خیلی جالبه . پست منو به دلیل توهین به یه مشت دزد بی شرف حذف میکنن ... اصلا ایران خیلی خوبه ....
خیلی جالبه . پست منو به دلیل توهین به یه مشت دزد بی شرف حذف میکنن ... اصلا ایران خیلی خوبه ....
سرویسهای 5 و 10 مگ مخابرات بدون ساعات رایگان در حجم مشخص با قیمتی خیلی بالا ارائه میشن! کاملا واضحه این سرویسها تقلیدی کورکورانه از شرکتای دیگه هستند ....
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه .... هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا ...
شما از فلان شرکت یه سرویس میخری هرچند ارزان روی 9 مگ بسته میشه سرویس شما در ساعات روزانه .... هرچقدر هم نیاز داشته باشید حجم اضافه ابا قیمتهای مصوب میخرید اضافه میکنید .... تازه ساعات رایگان (کم یا زیاد) هم داره !!!
حالا این چه ادا و اصولیه مخابرات در میاره خدا داند!
یه نکته مهم دیگه هم باید یادآور بشم!
مخابرات هنوز دستور سازمان تنظیم رو مبنی بر رایگان کردن آپلود در ترافیک محاسبه شده رو اعمال نکرده!
یعنی شما وقتی از شرکتایی مثل های وب یا پارس یا ... سرویس میگیرید 5 گیگ ترافیک شما فقط شامل دیتای دانلود شده از طرف شماست و دیتای ارسالی محاسبه نمیشه اما در مخابرات هنوز ترافیک 5 گیگ عبارت از مجموع دیتای ارسالی و دریافتیه !
شاید برای خیلی از شما در نظر اول مهم نباشه اما در شرایطی خیلی تاثیر گذار خواهد بود ...
مثلاً اگه از نرم افزار اسکایپ برای تماس تصویری استفاده کنید به همون اندازه که دیتا میگیرید دیتا هم ارسال میکنید اینجوری برای نمونه ممکنه در بازه زمانی مشخص با مخابرات2 گیگ ترافیک مصرف بشه در حالی که با شرکتای دیگه برای همون بازه زمانی و همون کار 1 گیگ ترافیک محاسبه میشه.....
سلام.
دوستان چندتا سوال داشتم:
1.شرکت "های وب" برای مرکز مخابراتی امام خمینی سرویس میده ؟؟!.
2.برای ثبت نام باید به کجا مراجعه کنم ؟؟!...
3.سرعت دانلودش چطوریاست ؟؟! الیته توی سایتش نوشته ولی من متوجه نشدم: دی!
مثلا اگه بسته 512 با 8 گیگ حجم رو بگیرم, سرعت دانلودش حدودا چقدره؟؟!.
///
راستی عزیزان, وضعیت حسابگر توی کرمانشاه چطوری هست ؟؟!.
اصلا دیگه کسی از حسابگر سرویس داره؟؟!.
مـوفق باشــید.
دوستان توجه کنید چند روزیه علاوه بر ساعت 1 تا 6 صبح از ساعت 7 صبح تا 6 غروب هم اینترنت مخابرات رایگانه ؟ لطفا امتحان کنید
حتما دارن تو سیستم درب و داغونشون تغییراتی میدن فعلا از این موقعیت استفاده کنید
الان ساعت رایگان عادی 1 تا 6 هست دیگه؟
دوست خوبم
1- در حال حاضر مراکز ظفر-آزادی-بعثت-دانشگاه-شهرک صنعتی-فجر در لیست ارایه سرویس های وب هستند (هفته پیش بعثت تو این لیست نبود اما الان خوشبختانه اضافه شده)
2- از طریق سایتشون انلاین ثبت نام میکنید... برای اطمینان بیشتر قبلش تلفنی میتونید در مورد ثبت نام تماس گرفته و راهنمایی بشید (برای خرید سرویس با جان دل راهنمایی میکنن !!!)
3- بچه ها از سرعتش (در صورت قطع نبودن) راضی بودن .... سعی شده گویا روی حداکثر ممکن بسته بشه در ساعات روزانه
برای شبانه هم دوستان پاسخ دادن تو تاپیک خودش که 1 مگ هاوب شبانه 250 سرعت میده
حسابگر خیلی وقته اسمش دیگه شنیده نشده ! تعرفه های حسابگر الان از نسل سوم ایرانسل هم عقب تره! (ایرانسل 5 گیگ میده 20 تومن با حداکثر سرعت چند مگابیتی ممکن، حسابگر یه مگ رو با سه گیگ میده بیستمن)
یه نکته !
های وب الان طرح فشفشه 40 گیگی 1 ماهه تنها با قیمت 30 هزار تومن رو قرار داده که با توجه به اینکه سرعت این فشفشه ها همون روزانه و حداکثر 8 مگ هست باید گفت که خیلی عالیه این طرح!!
یعنی عملا 8 مگ رو با 40 گیگ حجم میخری 30 هزار+ قیمت پایه (که کمتر از 50 هزار میشه ) اونم با داشتن ساعات رایگان
مخابرات ساعت رایگانش 1 تا 7 ـه
من میخواستم حسابگر بگیرم ولی با این حرف شما شک کردم رفتم دیدم صحنه هم اضافه شده...100% های وب میگیرمدر حال حاضر مراکز ظفر-آزادی-بعثت-دانشگاه-شهرک صنعتی-فجر در لیست ارایه سرویس های وب هستند (هفته پیش بعثت تو این لیست نبود اما الان خوشبختانه اضافه شده)
راستی به نظر شما با اوضاع ، خط تا چه سرعتی میتونه دانلود داشته باشه:
زده تا 11مگ دریافت....حالا همون 8 مگ رو بدون قطعی میتونه بکشه؟
از چه ip ـی آنلاین هستین؟دوستان توجه کنید چند روزیه علاوه بر ساعت 1 تا 6 صبح از ساعت 7 صبح تا 6 غروب هم اینترنت مخابرات رایگانه ؟ لطفا امتحان کنید
واسه من با 5.223 کم کرد
Last edited by 5ajad; 25-09-2014 at 10:28.
احتمالا باید تا 8 مگو بکشه نهایتا اگه قطعی و وصلی زیاد بود بگید براتون روی 7 یا 6 بسته بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)