این شرکت آیا سرویسهای نامحدود واقعی داره اگر نه سرویس نامحدود ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
این شرکت آیا سرویسهای نامحدود واقعی داره اگر نه سرویس نامحدود ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
سرویس 512 داشتم سرعت دانلودم 90 بود ...
سرویس 1 مگ گرفتم سرعت دانلودم 120 بود ...
الان سرویس 2 مگ دارم سرعت دانلودم 126 شده ... شبانش 18 کیلوبایت !!!
دهنشون سرویس : ))
دو تا سوال ...
من چراغ سیگنالم از 3 شده 2 تا ... زنگ زدم میگه CINR بالاست ، چجوری میشه اینو کم کرد ؟ الان روی 35-40 هست !
بهترین تنظیمات مودم چیه ؟
مطلب این سایت رو بخونید در مورد مبین نت خیلی جالبه ( البته اگه نخونده باشید چون مربوط به تاریخ 17 مرداد است )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با یه سرچ توی نت می فهمید که وصعیت این شرکت خیلی خیلی اسفناک شده و توی اکثر سایت ها دارن از مبین نت بد میگن و مشکلات زیادی دارن.
من یه پیشنهادی دارم بهتره همه با هم جمع شیم و با همفکری همدیگه از هر راهی که میدونیم حالا یا شکایت یا هر چیز دیگه نذاریم این شرکت همینطوری به راهی که شروع کرده ادامه بده ... اوضاع خیلی خرابه و هیچ کس از مبین پاسخ گو نیست .. من یکی غیر مبین نت یا باید برم adsl مخابرات که اوضاعش خرابه و شبانه هم نداره و یا ایرانسل که اونم شبانه نداره و می ترسم بازم ریسک کنم و از شرکت دیگه ای هم نمی تونم نت بگیرم ...
نظر خودتون رو بگید ... من دلم به حال پولی که دارم میریزم تو جیب این شرکت می سوزه ...
خسته نباشید به همه بچه هامیشه منو راهنمایی کنید که چجوری باید وارد صحفه کنترل مودم بشم
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من با وجود اینکه تو روز چندین بار دیس میشمو دوباره کانکت میشم باز تو call history تقریباً یه روزو باهم به عنوان یه اتصال میزنه....فقط زمانی که مودمو خاموش میکنم این اتفاق نمیوفته...دلیل خاصی داره یا کلاً واسه همه اینجوریه؟
دوستان يه مودم پيدا كردم طرح ٥١٢ ماهانه روش هست اينو بگيرم رمز ورودشو عوض كنم حله يا اون شخصي كه ازش گرفتم ميتونه واردش بشه ؟؟؟؟
تو صفحه مرورگر تایپ کن
192.168.1.1
مبارکه، ایشالا بزارن با رضایت استفاده کنی
با چه سرعت تعرفه ای؟
کدوم شهر؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت خوبه یا نه؟ بگیریم نگیریم؟
کسی از بندرعباس سرویس نداره بگه چطوره؟
سرعت روز چطوره....دانلود شبانه چقدره؟
مرسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)