امروز زنگ زدم 2020 تایید کرد ترافیک خارج از کشور 4برابری حساب میشه
امروز زنگ زدم 2020 تایید کرد ترافیک خارج از کشور 4برابری حساب میشه
اگر هدف استفاده از محتوای ملی بود ترافیک داخلی باید رایگان ارائه میشد.همه این برنامه ها برای گرفتن پول بیشتر از مردمه. از طرفی کیفیت وقیمت اینترنت تفاوت چندانی نکرده چرا که سرویسهای قبلی بمراتب بهتر بود...
الان بین ISP های ارومیه شاتل، های وب یا پارس آنلاین، کدوم یکی مناسب هست برای استفاده؟ اگه گزینه ی دیگه ای هم باشه ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
Last edited by arash_a; 10-03-2018 at 12:18.
سرویس فیبر نوری مخابرات ( ۵۰ مگ ۱۰۰ مگ ) رو کلا بیخیال بشید . آوردن نصب کردن سرویس مثل همون ADSL مبارکشون هست از ۱۲۸ کیلو تا ۲۰ مگ نوسان داره فقط به سرورهای FTTH داخلی خودشون سرعتش مثلا ۵۰ و ۱۰۰ هست بقیه کشک.
الان ، یه ماهه اینترنت مخابرات رو تمدید کردم ، مدت زمان رو زده 29 روز ! ولی با همون قیمت 30 روزه !
Last edited by ittools; 16-03-2018 at 19:17.
یاشاسین آذربایجان
فقط یک ثانیه ۳۰ روز هست بعد میشه ۲۹ روز و ۲۳ ساعت و ۵۹ دقیقه و ۵۹ ثانیه. منتهی به شما فقط ۲۹ روزشو نشون میده. روز آخر هم که میزنه صفر روز ممکنه هنوز چند ساعت مونده باشه.
من مکس نت دارم راضیم خوبه قبلا پارس انلاین و مخابرات و ترکانت و شاتل داشتم مخابرات به معنی واقعی کلمه آشغال بود
کسی خبر داره برا فیبر نوری شرکت های خصوصی سرویس میدن یا ما هنوز باید اسیر مخابرات بمونیم!!!!
الان یه هفته ست اینترنت مخابرات سراعتش داغون شده.سایت هارو به سختی باز میکنه. میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوری شده یا فقط ماله من داغونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)