تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 999 از 1211 اولاول ... 4998999499899959969979989991000100110021003100910491099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,981 به 9,990 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عمرا اگه دیگه جواب بدم... بابا همین صفحه قبل جواب دادم به همین سوال
    من نمیخوام با بازیکنای خارجی بازی کنم
    میخوام با یکی دیگه که تو ایران هست باهاش بازی کنم

2. این کاربر از Nima-Chap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

سلام به همگی

من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود

آیا ترفندی وجود داره که پول زیاد بشه؟

با تشکر

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود

با تشکر
    ترفند نمی خواد فقط باید درست برید.یعنی باید از همه چیزها نهایت استفاده رو کنید من بعضی وقتها پولم تا 300 میلیون یا بالاتر هم می رسید!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میشه یکی بهم پچ فارسی کردن بازی رو بده لطا
    ممنون
    چون صفحات تاپیک زیاده نمیشه پیداش کرد

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون سلام. من میخوام یه گزارشگر ایتالیایی دان کنم ولی تو آموزش نحوه وارد کردنش نوشته که اگه این فایل رو تو پوشه خودش قرار دادین ورفتین داخل بازی برین تو قسمت Option وبعد Language وبعد Commentary Language . من قبل از اینکه این فایل گزارشگر رو دان کنم رفتم تو Language ولی گزینه ای به نام Commentary Language وجود نداشت. آیا این گزینه ( Commentary Language )بعد از قرار دادن فایل مربوطه در پوشه خودش بوجود میاد یا نه کلا نسخه من ایراد داره . ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدین .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقایون سلام. من میخوام یه گزارشگر ایتالیایی دان کنم ولی تو آموزش نحوه وارد کردنش نوشته که اگه این فایل رو تو پوشه خودش قرار دادین ورفتین داخل بازی برین تو قسمت Option وبعد Language وبعد Commentary Language . من قبل از اینکه این فایل گزارشگر رو دان کنم رفتم تو Language ولی گزینه ای به نام Commentary Language وجود نداشت. آیا این گزینه ( Commentary Language )بعد از قرار دادن فایل مربوطه در پوشه خودش بوجود میاد یا نه کلا نسخه من ایراد داره . ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدین .
    آره آرمین جان اضافه میشه . من دو سه ماه پیش زبان ایتالیایی و اسپانیایی رو گرفتم هر کدوم قشنگی خودشو داره . گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک آمریکای جنوبی میکشه خیلی قشنگ گلها رو اعلام میکنه .
    کم کم داریم به پست 10000 نزدیک میشیم . جالبه هر سال تعداد صفحه تاپیک مخصوص این بازی زیادتر میشه .
    Last edited by 4039; 13-02-2010 at 01:40.

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره آرمین جان اضافه میشه . من دو سه ماه پیش زبان ایتالیایی و اسپانیایی رو گرفتم هر کدوم قشنگی خودشو داره . گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک آمریکای جنوبی میکشه خیلی قشنگ گلها رو اعلام میکنه .
    کم کم داریم به پست 10000 نزدیک میشیم . جالبه هر سال تعداد صفحه تاپیک مخصوص این بازی زیادتر میشه .
    حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هست

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هست
    من که تا حالا دانلود نکردم.حداقل انگلیسی رو راحت می فهمی چی میگه ولی اونای دیگه نمیشه فهمید راستی زبان های دیگه رو از کجا باید دانلود کرد و حجمش چه قدر هستش؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

سلام به همگی

با تشکر
    از این استفاده کن میلیاردر میشی جانم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان پس واجب شد مکزیکی رو هم بگیرم لینکی ازش داری ؟ راستی ما الان توی این تاپیک سه تا آرمین داریما که هر کدومشون از اون یکی با محبت تر من چون میشناسمتون اینو میگم .

13. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •