تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 999 از 2605 اولاول ... 499899949989995996997998999100010011002100310091049109914991999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,981 به 9,990 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینترنت در تهران فردا ۴ ساعت مختل می‌شود خبرگزاری تسنیم: عملیات بهینه‌سازی شبکه زیرساخت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت
    در تاریخ اول آبان‌ماه در استان تهران آغاز می‌شود. به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی
    شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات بهینه‌سازی شبکه زیرساخت ارتباط دیتای مشترکین اینترنت، Mpls در استان تهران از ساعت 2 الی 6 بامداد با اختلال همراه است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهینه سازی اونم نصفه شب!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Tuesday 22 Oct 2013سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲
    آیا اینترنت مخابرات در شرایط هشدار است؟

مخابرات اعلام کرد که با وجود مشکل در تأمین پهنای باند، واگذاری ADSL ادامه می‌یابد. رگولاتوری می‌گوید: مخابرات بیش از ظرفیت ADSL واگذار و کیفیت سرویس افت کرده و مشترکان ناراضی شده‌اند. اما واگذاری همچنان ادامه دارد.
    در پی اختلاف حساب بین شرکت مخابرات و شرکت زیرساخت، این شرکت فروش اینترنت جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده است.
    اگرچه در ابتدا معاون شرکت مخابرات در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه می‌شود، گفته بود: «در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما مخابرات نمی‌تواند پورت ADSL جدید واگذار کند»،‌ اما چندی بعد شرکت مخابرات اعلام کرد که واگذاری پورت جدید ADSL متوقف نشده است.
    شرکت مخابرات ایران در اطلاعیه‌ای تاکید کرد: «هر چند در چند ماه اخیر در تأمین پهنای باند با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم اما واگذاری ADSL در سراسر کشور ادامه دارد.»
    به این ترتیب مخابرات هنوز به متقاضیان، سرویس ADSL واگذار می‌کند و واگذاری با توجه به وجود پورت‌های خالی ADSL در مراکز انجام می‌شود.
    اما واضح است که سرانجام در نتیجه این ‌اختلاف حساب بین شرکت ارتباطات زیرساخت (به عنوان نماینده دولت) و شرکت مخابرات ایران (شرکت تازه خصوصی شده)، دود به چشم کاربر ADSL خواهد رفت.
    در شرایطی که مخابرات از مدت‌ها پیش از کمبود اینترنت گلایه می‌کند و اکنون با توقف رسمی فروش اینترنت، مواجه شده و با این حال کمپین فروش ADSL را ادامه می‌دهد، دیر یا زود افت کیفیت سرویس صدای اعتراض مشتریان را بلند خواهد کرد.
    البته معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص تاثیر توقف فروش اینترنت به مخابرات روی کیفیت سرویس ADSL مشترکان، می‌گوید: مشکل پهنای باند برای مشترکان ADSL شرکت مخابرات، جدید نیست و این شرکت در دو سال گذشته، بدون فراهم‌کردن امکانات لازم، برای جذب و افزایش تعداد مشترکان اقدام کرده که این موضوع، به مرور زمان زمینه کاهش کیفیت سرویس و نارضایتی مشترکان را ایجاد کرده است.
    حسن رضوانی تاکید کرده: شرکت مخابرات اگر منابع لازم را در اختیار ندارد برای رعایت حقوق مشترکان نباید ADSL جدید واگذار کند.
    با توضیحات معاون نظارت و تنظیم مقررات رگولاتوری، این پرسش مطرح می‌شود که اگر نهاد نظارتی رگولاتوری از بی‌کیفیتی ADSL مخابرات مطلع بود، چرا پیش از علنی شدن موضوع بدهی مخابرات به زیرساخت برای احقاق حقوق مشترکان به این موضوع رسیدگی نکرد؟
    رضوانی حتی پاسخ این سوال را نیز بیان کرده و گفته است: براساس شکایت‌های دریافت شده از مشترکان درباره پایین‌بودن کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات، رگولاتوری چند بار به مخابرات اخطار داده که بی‌توجهی به این اخطارها باعث شده رگولاتوری براساس قوانین و مفاد پروانه مخابرات به این تخلفات رسیدگی کند.
    دانستن این نکته که رگولاتوری بر عملکرد شرکت مخابرات نظارت دارد و بابت تخلفات‌ و عدم رعایت حقوق مشترکان،‌ جرایمی را برای آن در پرونده منظور خواهد کرد، اگرچه دلگرم‌کننده است؛ اما برای مشترک سودمند نیست.
    زیرا برای مشترک ADSL مخابرات که امروز به گفته رگولاتوری به دلیلی واگذاری بیش از ظرفیت، با کندی سرعت اینترنت روبه‌رو است، سنگین شدن برگه‌ جریمه‌ها در پرونده مخابرات، کیفیت سرویس را بهتر نخواهد کرد.
    علاوه بر این در حالیکه نهاد نظارتی رگولاتوری عنوان می‌کند که مخابرات بدون فراهم کردن امکانات، بیش از ظرفیت ADSL واگذار کرده و در نتیجه کیفیت سرویس‌ آن افت کرده و مشترکان ناراضی شده‌اند، اما در این شرایط نیز ایرادی به واگذاری ADSL از سوی شرکت مخابرات گرفته نمی‌شود.

خب الان در این کشمکش کاربر فقط داره ضرر میکنه!

من علاقه ایی به سیاست ندارم.
    من فقط یه اینترنت درست و حسابی میخوام که فقط یه لاین ftp نباشه.
    فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه.
    خودتون حرفهایی که به من زدید رو بخونید
    وجدانا انصاف رو رعایت کردید؟
    یک جانبه نگری نکردید؟
    اگه شما متولی اینترنت بودید با این افکارتون به حرف کاربرا توجه میکردید؟
    منم علاقه ای به سیاست ندارم ولی متاسفانه کشوری که توش زندگی میکنم کوچکترین مسائل هم سیاسی و عقیدتی هست!من اشاره کردم که شمای نوعی تفکر شما نه شخص شما
    وگرنه من هم مثل شما!کیه که اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون فیلتر(به این شکل) رو نخواد مثل وزیر و رئیس دولت و برادران سایبری و ...

3. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت در تهران فردا ۴ ساعت مختل می‌شود خبرگزاری تسنیم: عملیات بهینه‌سازی شبکه زیرساخت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت
    در تاریخ اول آبان‌ماه در استان تهران آغاز می‌شود. به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی
    شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات بهینه‌سازی شبکه زیرساخت ارتباط دیتای مشترکین اینترنت، Mpls در استان تهران از ساعت 2 الی 6 بامداد با اختلال همراه است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهینه سازی اونم نصفه شب!!!!!!!!!!!
    بگید میخوایم بزنیم قطع کنیم نت و دیگه. دلیل هم میارن اونم بهینه سازی
    ارتباط دیتای مشترکین اینترنت اینترنت؟ والا به این اینترانت هم نمیگن چه برسه به اینترنت
    اصلا خود درگیری دارن بییاید همه با هم دعا کنیم خوب شن

5. 2 کاربر از HeRcKoOl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

من سرعتم خیلی پایین اومده از دیشب بره شماها هم اینجوریه؟ احتمال داره بره بهینه سازی دارن خودشونو آماده میکنن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

استاد گرامی
    با این روشی که مخابرات در پیش گرفته کاربرا به دو دسته تقسیم میشن:
    1. دانلودر های حرفه ایی که با سرعت دانلود مشکلی ندارند و در هر شرایطی با سرعت مناسب
    فایلهای خودشون رو می گیرن.
    حداقل سرورهای ایرانی فول سرعت میدن. خارجی ها هم قابل تحمل هستند.
    2. کاربرانیکه دنبال جنبه های دیگه نت هستند مثا گیم آنلاین - ویدئو و فیلم آنلاین ... که مستلزم
    داشتن پینگ مناسب و تایم اوت حداقل هست.
    گروه اول باید به سراغ سرویسهای نامحدود برن و گروه دوم به سراغ سرویسهای حجمی
    بنظر بنده با مدیریت حجم و زمانبندی مناسب برای آنلاین بودن میشه از سرویسهای حجمی استفاده کرد.
    و جاییکه لازم باشه حجم خرید.
    مثلا برای دیدن ویدئو آنلاین من با برنامه BWM چک کردم برای یکساعت حدود 175 مگ شد.
    با 4 گیگ میشه 23 ساعت ویدئو دید.
    حالا همه اش نباید پای ویدئو صرف بشه. بعنوان مثال گفتم.
    بین یه دانلود مختصر و بقیه فعالیتها باید مدیریت کرد.
    یه جا نشستن و عمر پای سرویس نامحدود تلف کردن دردی رو دوا نمی کنه.
    راه دیگه اینکه بگیم اصلا مخابرات بدرد نمیخوره و بریم یه سرویس حداقل بگیریم
    واسه وبگردی و خلاص!
    بنظر شما با این شرایط ما باید چیکار کنیم؟

دوست عزیز اول اینکه لطف داری و دوم متاسفانه هیچ روش و سرویس جایگزینی سراغ ندارم که به شما توصیه کنم...ترفندها هم مثل یک مسکن میمونه...

حیات و ممات عده اقتصادی-علمی-مطالعاتی-درسی و ... خیلی از ما به اینترنت بسته شده...

ببینید از طرفی بعد از 5 سال استفاده از سرویس های حجمی ISP ها بطور رسمی نفرتم رو از هر چه سرویس حجمی اعلام میکنم: )
    من مجبورم به صورت نامحدود باقی بمونم...من گاهی آپلود سنگین دارم، گاهی باید یک کتاب 60-70 مگی یا فایل تصویری1300-400مگی رو ساعت 3 ظهر دانلود کنم و نمیتونم تا ساعت 1 شب و شروع دانلود رایگان صبر کینم...در سرویس حجمی یکدفعه بخودم میام و میبینم بعله ! چندین گیگ خرج اضافه داشتم+ چقدر شب نخوابی...چقدر صبح دیر به کار نرسیدن و... ببینید هر کدوم ما یک سیستم زندگی و درگیری داریم و نمیشه نسخه کامل برای همه پیچید...همونطور که کیانوش هم گفت گناه نیست که ما انتظار داشته باشیم یک سرویس واقع یک سرویس باشه و بخایم از همه جوانبش استفاده کنیم...
    تنها چیزی که مطمئنم با این اختلالات سراسری در حال حاضر حجمی مخابرات هم تحفه ای نیست و اگر حجمی میگیرید از جای دیگه مثل بگیرید
    اون راهی که گفتی مناسبه ...من کمابیش دارم از رایتل به همین شکل استفاده میکنم ولی در عمل خیلی مشکل هی سوییچ برای وبگردی 3G و برای دانلود ADSL.

8. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم علاقه ای به سیاست ندارم ولی متاسفانه کشوری که توش زندگی میکنم کوچکترین مسائل هم سیاسی و عقیدتی هست!من اشاره کردم که شمای نوعی تفکر شما نه شخص شما
    وگرنه من هم مثل شما!کیه که اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون فیلتر(به این شکل) رو نخواد مثل وزیر و رئیس دولت و برادران سایبری و ...
    جالبه که عقیده ما حالا چقدر بهم نزدیک شد!!!
    تا چند دقیق پیش من برادر بودم و خودم رو لو داده بودم و تمام مشکلات
    اینترنت بخاطر تفکر من بود!!!
    حالا مثل اینکه مشترکات بیشتری ظهور کردن!!
    معلومه هیچ ثباتی ندارید.

حداقل بجای توهین و تمسخر یه راه حل ارائه میکردید بد نبود.
    فقط بلدید برچسب بزنید و مسخره کنید آقای مدیر؟!

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

معلومه هیچ ثباتی ندارید.

داداش بیخیال تو ام گیر دادی حالا ها!

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدی جدی قطع شد.

وصل شد.
    Last edited by karbist; 23-10-2013 at 02:42.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واسه ما هنوز قطعه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دیشب هم مثل هفته گذشته چند ساعتی قطع شد از حدود 2:30 جالب اینکه بعد از مدتی خاموش بودن مودم تو همون بازه زمانی تونستم وصل بشم برای دقایقی خب الان بهینه سازی انجام شده باید منتظر بشیم تا ساعت 12 نتیجه چیه

معلومه هیچ ثباتی ندارید.

عقیده ما به هم نزدیک شد!؟ اگه پاسخ منطقی برای دفاع از گفته هاتون ندارید نیاز نیست هی مغلطه کنید و بگید بهم توهین شد!
    عزیز جان الان دیگه اکثر کشورهایی که ادعای پیشرفت دارن کاربر نمیاد فیلم بلوری و کلیپ یوتیوب رو با هزار بدبختی و 16 کانکشن دانلود کنه رو هاردش!!به صورت آنلاین با سرعت بالا stream میکنن!یا کاربردهای دیگه مبتنی بر پهنای باند و سرعت بالا از cloud computing چیزی شنیدی حتما! شما تو ذهن خودت میتونی کابران اینترنت رو به دو دسته اونایی که میرن فیسبوک و یوتیوب و اونایی که دانلود میکنن تقسیم کنی و طبق این نظر بدی یا 4 گیگ حجم ماهیانه رو کاملا مناسب و قابل مدیریت بدونی!!یا صرفا سرعت دانلود از سرورهای ایرانی برات مهم و مناسب باشه یا هر گیگ اضافه به مبلغ گزافی خریداری بشه!(عجب مدیریتی)البته تا وقتی که اینها رو برای خودت نگه داری محترمه
    انتظار نداشته باش کم فروشی و عدم پاسخگویی مسئولین رو بزنی به حساب کاربران و باهات موافق باشیم تنها نقطه مشترک من و شما میتونه درخواست اینترنت با کیفیت بهتر باشه!مشکلات اینترنت که هیچ مشکلات اساسی تر به خاطر این تفکر هست که فقط مردم باید مدیریت کنن و هیچ پاسخگویی از مسئولین نیست!اگه روز اول مقابل برخی کجروی ها و فساد ها سکوت نمیکردن مردم و واکنش جدی داشتن شاید امروز اختلاس های آنچنانی نمیشد که کک کسی هم نگزه!اتفاقات خیلی هم ثبات دارم شما اگه فکر میکنید تو پستی بهتون برچسب زده شده یا مسخره شدید حتما از کلید گزارش استفاده کنید!تنها توهینی که دیدم از طرف شما بود به شعور کاربران:

یه جا نشستن و عمر پای سرویس نامحدود تلف کردن دردی رو دوا نمی کنه.
    لازم نکرده شما تعیین تکلیف کنید که ما چقدر چگونه از اینترنت استفاده کنیم!البته مثل شما زیاد دیدم تو روزایی که SSL قطع میشد و فیلـترشکنها از کار میفتادن و با گوگل و یاهو مشکلات جدی بود یک عده هی میگفتن تقصیر کاربره که زیاد دانلود میکنه پهنای باند نداریم!یعنی سلب مسئولیت کامل از مخابرات یا ... که بیشتر از پهنای باند موجود مشتری گرفتند یا کم فروشی میکنن!یا نهادهای دیگه که تو کیفیت نهایی اینترنت تاثیر دارن!

این راهی که بریم یک سرویس دیگه هم بگیریم برای وبگردی و کاربردهای غیر دانلود یا اصلا بریم از شرکت دیگه سرویس بگیریم مشکل رو شاید تا حدی یا موقتا حل کنه ولی پاک کردن صورت مساله ست!وگرنه خیلی ها هستند 2 یا 3 سرویس استفاده میکنن برای سرعت بالاتر یا با یه سرویس وبگردی میکنن لینک میگیرن با یکی دانلود

این بحث تموم شده ست اگه صحبت تازه ای دارید بفرمایید وگرنه با مظلوم نمایی و "بهم توهین شد" کاری پیش نمیره دیگه!

به نظر من گره عمده کار دو جاست:
    1-نوع نگاه به اینترنت در ایران که تهدید کننده امنیت ملی و خطر بالقوه و جنگ نرم و اینهاست همین تفکر باعث شکلگیری شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه و فیلترینگ و ... میشه که بسیار بسیار در کیفیت نهایی تاثیر دارن!
    2- انحصاری بودن فروش پهنای باند شفاف نبودن و عدم نظارت کافی و البته که بازم به نوعی زیرمجموعه 1 هست و همراه خودش پشتیبانی ضعیف و عدم رسیدگی به شکایات رو هم داره!

شما هرچقدر هم ISP عوض کنی اینها برطرف نمیشه!!

14. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •