگ یا 2 مگ محدود ماهانه شبانه رایگان داره ؟
من یکی از دوستانم تو مخابرات کار میکنه میگه مخابرات تقریبا خصوصی شده و دست بوووق افتاده و دیگه هیچ خرجی برای بهبود اینترنت نمیکنن فقط میگن به ما سود برسونین و هرچی در میاد رو میگیرن و هچی برای بهتر کردن اینترنت نمیزارن.
دوست عزیز
منم میخوام تا دو سه هفته دیگه همین کار رو بکنم اما همین نگرانی های شما رو دارم
الان هم های وب دارم ، یک مگه 3 گیگ اما دانلود شبانه ام به دو گیگ نمیرسه و سرعت دانلود شبانه ام رو 120 هستش
شما از های وب یک مگه 8 گیگ داری؟ که 2.5 گیگ دانلود تو شب داری؟
اینطور که معلومه باز دارن یک غلط هایی می کنن!
اینترنت 2 مگابیت 1ساله از سرور تهران تستش اینه!!!!!!!!![]()
Last edited by ali1933; 30-09-2013 at 20:31.
اگر مودمی که مخابرات اسمشو مودم رایگان گذاشته این باشه ، قیمت و امکاناتش تو سایت شاتل بدین شرح میباشد:
امکانات و ویژگیهای مودم P-660HW-T1 v3
- قابلیت برقراری ارتباط با تمامی تجهیزات شرکتهای سرویسدهنده ADSL و +ADSL2
- قابلیت دریافت اطلاعات تا ٢٤ مگابیت در ثانیه و ارسال اطلاعات تا ١.٢ مگابیت در ثانیه
- دارای ٤ پورت شبکه با سرعت ١٠٠ مگابیت در ثانیه
- قابلیت سرویسدهی به صورت با سیم تا ١٠٠ مگابیت در ثانیه و به صورت بیسیم تا ٥٤ مگابیت در ثانیه
- دارای یک آنتن بلند ٥db برای توسعه فضای تحت پوشش به صورت بیسیم
- قابلیت اتصال به تمامی Switchها و Access Pointهای موجود
- قابلیت مشاهده صفحه تنظیمات مودم از طریق اینترنت
- دارای فایروال پیشرفته و قوی برای جلوگیری از حملههای اینترنتی
- دارای برنامه عیبیابی پیشرفته برای تست و مشاهده پارامترهای خط
- امکان اتصال به دستگاههای مختلف مانند دوربین، میکروفون، کامپیوتر، تلفن اینترنتی و غیره، همچنین مشاهده آنها از طریق اینترنت
- قابلیت مشاهده میزان سرعت ارسال و دریافت به صورت آنلاین
- دارای کلید روشن و خاموش
- قابلیت ذخیره کردن و برگردان فایل تنظیمات مودم
- امکان نصب آسان توسط CD راهنما
اگر این مدل باشه توضیحات بصورت زیر می باشد:
ZyXEL P-660HN-T1H
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات:
- مودم ADSL وایرلس سری N 150Mb
- چهار پورت LAN
- پوشش مناسب
- WPS
- حداکثر سرعت دانلود 24Mbps
- سازگار با کلیه سرویس دهنده های ADSL
- راهنمای نصب فارسی
کاربرد:
- اتصال به خطوط ADSL
- دسترسی وایرلس
- شبکه های کوچک
- استفاده بعنوان روتر
گارانتی:
- 1 سال گارانتی
لینک محصول در سایت سازنده:
قیمت: 1/180/000 ریال
1 مگ محدود 6 ماهه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اگه از شاتل میگیره همینه پس و نمیتونه چیزه دیگه ای هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)