سلام.
من بعد از تحصیل چقدر وقت دارم تا دفترچه بگیرم و خودم رو معرفی کنیم ؟؟؟
بعد از گرفتم دفترچه و معرفی ، چند وقت دیگش اعزام به خدمت میشم (چقدر بیکار میمونم) ؟؟؟
سلام.
من بعد از تحصیل چقدر وقت دارم تا دفترچه بگیرم و خودم رو معرفی کنیم ؟؟؟
بعد از گرفتم دفترچه و معرفی ، چند وقت دیگش اعزام به خدمت میشم (چقدر بیکار میمونم) ؟؟؟
سلام دوستان این نسخه چشم منه با توجه به اینکه من دیپلم دارم..ایا میتونم از معافیت چشمی استفاده کنم؟
محتوای مخفی: عکس
1. یک سال
2.تا اولین اعزام لیسانس ها
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید تو چه زمینه هایی و رشته هایی سرباز میگیرن شرایطش چجوریه با تشکر
یه راهنمایی از دوستان استخوان شکونده سرباز
من تونستم به عنوان نبروی جذبی گیلان بدون آموزشی تو سپاه بیام از یکم یه هفته آموزش دادن و شنبه تو استان قراره ما رو تقسیم کنن میگن بدترین جا لشکر عملیاتی که بایستی بری مرز با پژاک بجنگی ...
من یه جورایی میتونم خودم محل خدمتم رو انتخاب کنم سوالم اینه چه جایی بهتره ؟ ستاد کل یا حوزه ها یا سپاه شهرستان های کوچک تر ؟
آیا جایی هست که حالت اداری داشته باشه و دیگه از پست آدم راحت شه من شنیدم بسیج اساتید مثلا اینطوریه و سرباز میگیره شما جای ذیگه ای میشناسید ؟
منتظر راهنماییم . مرسی
دوستان اعزامی 4 /1 که بهشون امریه دادن ، کسی هست لیسانس باشه استواری داده باشن ؟ ( تو ارتش )
با سلام
من می خواستم برای امریه وزارت نفت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ثبت نام کنم، اما متاسفانه به دلیل تعطیلی دانشگاه ها و مرخصی بودن اساتید گرام! کارای فارغ التحصیلی ما تو این هفته تموم نشد! (فقط نیازمند یک مهر بودیم که توی یه اتاق دربسته بود و صاحبش با خانواده ی معزز در سفر بودن ایشون!!) بیخیال...
مهلت ثبت نام هم تا 10 شهریوره یعنی امروز! حالا من ناکام موندم چه کنم؟!! وزارت نفت هم که به خاطر وجود پر یمن این اجلاس پدر صلواتی! تا یکشنبه تعطیله!
به نظر شما امکان تمدید مهلت ثبت نام هست؟! دوستان آشنا ماشنا ندارن یه کاری بکنن؟!
توی یه جا از مراحل ثبت نام (که اینترنتیه) گواهی اتمام معافیت تحصیلی را باید آپلود کنم، به سرم زده یه فایل الکی براشون آپلود کنم تا اسمم بره تو لیستشون و ثبت نام بشم بعد برم حضوری اون برگه رو ارائه کنم!! نظرتون چیه؟!
لطفا یکی کمک کنه. ممنون.
یاعلی.
البته من دانشجوی کاردانی هستم ، و می خوام انصراف بدم (ترک تحصیل کنم)
3 ترم هم رفتم دانشگاه ...
تاریخ تولد: 3/6/72
بازم به همین ترتیب هست ؟؟؟
Last edited by masoud93; 31-08-2012 at 13:28.
خدایا 72 ها دارن میرن خدمت ...پس ما دیگه خیلی پیر شدیم
در مورد سوال اولت آره در مورد دومی هم فکر کنم کلا مدرک دارها رو اولین اعزام بفرستن...نمی دونم چرا دروغ بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من خبر دارم تو ارتش درجه استوار به وظیفه ها نمیدن !
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)