تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 999 از 1126 اولاول ... 4998999499899959969979989991000100110021003100910491099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,981 به 9,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من هاردم بدسکتور گرفته و فرمت دوتا از درایوهاش RAW شده و یازشون نمیکنه اما در قسمت Manage حجم داره...خالا یک هارد نو خریدم و میخوام فایلهای هارد خرابم رو به اون انتقال بدم!!آیا راهی هست فرمت Raw رو به Ntfs تغییر بدم و به فایلهای اون 2 تا درایو هم دسترسی داشته باشم و بتونم جابجاشون کنم؟؟از طریق دستورات Command prompt هر کاری کردم نشد!!!آیا راه دیگری هست؟
    آیا نرم افزار ریکاوری قوی هست که اسم فایلها و فولدرها رو تغییر نده (اسم فایلهام خیلی مهمه) و بتونم اون فایلهای توی اون 2 تا درایو رو ریکاوری کنم؟
    سلام .

بايد ريكاوري كنيد و اطلاعات بازيابي شده را روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد . براي اينكار ميتوانيد از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional استفاده كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    احتمال خرابي بيشتر و يا از بين رفتن كامل اطلاعات بخاطر وضعيت نامساعد هارد ديسك را هم در نظر بگيريد . اگر اطلاعات مهم و حياتي داريد پيشنهاد ميكنم به مراكر تخصصي ارسال كنيد .

در آغاز فعالیت graph68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال وسترن دیجیتالی 1 ترا داشتم که به دلیل داشتن بدسکتورهای فراون کلیه اطلاعاتش پرید البته با ریکاوری برگشت پذیر هستن میخوام طوری فرمتش کنم که مطمئن بشم دیگه قابل برگشت نیس اطلاعات که بدمش گارانتی تعویض کنم یکی دیگه بگیرم ,حالا مشکل من اینجاست که :

تو مای کامپیوتر هیچ درایوی براش نشون نمیده ولی با نرم افزار get data back شناسایی میشه و کلیه اطلاعاتش قابل بازیابی هر چند نه همشون و ناقص
    یه نرم افزار برای فرمت معرفی کنید دوستان که بتونم باهاش این هارد رو فرمت مطمئن کنم

در آغاز فعالیت graph68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال وسترن دیجیتالی 1 ترا داشتم که به دلیل داشتن بدسکتورهای فراون کلیه اطلاعاتش پرید البته با ریکاوری برگشت پذیر هستن میخوام طوری فرمتش کنم که مطمئن بشم دیگه قابل برگشت نیس اطلاعات که بدمش گارانتی تعویض کنم یکی دیگه بگیرم ,حالا مشکل من اینجاست که :

تو مای کامپیوتر هیچ درایوی براش نشون نمیده ولی با نرم افزار get data back شناسایی میشه و کلیه اطلاعاتش قابل بازیابی هر چند نه همشون و ناقص
    یه نرم افزار برای فرمت معرفی کنید دوستان که بتونم باهاش این هارد رو فرمت مطمئن کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکی دو بار هارد اکسترنال سیلیکون پاور A60 من دمیج شده بود، بار اول بخضی از اطلاعات پاک شد که ریکاوری کردم و بار دوم هم کلش RAW شد که با پارتیشن ریکاوری درست نشد و با active file recovery بک آپ گرفتم و فرمت کردم.
    اما موقع super scan با active partition recovery متوجه شدم که انگار بعضی سکتور هاش ایراد دارن

اما هیچ برنامه دیگه گزارش بدسکتور نداد!
    ( crystal disk info و HD tune و Hard Disk Sentinel )

به نظرتون هارد سالمه؟ چون شک دارم یه اسکن 4 ساعته از یه برنامه که کل فایل هام رو ریکاوری کرده غلط باشه
    برای مطمئن شدن چی کار می تونم بکنم؟
    کسی از دوستان پیشنهادی نداره؟ عذر میخوام که دوباره یادآوری میکنم البته
    چون هارد لپتاپم هم مشکل داره و میخوام تکلیف این مشخص بشه که بتونم روی اون وقت بذارم

سلام

من paragon میشناسم که wipe data داره که با روش های مختلف این کارو میکنه
    Last edited by Akom@n; 21-04-2015 at 13:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام سیستم من بعد از روشن شدن و نمایش اولین صفحه مربوط به اطلاعات مادربورد فورا ریاستارت میشه و اصلا بالا نمیاد و توی همین چرخه ی ریاستارت شدن میمونه.همه قطعات کیس رو هم چک کردم.
    امروز هارد رو جدا کردم و روی ی سیستم دیگه تست کردم اونم دقیقا همین مشکل واسش پیش اومد. مشکلش چیه به نظرتون؟
    کسی میتتونه راهنمایی کنه؟

6. این کاربر از Ahmad77888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظرمن میاد به احتمال قوی شما مشکل ویندوز دارید. سعی کنید ببنید میتونید ویندوز نصب کنید؟

8. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

به نظرمن میاد به احتمال قوی شما مشکل ویندوز دارید. سعی کنید ببنید میتونید ویندوز نصب کنید؟
    به نظر میاد به جای کندن تک تک قطعات بهتر باشه با یه دیسک یا فلش یه سیستم عامل بوت کنید ببینید صفحه نصب بالا میاد یا نه

sent from my nexus

10. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر میاد به جای کندن تک تک قطعات بهتر باشه با یه دیسک یا فلش یه سیستم عامل بوت کنید ببینید صفحه نصب بالا میاد یا نه

sent from my nexus
    ممنونم دوستان، با فلش بوت ویندوز رو ریپیر کردم درست شد. ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام
    یه هارد ۱.۵ ترا باراکودا ۷۲۰۰.۱۱ هست که از کار افتاده یعنی اصلا موتورش کار نمیکنه. مشکل از مدارشه؟ میشه تعمیرش کرد؟ ارزش داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان.همونطور که قبلا گفتم هارد 500 هیتاچی داشتم که بدسکتور گرفته و الان یه هارد نو خریدم و فایلاشو توی اون کپی کردم...
    حالا چند تا سوال داشتم:
    1-آیا میتونم از اون قسمتهای هارد که سالمه و هنوز بدسکتور نگرفته برای آرشیو استفاده کنم؟
    2-چطور میتونم اون قسمتهای سالم رو پیدا و پارتیشن بندی کنم طوری که دیگه اسمارت گیر نده؟
    3-اگر کابلهای ساتای هارد رو در بیارم و فقط زمانی که به فایلهای اون هارد احتیاج داشتم کابل ها رو وصل کنم آیا امکان داره فایلهام به دلیل افزایش بدسکتور بپره؟(بیشتر مواقع و ایام کابلهاش قطع باشه و شاید 1 ماه تا چند ماه یه بار وصل بشه !!)
    ممنون از پاسخ شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •