سلام
میخوام وایمکس بگیرم تو تهران
ایرانسل بگیرم یا مبین نت
از لحاظ کیفیت و ثبات و صداقت در خدمات کدوم بهتره؟
قیمت و تعرفه و ایناش مهم نیست فقط صداقت و کم فروشی کمتر و ثبات و کارایی شبکه مهمه برام!
ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
میخوام وایمکس بگیرم تو تهران
ایرانسل بگیرم یا مبین نت
از لحاظ کیفیت و ثبات و صداقت در خدمات کدوم بهتره؟
قیمت و تعرفه و ایناش مهم نیست فقط صداقت و کم فروشی کمتر و ثبات و کارایی شبکه مهمه برام!
ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کسی نیست کمک کنه ؟
این آنتن دیگه ای که الان بهش وصل هستم اصلا کیفیت اون آنتن رو نداره
اگه کسی معمولا به این فرکانس وصل بوده لطفا بگه![]()
دو سه روزه خيلي اذيت ميكنه و امروز به اوج خودش رسيد.نه پينگ درست و حسابي داره نه كيفيت.همش قطع و وصل ميشه
پشتيبانيش هم ميگه مشكلي نداره
شما تهران هستید ؟ میشه بگین از کدوم فرکانس استفاده میکردین که اینطوری شده ؟
کس دیگه ای هم هست که توی این چند روزه همین مشکل واسش پیش اومده باشه؟
دوست عزیز مهم فرکانس نیست اون فرکانس ها مثله کانال توی وای فای هستن تو همون صفحه استاتوس هر دکلی یه مک آدرس دارهنوشته شده مکش . وقتی داغون میشه شبکشون هی سویچ میکنه رو دکل های و دیگه و مکش عوض میشه
جلوی BSID:
حذف و اضافه کردن فرکانس هم فایده نداره چون وصل شدن شما دست دکل هم هست
من مودم bm635 دارم
قبلا ظرف 2-3 دقیقه کانکت میشد ولی الان چیزی حدود 15 دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه!
کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه؟
نه كرج هستم و مودمم هم يو اس بي هست و تاحالا وارد تنظيماتش نشدم
از ديشب سرعتش درست شد
یعنی BSID مهم هست ؟ آخه به پشتیبانی که زنگ میزدم و BSID میگفتم، میگفتن واسه ما BSID مهم نیست و واسه ما طور دیگه نمایش داده میشه که منم فکر کردم شاید فرکانس مهم تر باشه.
میدونم که حذف و اضافه فرکانس به تنهایی اثر نداره و دکل هم باید اجازه وصل شدن بده . دلیلی که پرسیدم این بود که هربار زنگ زدم و گفتم ، بهم جواب دادن که دکل ها مشکل ندارن و انگار مشکل از من هست و منم واسه این پرسیدم که ببینم فقط من مشکل دارم یا کلی هست.
من به این دکل وصل بودم : 00.00.15.0E.08.20 که RSSI و CINR شدید اومد پایین و دیگه وصل نشد (البته اونقد پایین نیست که واسه پایین بودن اونا وصل نشه ، چون به آنتن های دیگه با مقدار های خیلی پایین تر وصل میشه)
الان اتفاقی به یک آنتن دیگه که پیدا کردم با BSID خیلی شبیه به اون وصل هستم(00.00.15.0E.07.20) که البته قطعی اینترنت زیاد داره (معمولا به دکل وصل هست اما اینترنت واسه خودش قطع میشه)
حالا کسی با این دکل مشکل پیدا نکرده ؟ 00.00.15.0E.08.20 ؟
Last edited by ase_pase; 11-11-2013 at 14:17.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود رو کسی برای وبگردی انتخاب نمیکنه
ولی جهت اطلاع بگم من 512 نامحدود دارم سرعت دانلودم اخرای ماه قبل از شارج مجدد میشه 65 کیلو بایت
ولی بعد از شارج مجدد میشه بین 12 تا 40 !!!! (به مدت 15 روز)
همین امر تو وبگردی هم صادقه
برای همین به کسی پیشنهاد نمیکنم
خودمم این اخرین ماهی بود که فریب این کارشونو خوردم , از این ماه کلا شرکتمو عوض میکنم.
Last edited by mahsa9169; 11-11-2013 at 16:32.
از لینک زیر مودمت رو آپدیت کن و یه فکتوری ریست هم بزن اگه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه مودمت، قاعدتا باید همون یکی دو دقیقه ای کانکت بشی
یه احتمال دیگه ای که هست اینه که دکل های اطرافت با افزایش کاربرای جدید از نظر ارسال امواج اشباع شدن و مودمت هی بین دکل های مختلف سوئیچ میکنه و زمان میبره تا بتونه به یکیشون کانکت بشه
و آخر هم اینکه نویز و پارازیت محیطی ات زیاد شده باشه و امکان کانکت سریع رو از مودمت گرفته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)