عدم سازگاری مودم با سرور AAA سمت ISP هست . مشکل خاصی هم نیست تا Handshake کنند مقداری طول می کشد.
عدم سازگاری مودم با سرور AAA سمت ISP هست . مشکل خاصی هم نیست تا Handshake کنند مقداری طول می کشد.
دوستان ی مشکل عجیب برام پیش آمده موقع دانلود بیشتر نشون میده خودش را سرعت مثلا تا 1 مگ میره بعد میاد روی 100 کیلو بعد میره 500 کیلو به نظرتون مشکل از سمت من هست یا شرکت؟
پ.ن: فعلا اکی شده مشکلم.
----------------------------
دیروز علاوه بر اینکه سیم از سر خط مشکل پیدا کرده دلو زدم ب دریا و رفتم از سمت پست مخابرات هم چک کردم و مرتب کردم و خدا را شکر فعلا نتایج راضی کننده بود کشش خطم تا 12 مگ رفت در صورتی که قبلا روی حداکثر روی 10مگ بود و Snr هم از 10 به 13 افزایش پیدا کرد و مشکل Crc که همیشه ازش گله گی دادشتم که خیلی بالا بود ( تا 62000 میرفت) اون هم سرعت بالارفتنش خیلی کمتر شده و به زور به 100 تا میرسه.
فعلا همه چی اکی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MeHrDaD-91; 30-03-2018 at 12:04.
Annex M رو از طریق مودم غیرفعال کن اگر اپلودت 1 مگ یا کمتر هست!
اپلود 1 هست
AnnexL رو هم غیر فعال کنم ؟
نه فقط M!.....
انشاالله که اوکی میمونه....
اگر همه دوستان که مشکل دارن فقط یکبار کاری که شما انجام دادین رو برای رضایت خودشون انجام بدن بدون اینکه فکر به مخابرات کذایی بکنن ،بدون شک حداقل 50% از دوستان مشکلشون حل میشه...
اون به خاطر کمبود پهنا باند هست و به شرکت مربوط میشه و از سمت شما نیست
AnnexM رو غیر فعال کردم ولی بازم همون تاخیر رو داره
حالا خیلی هم مهم نیست
---------------------------------------
دوستان MTU شما چنده ؟
من با نرم افزار mtu test تو شرکت های قبلی تست میگرفتم مقدار رو 1480 میگفت ولی رو شاتل 1466 میگه - تو مودم هم همینو دادم
Last edited by MOHAMMAD2010; 30-03-2018 at 15:18.
برای من 1420 mtu
چرا باز بسته شاتل لند رو حذف کردن
الان بدون بسته (با جشنواره نوروزی) بغیر از شاتل لند سایت های دیگه حجم کم میکنه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)