بین دوتای اول قطعا دانهیل قهوه ای! بوی صابونی و خاصش واقعا باعث شده من خیلی دوستش داشته باشم ماندگاری بالا پخش معمولی
در مورد دوتای دومی هم ماندگاری دیزل بالاتر هستش آزارو بوی تکراری داره که زیاد دیده میشه...بین این دو من میگم دیزل
![]()
بین دوتای اول قطعا دانهیل قهوه ای! بوی صابونی و خاصش واقعا باعث شده من خیلی دوستش داشته باشم ماندگاری بالا پخش معمولی
در مورد دوتای دومی هم ماندگاری دیزل بالاتر هستش آزارو بوی تکراری داره که زیاد دیده میشه...بین این دو من میگم دیزل
![]()
دوستان سایت اینترنتی مطمئن جهت خرید سراغ دارید؟
راستی دوستان مونت بلانک تو تهران شعبهای نمایندگیای چیزی داره؟
(البته به جز سام سنتر که تو الهیه هستش)
Last edited by Atghia; 30-05-2014 at 05:50. دليل: حذف نقل قول پست حذف شده+تبلیغات فروشگاههای اینترنتی ممنوع!
من خودم فقط تبلیغاتشو برای سام ستنر دیدم،بنظر نمیاد که شعبه دیگه ای داشته باشه.
مون بلان لجند مثل اینکه سه نسخه داره
legend
legend special edition
legend intense
دوستان و اساتید محترم لطفا از نظر رایحه و پخش و ماندگاری مقایسه کنید.
و اینکه مشابه اینا و در این رنج قیمت ادکلن بهتری سراغ دارید؟
سپاس
دو نسخه دومی که نوشتید نسخه های بعدی این عطر هستند که خنک تر ولی ماندگاری کمتری پخش هم در سطح هم نسبت به خوده عطر مونت بلانک(شیشه مشکی ) هستند
از لحاظ رایحه من همین شیشه مشکی رو میپسندم
در این رنج قیمتی بهترین ماندگاری عطرهای خنک بی شک ازآن همین مونت بلنک هست![]()
دوستان من یه Polo Red White& Blue میخوام بخرم.
بوش چجوریِ؟ (خنکِ فک کنم)
ماندگاریش خوبه؟
مناسبه سنِ من هستش (۱۵ سالمِ)
چند قیمت هستش بعد؟
با عطر های بریتنی اسپیرز آشنایی دارید؟ تو چه سبکیه کاراش و اینکه فیکشم هست؟ چون خود اصلشه حدود 90 تا 150 قیمت داره.
تجربیات خرید عطرم رو هم تو فرصت مناسب براتون میگم.عطر فیک یه 6 تایی خریدم. ولی دیدم اصلا نمی تونم استفاده کنم هم ماندگاریش کمه هم اینکه خیلی از کپی ها رایحه هاشون حتی شبیه عطر اصلی هم نیستن و هم اینکه نمی دونم چرا مخصوصا از برند ریو و اسمارت وقتی استفاده می کنم هم بینیم کیپ می شه و هم عطسه می کنم قبلا ریو می گرفتم این طوری نمی شدم.
در نهایت allure homme sport( از کارای شنل )اصل خریدم که 100 م برام 360 آب خورد ولی هم موندگاریش عالیه هم اینکه آلرژی بهش ندارم.
Last edited by amlak021; 01-06-2014 at 00:46.
من دوتا از عطرای برند بریتنی رو داشتم جفتشون تند بودند یکیش ته مایه ترش داشت و یکی هم شکلاتی بود
عطرای خوبی هستند اما خاص نیستند یعنی رایحه اونها پیچیدگی خاصی نداره ولی هرچیزی که هست عطر اصل هست
بگذریم از اینکه امروزه تقریبا برای هرعطری فیک اومده اما خب من از عطرای بریتنی غیراصلش رو ندیدم
(نکته دیگه اینکه خیلی از ادکلن فروشی ها هم کلا از این برند عطری ندارن)
الرژی نسبت به عطرهای مشابه هم درسته چون از مواد بی کیفیت در ساختشون استفاده میشه تا ارزون در بیاد
نکته قابل توجه اینکه استفاده زیاد و طولانی مدت از اینها هم باعث مشکلات تنفسی میشه...
واسه همین من میگم ادم حتی شده یکدونه عطر اصل داشته باشه برای چندین ماه می ارزه تا بخواد از اینا استفاده کنه![]()
سلام این عطر ملایم و خنک هستش با رایحه غالب مرکباتی
نت های تشکیل دهنده اون هم: سیب، خیار، مشک، بنفشه و چوبهای جنگلی هستند
از نظر ماندگاری بالا از نظر پخش بو خوب(در میان عطرهای خنک) محسوب میشه
دوتا حجم داره 75 میل و 125 میل
قیمت بین 230 تا 280 تومن
از لحاظ سنی هم چون عطر خنک و اسپرتی هست با سن و سال شما هم جور در میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)